Jump to content
Latest News: (loading..)

mr_absinthe

Members
  • Content count

    494
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by mr_absinthe

  1. mr_absinthe

    Auto Update Currencies

    Will do
  2. mr_absinthe

    Auto Update Currencies

    Thank you again Jack for pointing me the right direction, after applying Gary's fix, there are no errors when updating currencies via admin, however still the same errors when running a cron and auto_update_currencies.php file. I guess that the file has to be also changed according to Gary's fix... Is it enough to change this? from: define('CURRENCY_SERVER_PRIMARY', 'oanda'); to: define('CURRENCY_SERVER_PRIMARY', 'fixer'); most likely not, because currency update report is received by email with text Currencies for store updated on Tue Dec 13 8:56:56 2016, however when looking in admin, they are not updated (date doesn't match).
  3. mr_absinthe

    Auto Update Currencies

    Thanks Jack :thumbsup:
  4. mr_absinthe

    Oanda failure in localization.php

    @@burt It is now updating all currencies just fine apart from BTC: Error: The exchange rate for Bitcoin (BTC) was not updated via fixer. Is it a valid currency code?
  5. mr_absinthe

    Auto Update Currencies

    Hi, I'm now getting the following error, any ideas please? Warning: file_get_contents(http://www.xe.net/ucc/convert.cgi?Amount=1&From=GBP&To=EUR) [ function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 400 Bad Request in /hosting/www/site.com/www/admin/includes/functions/localization.php on line 25 Warning: file_get_contents(http://www.oanda.com/convert/fxdaily?value=1&redirected=1&exch=EUR&format=CSV&dest=Get+Table&sel_list=GBP) [ function.file-get-contents]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /hosting/www/site.com/www/admin/includes/functions/localization.php on line 14 Currencies are not being updated.
  6. mr_absinthe

    Database Optimizer

    Hi Jack, I see this at the top of admin/database_optimizer.php TEXT_VERSION_CHECK_UPDATES_UNRELEASEDDatabase Optimizer V 1.5 is the latest version
  7. mr_absinthe

    Second Currency

    No, I've double checked the setting, confirmation page is not listed there.
  8. mr_absinthe

    Second Currency

    I've installed the add on, however the alt price is not being displayed on checkout confirmation, where it is most needed. There is a new heading now but no currency. Any ideas please? The changed code is as follows: <tr> <td class="main" colspan="2"><?php echo '<b>' . HEADING_PRODUCTS . '</b> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '"><span class="orderEdit">(' . TEXT_EDIT . ')</span></a>'; ?></td> <td class="smallText" align="right"><b><?php echo HEADING_TAX; ?></b></td> <td class="smallText" align="right"><b><?php echo HEADING_TOTAL; ?></b></td> </tr> <?php } else { ?> <tr> <?php /***** Begin Second Currency *****/ ?> <td class="main" colspan="3"><?php echo '<b>' . HEADING_PRODUCTS . '</b> <a href="' . tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART) . '"><span class="orderEdit">(' . TEXT_EDIT . ')</span></a>'; ?></td> <?php if (tep_not_null($currency_alt) && $currency_alt != $currency) { ?> <td class="main" align="right"><?php echo '<b>' . HEADING_CURRENCIES . ' ' . $currency_alt . ' (' . $currency . ')</b>'; ?></td> <?php } else { ?> <td class="main" align="right"><?php echo '<b>' . HEADING_CURRENCY . ' ' . $currency . '</b>'; ?></td> <?php } ?> <?php /***** End Second Currency *****/ ?> </tr>
  9. mr_absinthe

    Cron Simulator

    I just want to share, the error is gone, therefore it was most likely caused by the error mentioned above. However the cron simulator does nothing... I tested on googlefeeder.php and no file was called, no file was created or uploaded.
  10. mr_absinthe

    Cron Simulator

    Could it be caused by missing ?> at the end of admin/includes/modules/cron_simulator.php file? I don't know... it is working at the moment...
  11. mr_absinthe

    Cron Simulator

    Hi, this is now getting exhausting... it worked for 24 hours only... One day later, I'm again unable to access admin due to this fatal error: Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /home/user/public_html/Admin/includes/functions/database.php:13) in /home/user/public_html/includes/functions/database.php on line 19 No need to mention that all works fine if remove cron simulator from admin's index.php file.
  12. mr_absinthe

