Jump to content

DNA10101010

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

Profile Information

  • Real Name
    Kevin
  1. DNA10101010

    [Contribution] Extra Fields

    After I added a product w/ attributes to cart and I clicked on product name in the shopping cart, I got 1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '{4}3 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.la' at line 5 SELECT pef.products_extra_fields_status as status, pef.products_extra_fields_name as name, ptf.products_extra_fields_value as value FROM products_extra_fields pef LEFT JOIN products_to_products_extra_fields ptf ON ptf.products_extra_fields_id=pef.products_extra_fields_id WHERE ptf.products_id=2{4}3 and ptf.products_extra_fields_value<>'' and (pef.languages_id='0' or pef.languages_id='1') ORDER BY products_extra_fields_order [TEP STOP] The link of the product w/ attributes in the shopping cart eg. http://www.domain.com/catalog/product_info...oducts_id=2{4}3 Notice the {4}3 at the end. If I delete the end and make it look like http://www.domain.com/catalog/product_info.php?products_id=2 It will works. The products without attributes don't have those {#}# at the end. I have Master Product, but I don't think that's the cause because I tried w/ non-modded product_info.php and had the same result. I'm not sure tho. Anyone please help out? Thank you
  2. The manufacturer page header disappear all in a sudden. It was working fine. The page title header and Navi bar is still working fine. All other sub-category, product_info, even new product page all working perfect. Here is part of the source of the page: !-- information_eof //--> <!-- left_navigation_eof //--> </table></td> <!-- body_text //--> <td width="100%" valign="top"><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td><h1></h1></td> <td align="right"><img src="images/AEM.jpg" border="0" alt="Let's See What We Have Here" title=" Let's See What We Have Here " width="209.23076923077" height="60"></td> </tr> </table></td> </tr> <tr> <td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="100%" height="10"></td> </tr> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" class="productListing"> <tr> <td class="productListing-heading"> <a href="http://www.xxxxxxxx.com/catalog/index.php?manufacturers_id=10&page=1&sort=1a" title="Sort products ascendingly by Model" class="productListing-heading">Model</a> </td> <td class="productListing-heading"> <a href="http://www.xxxxxxxxx.com/catalog/index.php?manufacturers_id=10&page=1&sort=2d" title="Sort products descendingly by Product Name" class="productListing-heading">Product Name+</a> </td> <td align="center" class="productListing-heading"> </td> <td align="right" class="productListing-heading"> <a href="http://www.xxxxxxxxx.com/catalog/index.php?manufacturers_id=10&page=1&sort=4a" title="Sort products ascendingly by Price" class="productListing-heading">Price</a> </td> <td align="center" class="productListing-heading"> Buy Now </td> </tr> As u see, <h1></h1>, what could cost that and only happen to manufacturer? I double checked all code even installed (tried both 2.4.4 and 2.4.5) it again, but still no good. Any idea??
×