Jump to content

resoman

Members
  • Content count

    68
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by resoman


  1. This contribution is a godsend! I have had it operational for quite a while now, but recently it has stopped working..

     

    I have 4 zones, they have all been tested and working until now.

     

    My 4th zone which is Shp: US-East has the same structure as another zone, it just helps organize where the package is going and if rates change in the future.

     

    Customers do not pay for shipping over $150, so here is how it is strucutured:

     

    Geo Zone 4

    Shp: US-East

     

    Geo Zone 4 Table Method

    price

     

    Geo Zone 4 Handling Fee

    0

     

    Geo Zone 4 Shipping Table 1

    .5:10,150:0

     

    Geo Zone 4 Shipping Table 2

    .5:20,150:0

     

    Geo Zone 4 Shipping Table 3

    .5:35,150:0

     

    This is not working now, if a customer buys something for $149.00 or less, they are not charged shipping at all.

     

    So i figured I would check the free shipping in the order total module, here is the configuration there:

     

    Special Category Discount

    Discount Coupons 9

    Discount Coupon 0

    Discount Per Quantity

    Gift Cards 740

    Low Order Fee

    Shipping 4

    Sub-Total 2

    Tax 3

    Total 5

     

    Shipping

     

     

    Order Shipping Cost

     

    Display Shipping

    true

     

    Sort Order

    4

     

    Allow Free Shipping

    true

     

    Free Shipping For Orders Over

    $150.00

     

    Provide Free Shipping For Orders Made

    both

     

    I am now at a complete loss and have no idea how to stop orders from coming through with no shipping! Any ideas?


  2. Hiya all,

    Installed as per Installation note, Started a Complete fresh install, and then a manual install, but no matter what i try i get the following error:

     

    Discount Coupons Status : Active CouponsInactive CouponsAll Coupons  
    
    Coupon Name Coupon Amount Coupon Code Action  
    1146 - Table 'mydbase_osc1.TABLE_COUPONS' doesn't exist
    
    select coupon_id, coupon_code, coupon_amount, coupon_type, coupon_start_date,coupon_expire_date,uses_per_user,uses_per_coupon,restrict_to_p
    roducts, restrict_to_categories, date_created,date_modified from TABLE_COUPONS where coupon_active='Y' and coupon_type != 'G'
    
    
    

     

    I have looked on my Php panel/sql and the Table Coupons does exist any help PLEASE????

     

    Did you by chance miss the step of importing the SQL file included in the package? You have insert those tables into mysql, try using phpmyadmin if it is installed on your server. use the import function and browse to that sql file.


  3. I would like to manually enter gift voucher codes rather than have them generated when sending an email. The reason for this is because I have actual gift cards that have numbers on the back to use to redeem. They are randomly generated as well and cannot change them (they are already paid for...)

     

    Now, in order to properly use these with customers, I need to be able to enter these codes as the redeem codes. Is that possible? So far I have found that with CCGV(trad) the coupon code is automatically generated at line 42 in admin/gv_mail.php:

     

    $id1 = create_coupon_code($mail['customers_email_address']);

     

    I found it calls to admin/includes/add_ccgvdc_application_top.php:

     

    function create_coupon_code($salt="secret", $length=SECURITY_CODE_LENGTH) {
    $ccid = md5(uniqid("","salt"));
    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));
    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));
    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));
    srand((double)microtime()*1000000); // seed the random number generator
    $random_start = @rand(0, (128-$length));
    $good_result = 0;
    while ($good_result == 0) {
    $id1=substr($ccid, $random_start,$length); 
    $query = tep_db_query("select coupon_code from " . TABLE_COUPONS . " where coupon_code = '" . $id1 . "'"); 
    if (tep_db_num_rows($query) == 0) $good_result = 1;
    }
    return $id1;
    }

     

    Is there a way to just use a text box and input the coupon code I want to use? I am by far no programmer, but this system is so simple to use thanks to all of the contributions and great support!

     

    Thanks!


  4. Basically, with CCGV(trad) the coupon code is automatically generated at line 42 in admin/gv_mail.php:

     

    	  $id1 = create_coupon_code($mail['customers_email_address']);

     

    I found it calls to admin/includes/add_ccgvdc_application_top.php:

     

    function create_coupon_code($salt="secret", $length=SECURITY_CODE_LENGTH) {

    $ccid = md5(uniqid("","salt"));

    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));

    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));

    $ccid .= md5(uniqid("","salt"));

    srand((double)microtime()*1000000); // seed the random number generator

    $random_start = @rand(0, (128-$length));

    $good_result = 0;

    while ($good_result == 0) {

    $id1=substr($ccid, $random_start,$length);

    $query = tep_db_query("select coupon_code from " . TABLE_COUPONS . " where coupon_code = '" . $id1 . "'");

    if (tep_db_num_rows($query) == 0) $good_result = 1;

    }

    return $id1;

    }

     

    Is there a way to just use a text box and input the coupon code I want to use? I am by far no programmer, but this system is so simple to use thanks to all of the contributions and great support!

