Jump to content

esperos

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. esperos

    Dynamic SiteMap

    Jack, Thanks for a great contribution and for your help with the very few problems I've had installing it. Regards Nick
  2. esperos

    Dynamic SiteMap

    Thanks Jack, that did the trick. Nick
  3. esperos

    Dynamic SiteMap

    @ Jack, I hope the code I am attaching, from the catalog/includes/boxes/information.php is what you want to see. Please let me know if that is not the casae. $info_box_contents[] = array('text' => '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ABOUT_US) . '">' . BOX_INFORMATION_ABOUT_US . '</a><br>' .'<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONTACT_US) . '">' . BOX_INFORMATION_CONTACT . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRIVACY) . '">' . BOX_INFORMATION_PRIVACY . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_CONDITIONS) . '">' . BOX_INFORMATION_CONDITIONS . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHIPPING) . '">' . BOX_INFORMATION_SHIPPING . '</a><br>' . '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DYNAMIC_SITEMAP) . '">' . BOX_INFORMATION_DYNAMIC_SITEMAP . '</a>'); new infoBox($info_box_contents); @ Howard, I think that the right-hand column of entries in your Site map are pages which you may want to remove by adding them to the 2nd exclusion list in the catalog/includes/modules. I have removed mine in that way. Nick
  4. esperos

    Dynamic SiteMap

    Howard, Did you pull the contribution? I cannot find a sitemap on your site. Nick
  5. esperos

    Dynamic SiteMap

    Thanks Howard! I made the change, but I still get these three errors at the top of the page: Invalid code for this module found in the following infobox: Pages Invalid code for this module found in the following infobox: Invalid code for this module found in the following infobox: Heading The funny thing is that I don't have any infoboxes with the names of "Pages" or "Heading". Do these errors point to something elase? And what can be the meaning of the second error message? I also get an incomplete "Information" sitemap, beginning with "About us" and missing everything else. Nick
  6. esperos

    Dynamic SiteMap

    Jack, I installed the contribution just now and, clicking in the Site Map entry in the Information Box, I get the following message Warning: strpos(): Empty delimiter. in /home/paradin/public_html/includes/functions/dynamic_sitemap.php on line 35 repeated a large number of times, presumably once for every product (although I haven't counted), followed by the SiteMap page (with Column_right which has disappeared), followed by "Error! Unable to determine the page link". If you try the following link, you'll se what I mean my shop Nick
  7. esperos

    HSBC secure-epayment module

    OK, I give up!! Can anyone suggest a developer who could install the HSBC module for me? Nick
  8. esperos

    HSBC secure-epayment module

    Thanks again, Vger Does that signify an ssl problem or just sheer incompetence on my part? Nick
  9. esperos

    HSBC secure-epayment module

    Thanks again Vger, The form contains <form name="checkout_confirmation" action="https://www.cpi.hsbc.com/servlet" method="post" onsubmit="return check_agree(this);"> <input type="hidden" name="osCsid" value="2ec9a29422cfa5e59c695ce47fa61bd2" /> <input type="hidden" name="CpiDirectResultUrl" value="https://alle.co.uk/checkout_process.php"> <input type="hidden" name="CpiReturnUrl" value="https://alle.co.uk/hsbc_return.php"> <input type="hidden" name="OrderDesc" value="alle order"> <input type="hidden" name="OrderId" value="Order 05143-014640"> <input type="hidden" name="PurchaseAmount" value="13523"> <input type="hidden" name="PurchaseCurrency" value="826"> <input type="hidden" name="StorefrontId" value="UKxxxxxxGBP"> <input type="hidden" name="TimeStamp" value="1116938800000"> <input type="hidden" name="TransactionType" value="Auth"> <input type="hidden" name="MerchantData" value="2ec9a29422cfa5e59c695ce47fa61bd2"> <input type="hidden" name="BillingAddress1" value="8 Evelyn Drive"> <input type="hidden" name="BillingCity" value="Pinner"> <input type="hidden" name="BillingCountry" value="826"> <input type="hidden" name="BillingCounty"> <input type="hidden" name="BillingFirstName" value="Nick"> <input type="hidden" name="BillingLastName" value="Paradiso"> <input type="hidden" name="BillingPostal" value="HA5 4RX"> <input type="hidden" name="ShopperEmail" value="paradin@holonsystems.com"> <input type="hidden" name="ShippingAddress1" value="8 Evelyn Drive"> <input type="hidden" name="ShippingCity" value="Pinner"> <input type="hidden" name="ShippingCountry" value="826"> <input type="hidden" name="ShippingCounty"> <input type="hidden" name="ShippingFirstName" value="Nick"> <input type="hidden" name="ShippingLastName" value="Paradiso"> <input type="hidden" name="ShippingPostal" value="HA5 4RX"> <input type="hidden" name="Mode" value="T"> <input type="hidden" name="OrderHash"> Nick
  10. esperos

    HSBC secure-epayment module

    Thanks vger, "Force kookie use" = false. Anything else I should be looking for? Nick
  11. esperos

    HSBC secure-epayment module

    My goodness, going through 22 pages in this thread was fun!! The only problem I have is that every time someone got near giving an answer to my problem, the subject seemed to change. I am having the old "Hacking attempt" issue. I seem to have an Order Hash but no Hash. I have installed the latest HSBC Payment module (2.0) and I have an SSL cert. The files in HSBC's CD-ROM have been installed in the cgi-bin directory and the path points to them. I am not running PHP in safe mode. I have seen people write that "Everything works like a dream". HOW??? Any thoughts would be greatly appreciated Nick
  12. Sorry Ralph, I did not do the right change. Removing the slashes worked!!!!!!! Many thanks!!
  13. Ralph, Thanks again!!! In /www/admin.configure.php (www is my root) I changed FROM define('HTTP_SERVER', 'http://www.alle.co.uk/'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers TO define('HTTP_SERVER', 'http://www.alle.co.uk'); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers FROM define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.alle.co.uk/'); TO define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.alle.co.uk'); I even changed define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); To define('DIR_WS_ADMIN', 'admin/'); But the double hashes persist. I also noticed that if I remove the slashes from the equivalen entries in www/includes.configure.php they are indeed removed, with the expected results (!). Should I be looking elswhere in the admin directory?
  14. Thanks for the reply Ralph. Although I've been in IT for 25 years, this is my first attempt at creating a Web site and my PHP level is zero! You are absolutely right, I did not notice that the site information was not being added. I clicked the ADD button on page http://www.alle.co.uk//admin/stock.php?pro...6&osCAdminID=... but I was taken to page http://admin/stock.php?option2=7&quantity=...d=36&action=Add I presume I should be looking at the code in stock.php for the reason for this. Could you guide me to an area in the code? Thanks again
  15. I have just installed QTPro 4.2 and I have a problem In the Products_Stock page, I enter 1 (one) in the Quantity box. When I click on the "Add" button I get a "The page cannot be displayed" page. The address of the page is: http://admin/stock.php?option2=7&quantity=...d=36&action=Add Any ideas what I am doing wrong?
×