Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

jchrinko

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Janice
  1. jchrinko

    Stock Status in Product Listing

    Preparation For this contribution to work, you need to confirm a couple of settings in the Admin tool. The first setting is Configuration >> Product Listing >> Display Product Quantity. This needs to be activated by giving it a sort order greater than 0. The other setting is Configuration >> Stock >> Check Stock Level. This needs to be set to "True". If it is set to "False", the stock announcements will disappear, but should not generate any errors or strange formatting.
  2. jchrinko

    Stock Status in Product Listing

    Whoops... posted too soon. Now all my items in the shop don't have the "Buy it Now" button. I have stock on all other items but they don't show up with the Buy it Now button. Any suggestions? All I did was replace the suggested code:
  3. jchrinko

    Stock Status in Product Listing

    You ROCK AND ROLL!!! I didn't see that code in the install that I made I must have downloaded an earlier version. Anyway, it's working like a gem!!!! Thanks for this contribution!!! :thumbsup:
  4. jchrinko

    Stock Status in Product Listing

    Hello there, Using this contribution for "OUT OF STOCK" and it shows up fine when you are viewing the item description however, when you are on the category page you still have the option to "BUY IT NOW" and it WILL BE PUT IN THE SHOPPING CART EVEN THOUGH IT IS OUT OF STOCK. Can anyone offer help in this matter. If you wish to see it in action here is an example. http://www.scents4healing.com/catalog/inde...c8af024c2e6af2c That diffuser is out of stock and if you click on the description it will have the "OUT OF STOCK BUTTON" on that page. But if you view it in the link you can click "BUY IT NOW" and it will be placed in the shopping cart. Thanks for any input! Ciao for now~
  5. Question Mibble, what is the setting for this code? define('HTTP_SERVER', ''); // eg, http://localhost or - https://localhost should not be NULL for productive servers I will make both changes simultaneously. Thank you again for all your support... this mod saved me hourssssss of input. :thumbsup:
  6. Ok, I think sometimes the gap in time that a user waits for a response enables them to take a break and come back with a fresh mind. Here is what I found out by poking around: In my catalog>admin>includes>configure.php file this was the code: // define our database connection define('DB_SERVER', ''); // eg, localhost - should not be empty for productive servers define('DB_SERVER_USERNAME', ''); define('DB_SERVER_PASSWORD', ''); define('DB_DATABASE', 'osCommerce'); define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persistent connections? define('STORE_SESSIONS', ''); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql' When I changed the variables to the information for mysql server ... Pow.. it connected and worked. I was able to reapply the instructions that Mibble recommended for easy populate and also Ronin's suggestion for setting the $price_with_tax = false; (thank you) and now shop is up, admin works and PRICES ARE CORRECT!!! VICTORY.... and no tears.... well almost :D Thanks for all your help and support!!!! Now if I can just get that darn warning to go away on the index.php I'd be set! Warning: I am able to write to the configuration file: /services/webpages/b/u/buckscountychoppers.com/public/catalog/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
  7. PLEASE SOMEONE HELP???? I just don't think I can do ANOTHER fresh install on this shop.... OK, I looked up the information where Mibble told me to in the Tools section of admin, then I changed the document_root settings in catalog>admin>includes>configure.php to this: define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/services/webpages/b/u/buckscountychoppers.com/public/catalog/'); and now I get and error!!! CAN NOT CONNECT TO DATABASE SERVER! Please I am about to be in tears..... what do I do????? I have spent 3 solid days configuring this shop and already had to start over fresh once because I had that same error. Oh, I changed the configure.php back to original... used backup but still get error :sweating:
  8. Anyone found the answer to the price change problem with this contribution. I finally got it working and mine is doing the same thing. I upload the file with the correct prices and it shows up in the cart with different price. If it adds any help here to figure it out... when I go to the admin and look at the product there are two prices shown. One is the correct price (GROSS PRICE) and the other is what shows up in the shop (NET PRICE). I am only uploading one price and it is creating two. Perhaps there is a way to comment out that function of creating 2 prices a NET and GROSS price??? Alternatively maybe we can add a column to our excel file that will be a "place holder" for that NET PRICE (and we can just duplicate the price so it shows up the same). I'm just tossing stuff out here... I'm quite exhausted ... been a very long day. :'( Awesome contribution.... just need to tweak it a bit.
  9. Hello, I think this contribution is an awesome idea... I just need to get it to work. :blush: I am also having problems. Everything is in place. I am even successful with the file upload (or so I think) However there is no change in the shop. It does not read the new file it still shows the old products???? PLEASE SOMEONE HELP. One more thing... when I go to Create EP and Froogle Files in Temp Dir (/catalog/temp/) It is successful and reads: You can get your file in the Tools/Files under /catalog/temp/EPEP2005Apr01-1907.txt However, when I go to check on that directory there is NO FILE in there. The directory is CHMOD 777
×