     

    Thanks!


  5. So after installing CCGV 5.19 I have the same problems. I followed instructions step by step, went over them again and again, and still on checkout_payment.php the redeem button brings me to checkout_confirmation.php and the continue button doesnt work on checkout_payment.php

     

    Now, after pressing redeem and being redirected to checkout_confirmation.php, the page gives me the error: Parse error: syntax error, unexpected $end in /home/theking/public_html/checkout_confirmation.php on line 391

     

    So...well I am at a loss here as well. This whole thread has a mess of fixes and non-fixes for this. Has anyone come up with a fix for this specific problem that keeps coming up?


  6. resoman,

     

    check out a contribution called CCGV(trad)...i haven't tried it myself, but it sounds more like what you're looking for. as far as i know, DCC won't discount after calculating shipping (i could be wrong though), and whether or not you can legally discount after tax depends on where you are doing business from. for example, in california, we can't do that because it goes against our business laws, so we have to apply tax after the discount. anyway, i'm not sure how or if you can do it anyway, even if it is legal where you are.

     

    good luck,

    agra

     

     

    Thanks for the response, I dont believe its illegal to pay for tax with a paid for gift card (which is what I am trying to do). But thanks for letting me know, I will consult my client on that. I had this contrib installed for coupons but tried to extend it to gift cards (yeah, im lazy....)

     

    Hopefully CCGV traditional will work in tandem with discount coupons, wish meh luck!


  7. Hello everyone,

     

    After browsing I didnt see a similar issue so I will post.

     

    I currently have a website bavender.com with osc ms 2.2 with numerous contribs installed including Discount Coupon Codes. It works fantastic, however it does not apply to the order total, just the subtotal. I want to have a customer to be able to use the coupon code to be able to purchase an item entirely free. How is it I can apply the coupon to the complete order?

     

    Also, I saw someone ask previously in the forum, has anyone developed a system to use 2 codes at once? Say they have a 10% off and a $5.00 coupon, is that possible?


  8. I have a website bavender.com that uses external product pages to add a custom product to the shopping cart.

     

    I tried the discount_plus contribution however it is not product category exclusive and the limit cannot be set

     

    Installed this contribution to allow ordering 5 getting the 6th free.

     

    The problem is, the custom product has a value of 0 until the attributes are assigned to it. Is there a way to get this to calculate all of the attributes totals then apply the discount

     

    I use the formula

     

    2:5:1:q

     

    category 2, buy 5, 1 free, quantity..

     

    Any Ideas anyone?


  9. website: bavender.com

     

    The issue is that when customers order6 custom shirts, the website is to apply a 16.67% discount to the final price of the 6 shirts. It works when the custom shirts have a quantity of 6, but when they have 6 different custom shirts in the cart the discount is not applied.

     

    If you test it, create a custom shirt and change the quantity to 6, it will apply the discount. Then try making 6 different shirts, it will not apply the discount.

     

    The issue must be related to the fact that they are added to the cart seperately. Is there a way to check the total of a product category and apply a percentage discount based on the amount ordered? Specifically in quantities of 6? Maybe there is a way to check how many of a product are in shopping_cart.php so a customer can have the discount applied on the total?

     

    I think I had this working previously, however I outsourced to have some work done on the custom shirt ordering page, now it does not work.

     

    Any suggestions, contributions or input is very welcome. I am willing to share code ;0)

     

    Sincerely,

     

    Jesse Rooney


  10. Hello everyone! Thanks for all of the great support out there, you have all been wonderful!

     

    website: http://www.bavender.com

     

    Here is the scenario:

    If I were the customer, and I bought 2 products, one from 2 different manufacturers, I need to charge per the zone, and per each manufacturer.

     

    I am currently running multi-geo zone shipping for 4 zones, but the client is requesting additional shipping configurations that include manufacturer shipping. that means if they choose ground, they pay $10 per item shipping until the order reaches $150 (we offer free shipping after $150.00)

     

    Basically, all product is shippd from different locations, and he needs to charge per each manufacturer.

     

    I currently a multi-geo zone shipping MZMT_Shipping_v1.100 installed which works great!