    Cron Simulator

    Thank you for your swift reply, I'll test it and reposrt back if the cron simulator is going to work.
  13. mr_absinthe

    Cron Simulator

    I've corrected all those errors listed in this thread, however as soon as cron_simulator is icluded on index.php - require(DIR_WS_MODULES . 'cron_simulator.php');, I've got this error: Fatal error: Cannot redeclare do_magic_quotes_gpc() (previously declared in /home/user/public_html/Admin/includes/functions/compatibility.php:18) in /home/user/public_html/includes/functions/compatibility.php on line 30 I've double checked that both compatibility.php files in admin as well as in catalog contain correct code function do_magic_quotes_gpc(&$ar) { if (!is_array($ar)) return false; reset($ar); while (list($key, $value) = each($ar)) { if (is_array($ar[$key])) { do_magic_quotes_gpc($ar[$key]); } else { $ar[$key] = addslashes($value); } } reset($ar); }
  14. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    @@Bob Terveuren thank you, it will be most likely my only option, if it is going to work obviously @@clustersolutions to set up and run a cron job, I'm using cPanel GUI, tested your command above (replaced myusername obviously) and it does nothing, no file, no message, no ftp, nothing I have to say, I have never experienced so much hassle with a cron job and I have about 20 of them running just fine. Why is this script failing...? No idea. Thank you for trying to help, much appreciated.
  15. mr_absinthe

    Google XML Sitemap SEO

    What I did to make v1.7 work again, I used googlesitema/index.php file from v1.8 no idea why it is no longer working with that file from v1.7
  16. mr_absinthe

    Google XML Sitemap SEO

    This is really strange, I'm unable to revert back to v 1.7 as I'm getting these: [file] => /sitemapcategories.xml [status] => failure [file_exists] => false File permissions are OK, it is working with the new version and before I tried the new version it was also working fine with the previous version... Any idea how to cure it? I have also tried to add the following code just before this line $this->savepath = DIR_FS_CATALOG; so it looks like: if (($pos = strpos(DIR_FS_CATALOG, "googlesitemap")) !== FALSE) { //fix for when path is gotten by dirname($HTTP_SERVER_VARS['SCRIPT_FILENAME' $pos = strlen("googlesitemap"); //it includes the google sitemap directory so remove it $this->savepath = substr(DIR_FS_CATALOG, 0, - $pos - 1); //not returning right above - quick fix for now $this->savepath .= (substr($this->savepath, -1) !== '/') ? '/' : ''; //append a slash if needed } else { $this->savepath = DIR_FS_CATALOG . (substr(DIR_FS_CATALOG, -1) !== '/') ? '/' : ''; } $this->savepath = DIR_FS_CATALOG; It did not help...
  17. mr_absinthe

    Google XML Sitemap SEO

    OK if I clear that setting, it is no longer listed on googlesitemap/index.php however sitemap mobile links (sitemap_mobilecategories.xml, etc) are still visible on sitemapindex.xml. Same for the Images Map, sitemapimages.xml is also on sitemapindex.xml even if it is set to false in admin. I have also noticed that sitemapimages.xml is identical to sitemapproducts.xml with identical linnks, etc. Is it meant to be?
  18. mr_absinthe

