Jump to content

WORLD Motorsports

Members
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. WORLD Motorsports

    Easy Populate & Products Attributes

    I still haven't figured out the problem, but it turns out it wasn't my data. I wish I knew what went wrong on the oSC side though.
  2. WORLD Motorsports

    Easy Populate & Products Attributes

    We are attempting to import a catalog of nearly 4,000 products. It's an automotive store, and each make has its own category. The two subcategories are the car model and the type of accessory the part falls into. I let EasyPopulate split the file by 300's. Uploading goes smoothly, but the products are all over the place. Some parts will be in their correct category and in a totally wrong category at the same time. Some are just completely out of place. I thought having EP split it might be causing the problem, so I split the files by hand making sure the categories were correct. This doesn't remedy the problem. There doesn't appear to be any sort of pattern to it either. Has anyone run into this before? We're running 2.76. Here's a few lines from the imported file, does that help? v_products_model v_products_name_1 v_products_price v_products_description_1 v_products_image v_products_weight v_tax_class_id v_status v_categories_name_1 v_categories_name_2 v_categories_name_3 v_manufacturers_name EOREOR TSS019 Tanabe Sustec Pro S-S TOYOTA MR-2 90-95 1620 <p>Applies to 1990 1991 1992 1993 1994 1995</p> 65 1 Toyota MR-2 Springs Tanabe EOREOR TSS016P Tanabe Sustec Pro S-S MAZDA MIATA 90-97 1620 PILLOW MOUNT COMES STANDARD WITH KIT<p>Applies to 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997</p> 65 1 Mazda Miata Springs Tanabe EOREOR
  3. WORLD Motorsports

    EasyPopulate Category Errors

    I foud what you were talking about, but it's not the same problem I'm experiencing. I read through it, but I still can't find what I'm doing wrong. Here's a few lines from the imported file, does that help? v_products_model v_products_name_1 v_products_price v_products_description_1 v_products_image v_products_weight v_tax_class_id v_status v_categories_name_1 v_categories_name_2 v_categories_name_3 v_manufacturers_name EOREOR TSS019 Tanabe Sustec Pro S-S TOYOTA MR-2 90-95 1620 <p>Applies to 1990 1991 1992 1993 1994 1995</p> 65 1 Toyota MR-2 Springs Tanabe EOREOR TSS016P Tanabe Sustec Pro S-S MAZDA MIATA 90-97 1620 PILLOW MOUNT COMES STANDARD WITH KIT<p>Applies to 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997</p> 65 1 Mazda Miata Springs Tanabe EOREOR
  4. WORLD Motorsports

    EasyPopulate Category Errors

    Either I'm blind or I'm not going back far enough. Sorry if I've missed it. Could you please point it out to me? Where would the category number defined? Is it possible that I'm not clearing the database properly each trial? Each time I've tried different things, I've emptied the following tables: categories categories_description manufacturers products products_description
  5. WORLD Motorsports

    EasyPopulate Category Errors

    I did a Google search for Twang and it appears that they've gone out of business and the product is no longer available.
  6. WORLD Motorsports

    EasyPopulate Category Errors

    I've verified that there are no duplicates (unique sort in excel), and there are no apostrophes in the categories. I even removed the special characters (accented lower case E's) from the names of certain categories, but I'm still getting the same problem.
  7. WORLD Motorsports

    EasyPopulate Category Errors

    We are attempting to import a catalog of nearly 4,000 products. It's an automotive store, and each make has its own category. The two subcategories are the car model and the type of accessory the part falls into. I let EasyPopulate split the file by 300's. Uploading goes smoothly, but the products are all over the place. Some parts will be in their correct category and in a totally wrong category at the same time. Some are just completely out of place. I thought having EP split it might be causing the problem, so I split the files by hand making sure the categories were correct. This doesn't remedy the problem. There doesn't appear to be any sort of pattern to it either. Has anyone run into this before? We're running 2.76.
  8. WORLD Motorsports