     

    This poses a new problem, I have no idea how to merge my current shipping configuration with manufacturer shipping.

     

    Are there any contribs that are workable in this situation? I have a few but I am leery to install due to lack of support on integration on some.

     

    Thanks for your support!


  11. Great contribution! See it in action elsewhere at http://www.bavender.com/index2.php

     

    Bavender Custom Clothiers - Custom Tailored Shirts, Sportswear, Outerwear, Cuff Links, Neckties, Pocket Squares

     

    I use it for navigation purposes, here is the code I used to attach it to my index2.php file ;0)

     

    Insert this and change the filename and file width/height to the appropriate sizes..

     

     

     

    <?=// Start of flash header ?>
    								<object classid="clsid:d27cdb6e-ae6d-11cf-96b8-444553540000" codebase="http://fpdownload.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="751" height="348" align="middle">
    								  <param name="allowScriptAccess" value="sameDomain" />
    								  <?=// Check to see if a session id has been defined in the URL ?>
    								  <?php if ((isset($HTTP_GET_VARS['osCsid']) && ($HTTP_GET_VARS['osCsid'] != '')) || (tep_session_is_registered('osCsid'))) { ?>
    								  <?=// If so, append it the the osCsid variable so that flash gets the proper session info ?>
    								  <param name="movie" value="images/sportswear.swf?osCsid=<?=$_GET['osCsid'];?>" />
    								  <?php } else { ?>
    								  <?=// If not, call the movie without defining the osCsid variable ?>
    								  <param name="movie" value="images/sportswear.swf" />
    								  <?php } ?>
    								  <param name="quality" value="high" />
    								  <param name="bgcolor" value="#ffffff" />
    								  <?=// Check to see if a session id has been defined in the URL ?>
    								  <?php if ((isset($HTTP_GET_VARS['osCsid']) && ($HTTP_GET_VARS['osCsid'] != '')) || (tep_session_is_registered('osCsid'))) { ?>
    								  <?=// If so, append it the the osCsid variable so that flash gets the proper session info ?>
    								  <embed src="images/sportswear.swf?osCsid=<?=$_GET['osCsid'];?>" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="751" height="348" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />									
    								  <?php } else { ?>
    								  <?=// If not, call the movie without defining the osCsid variable ?>
    								  <embed src="images/sportswear.swf" quality="high" bgcolor="#ffffff" width="751" height="348" name="flash osc" align="middle" allowScriptAccess="sameDomain" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" />									
    								  <?php } ?>
    								</object>
    								<?=// End of flash header ?></th>

     

    Thank you again for the contribution!


  12. I had a similar problem where products and categories were linking correctly, but as soon as a manufacturer was selected from the Manufacturers drop-down, it just goes to the index.php page with no manufacturer product listing.

     

    I resolved the problem be setting "Enable automatic redirects?" to "false".

    Everything now works fine.

     

    Hope this helps.

     

     

    Thanks for the tip! I got it working now thanks to you


  13. I also looked at my log files.

     

    Raw access log:

    error log shows nothing..

     

    Hotlink protection is on, but that shouldnt effect this.

     

    anyone?

     

     

    here is my server config: http://www.bavender.com/phpinfo.php

     

    here is my admin/includes/configure.php file

     

     

     

    <?php

    /*

    osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions

    http://www.oscommerce.com

     

    Copyright © 2003 osCommerce

     

    Released under the GNU General Public License

    */

     

    // Define the webserver and path parameters

    // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical)

    // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL)

    define('HTTP_SERVER', 'http://www.bavender.com/'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers

    define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.bavender.com/');

    define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.bavender.com');

    define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module

    define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', $DOCUMENT_ROOT); // where the pages are located on the server

    define('DIR_WS_ADMIN', 'admin/'); // absolute path required

    define('DIR_FS_ADMIN', '/home2/theking/public_html/admin/'); // absolute pate required

    define('DIR_WS_CATALOG', ''); // absolute path required

    define('DIR_FS_CATALOG', '/home2/theking/public_html/'); // absolute path required

    define('DIR_WS_IMAGES', 'images/');

    define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/');

    define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/');

    define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/');

    define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/');

    define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/');

    define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/');

    define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/');

    define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/');

    define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/');

    define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/');

    define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/');

    define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/');

    define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/');


  14. I also looked at my log files.

     

    Raw access log:

    65.29.50.85 - king [11/Jan/2006:23:54:32 -0500] "POST /admin/easypopulate.php?split=0 HTTP/1.1" 403 - "http://www.bavender.com/admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