    Google XML Sitemap SEO

    Hi Jack, I have upgraded to the latest version, all seems to be fine but why is sitemap_mobileindex.xml and sitemapindex.xml identical? They both contain same links such as sitemap_mobilecategories.xml or sitemapcategories.xml. Enable Mobile Maps is set to false in admin.
  19. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    @@clustersolutions yes, you're correct I'm completely lost now... and forever with this script I guess... This is now beyond my coding skills I'm afraid :( I have several cron commands running fine, but this one is still failing and I have already tried almost every possible combination. I have even spoke to my host to confirm the path to the php5 file. Their reply was: The correct path of php is "/usr/bin/php", so all the cronjobs you have set are using php5. You will need to update those crons "/usr/bin/php" instead of using php5. Refer below example for more details. /usr/bin/php -q /home/myusername/public_html/Admin/googlefeeder.php As I'm still using OsC 2.2, so I guess I can use cron from admin folder and I have several that are in admin folder running fine. If I use the above example command: /usr/bin/php -q /home/user/public_html/admin/googlefeeder.php or cd /home/user/public_html/admin; /usr/bin/php -q /home/user/public_html/admin/googlefeeder.php changing /usr/bin/php to /usr/local/bin/php makes no difference, result is the same - nothing created, no message it does nothing, no message, no file created. I don't quite understand why this is failing if these similar commands I have are running just fine: /usr/local/bin/php /home/user/public_html/myfolder/admin/index.php -p processqueue or this one cd /home/user/public_html/Admin/; /usr/local/bin/php -c /home/user/public_html/php.ini -q /home/user/public_html/Admin/sitemonitor.php I have no idea what I'm doing wrong... It looks like I'll have to run this manually from admin forever trying to remember to do it at least once a month... :x
  20. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    I'm not familiar with commands verbatim I'm afraid. Not sure if this is what I need, however: Configuration File (php.ini) Path: /usr/lib Loaded Configuration File: /usr/selector.etc/php.ini I have therefore tried: cd /home/myusername/public_html/Admin; /usr/selector.etc/php -q /home/myusername/public_html/Admin/googlefeeder.php - received message "No such file or directory" cd /home/myusername/public_html/Admin; /usr/lib/php -q /home/myusername/public_html/Admin/googlefeeder.php - message /usr/local/cpanel/bin/jailshell: /usr/lib/php: is a directory cd /home/myusername/public_html/Admin; /usr/lib -q /home/myusername/public_html/Admin/googlefeeder.php - message: /usr/local/cpanel/bin/jailshell: /usr/lib: is a directory I have also tried this, but that doesn't work either, no message, no file: cd /home/myusername/public_html/Admin/; /usr/local/bin/php -c /home/myusername/public_html/php.ini -q /home/myusername/public_html/Admin/googlefeeder.php Not sure if I'm doing it right...
  21. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    Thank you very much for your replies, I have tested both examples... these are the results and they do not work I'm afraid: cd /home/user/public_html/admin; /usr/bin/php -q /home/user/public_html/admin/googlefeeder.php creates no file, no error message, nothing and this one: wget -O /dev/null http://www.example.com/googlefeeder.php?user=MyUserName&pass=MyPassWord appears that nothing is created ( no file found in /feeds folder or root) and also nothing is uploaded top google base, however this message was received: --2015-06-07 06:05:01-- http://www.mysite.com/googlefeeder_uk.php?user=username Resolving www.mysite.com... 64.xx.xxx.30 Connecting to www.mysite.com|64.xx.xxx.30|:80... connected. HTTP request sent, awaiting response... 200 OK Length: unspecified [text/html] Saving to: “/dev/null” 0K . 171M=0s 2015-06-07 06:05:02 (171 MB/s) - “/dev/null” saved [1446]
  22. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    Including this set_include_path('/home/USER/public_html/ADMIN/includes/'); at the beginning of the file makes no difference... :( I have about 20 different cron jobs running fine, this is the only one failing
  23. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    The script runs fine when running in admin, it is failing when I use cron job. I've tested three different cron jobs: php5 -q /home/user/public_html/ADMIN/googlefeeder.php Email received with errors previously mentioned, no file created cd /home/USER/public_html/ADMIN/; /usr/local/bin/php -q /home/USER/public_html/ADMIN/googlefeeder.php No email, no file cd /home/USER/public_html/ADMIN/; /usr/local/bin/php -c /home/USER/public_html/php.ini -q /home/USER/public_html/ADMIN/googlefeeder.php No email, no file. I use identical cron job for your sitemonitor and it works just fine. All of the above with the following code in the googlefeeder.php file: include_once 'includes/application_top.php'; error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1'); chdir('../'); and $myfetch_mysql = mysqli_fetch_object;
  24. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    OK, I've changed it to: include_once 'includes/application_top.php'; error_reporting(E_ALL); ini_set('display_errors','1'); chdir('../'); and these are the errors received: Warning: require(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/user/public_html/admin/includes/application_top.php on line 43 Warning: require(includes/configure.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/user/public_html/admin/includes/application_top.php on line 43 Fatal error: require(): Failed opening required 'includes/configure.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/user/public_html/admin/includes/application_top.php on line 43 I have tried all three combinations of the $myfetch_mysql line, same errors, no file created.
  25. mr_absinthe

    Automatically send data feed to Froogle

    I've tried but it looks like it does nothing... no file created, no message. I have removed >/dev/null 2>&1 to make sure I receive any message.
×