    Searching by Manufacturer 2

    I opened manufacturers.php and manufacturers2.php in a text editor side by site, and I noticed that they are identical, except in manufacturers2.php everything was changed to manufacturers2. So at the top of the script we have: $manufacturers2_query = tep_db_query("select manufacturers2_id, manufacturers2_name from " . TABLE_manufacturers2 . " order by manufacturers2_name"); if ($number_of_rows = tep_db_num_rows($manufacturers2_query)) { And at the top of manufacturers.php we have: $manufacturers_query = tep_db_query("select manufacturers_id, manufacturers_name from " . TABLE_MANUFACTURERS . " order by manufacturers_name"); if ($number_of_rows = tep_db_num_rows($manufacturers_query)) { Identical. But only manufacturer2.php is causing the error. Is $manufcaturers_query defined somewhere else, and if so, where? How can I define $manufacturers2_query so I no longer get this fatal error?
  9. WORLD Motorsports

    Searching by Manufacturer 2

    I installed the Manufacturer 2 contributions, but I'd like to let my users search by Manufacturer2 as well. In advanced_search.php I added: <tr> <td class="fieldKey"><?php echo ENTRY_MANUFACTURERS2; ?></td> <td class="fieldValue"><?php echo tep_draw_pull_down_menu('manufacturers2_id', tep_get_manufacturers2(array(array('id' => '', 'text' => TEXT_ALL_MANUFACTURERS2)))); ?></td> </tr> This resulted in an error on the page where the dropdown box would go. So I went ahead and added the following to application_top.php: elseif (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers2_id'])) { $manufacturers2_query = tep_db_query("select manufacturers_name from " . TABLE_MANUFACTURERS2 . " where manufacturers2_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['manufacturers2_id'] . "'"); if (tep_db_num_rows($manufacturers2_query)) { $manufacturers2 = tep_db_fetch_array($manufacturers2_query); $breadcrumb->add($manufacturers2['manufacturers2_name'], tep_href_link(FILENAME_DEFAULT, 'manufacturers_id2=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id2'])); } } Now when you try to navigate to advanced_search.php, it does not load and the following error appears: Fatal error: Call to undefined function: tep_db_query() in /home3/www/world-motorsports/catalog/includes/boxes/manufacturers2.php on line 13. I tried defining the function, which result in the same error. I'm absolutely stuck here; I don't understand why it's failing. I'm sorry for asking so many questions on here, but surely there must be a way to do this. I'm just trying to make a clone of the already existing Manufacturer drop down box and change it to Manufacturer2. I'm not by any means an experienced PHP coder, but I know if one box already exists, it must be possible to make a second. The reason our company switched from ZenCart to osC was because of the larger user base on the forums and the number of contributions. I wasn't getting any help on their forums, and I'm not getting much help here either.
  10. WORLD Motorsports

    [CONTRIBUTION] Dropdownmenu

    Is it possible to replace the subcategory menu with manufacturer2 as provided by the manufactuter 2 contribution? (http://www.oscommerce.com/community/contributions,2634/)
  11. WORLD Motorsports

    STS w/ Dropdown Menu

    I've also added code to column_left.php and application_top.php. Those resolved the formatting problem, the only thing left is the Javascript; it's not loading for some reason. Does it need to be added to the <head> of sts_template.html perhaps, or is there a better way?
  12. WORLD Motorsports

    STS w/ Dropdown Menu

    I added the folowing to sts_user_code.php: $sts_block_name = 'dropdownmenu'; require(STS_START_CAPTURE); require(DIR_WS_BOXES . 'categories_js.php'); require(STS_STOP_CAPTURE); $template['dropdownmenu'] = strip_unwanted_tags($sts_block['dropdownmenu'], 'dropdownmenu'); And added the variable $dropdownmenu to sts_template.html. However, the output is messed up. See http://www.world-motorsports.com/catalog to see what I'm talking about. It looks like I might be missing something, but I'm not sure what. Could someone take the time to look at our site and try to figure out what else I need to do from here? Thank you in advance.
  13. WORLD Motorsports

    [contribution] Simple Template System (sts)

    Is there a way to implement DropDownMenu in to STS?
  14. WORLD Motorsports

    STS w/ Dropdown Menu

    Is there a way to implement Dropdown Menu 2.7 with the Simple Template System? I tried editing sts_display_output.php but I couldn't make the new search box appear.
  15. WORLD Motorsports

    [CONTRIBUTION] Dropdownmenu

    I'm having the same problem reading the instructions as well.
×