    65.29.50.85 - king [11/Jan/2006:23:54:33 -0500] "GET /admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2 HTTP/1.1" 200 13130 "http://www.bavender.com/admin/categories.php?cID=4&osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

    65.29.50.85 - king [11/Jan/2006:23:59:48 -0500] "POST /admin/easypopulate.php?split=0 HTTP/1.1" 403 - "http://www.bavender.com/admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

    65.29.50.85 - king [11/Jan/2006:23:59:55 -0500] "GET /admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2 HTTP/1.1" 200 14423 "http://www.bavender.com/admin/categories.php?cID=4&osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

    65.29.50.85 - king [12/Jan/2006:00:00:00 -0500] "POST /admin/easypopulate.php?split=0 HTTP/1.1" 403 - "http://www.bavender.com/admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

    65.29.50.85 - king [12/Jan/2006:00:00:04 -0500] "GET /admin/easypopulate.php?osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2 HTTP/1.1" 200 14422 "http://www.bavender.com/admin/categories.php?cID=4&osCAdminID=9685bcb46768e9ff61d3c9d32af969d2" "Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322)"

     

    error log shows nothing..

     

    Hotlink protection is on, but that shouldnt effect this.

     

    anyone?


  15. Hello folks!

     

    I had easypopulate working on my server, until last night. I went to upload a text file and it gave me a 403 forbidden error.

     

    I used the text file I downloaded from easypopulate, completely unmodified!

     

    So its not the text file, my temp directory is chmod to 777, and yes my $DOCUMENT_ROOT is set in the admin/includes/configure.php

     

    I was under the impression it may be server side, because I was reading on hostdime/surpass hosting forums about the security issues they are having.

     

    Apparently they installed a security module called PHPsuexec

     

    PHPsuexec is supposed to eliminate security issues, only allowing user/groups to execute scripts.

    This means all files only need 755 permissions

     

    According to this thread, there is more, but I am not sure if anything more is valid on this topic:

    http://www.surmunity.com/showthread.php?t=16226

     

    I could use some expert advice, is PHPsuexec my problem? Is there something I am missing after searching these and many other forums these past two days?


  16. Hello coders!

     

    I like the way easy populate works, with the exception of how this site is setup..

     

    I have over 600 attributes for my products, and when trying to build the spreadsheet for this, excel does not allow that many to import.

     

    Is it possible that I only 'UPDATE' new products with their assigned attributes? This way I only have to use 30 or so columns for new products I am inserting.

     

    The reason I ask is, if I upload my tab delimitered file with only new or updated products, I am afraid to lose all of my products and their attributes. Yes I do have a backup file, I am just in fear thats all.

     

    Does easypopulate base my product catalog off of this file I upload? Or does it only store those products in addition to the products that are already in the database?

     

    Thanks for your assistance!

     

    Jesse


  17. I downloaded the EP file as the manual says and uploaded the downloaded file untouched as the manual says by clicking on Insert into Database from EP control panel. Why am I getting this error?

     

    I get the following:

     

    1062 - Duplicate entry '63-1' for key 1

     

    INSERT INTO categories_description( categories_id, language_id, categories_name ) VALUES ( 63, '1', 'Tropical Sunset Topless Sandals' )

     

    I know there are several other threads with duplicate entry problems due to other contribs, but I don't have any of the contribs referred to and I have not modified the easypopulate.php file other than adjusting all the configs. I did read the entire manual and have searched through 100's of threads, but cannot find a solution.

     

     

    Same problem here...

     

    What is going on?


  18. My testing has gone extensive with this mod. Its great! But, one bug, or I must be doing something wrong in my settings.

     

    I tried many ways of processing, using default etc etc.

    I am using free payment / shipping on this product, with 'Set Order Status' to downloadable (4)

     

    So, here is the issue. I place an order, it goes to order status 4 after confirmation (its free payment, happens instantly). Order status 4 in my admin is 'downloadable', and in config > download, i have the status set to 4 as well.

     

    Now, all I see is the text to download, no actual link to the product, I go into admin, and update the status of the order to 3, then back to 4.

     

    VOILA! THERE IS A DOWNLOAD LINK!

     

    How to fix this? I have no clue....

     

    ANYONE?


  19. I found, that when installing and modifying OSC, I miss a small thing and it causes alot of errors. So I go back, step by step and be sure I followed the directions. I installed the wrong version of this on top of an OSC 2.2 MS1 version. So, I removed that step by step, and installed the correct version of downloads controller:

     

    DOWNLOADS_CONTROLLER_MS1_v5_3

     

    Worked fine after that =D

     

    What version of the download controller are you running, and what milestone of OSC 2.2 are you building off of?

×