Jump to content

roseoliveira1

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by roseoliveira1

  1. Ups, sorry about that. I just tried copying and pasting the code again, and now it works. don't know what i did wrong the first time. Well, problem (1) is solved :D Can anybody help with with problems (2) and (3)? Thanks, Rose
  2. For some reason I did not manage to proceed directly to checkout; some people here had added their comments concering my question posted a while ago (thank you for that!), but i didn;t manage to get it working :'( I have finally decided to stay with the pwa the way it is (without the direct to checkout), but want to make a few layout changes, but I couldn't manage to do it :angry: . All changes refer to the page where the customer can choose between the three options "log in", "create account" and "proceed to checkout". Maybe someone out there can help me with the following questions: (1)I want the option "proceed to checkout" to appear first in the list. I thought that would be quite straightforward, so I simply cut the block of ode which begins with //BOF: MaxiDVD Purchase With-Out An Account SECTION //=========================================================== if (($cart->count_contents() > and ends with <?php } //EOF: MaxiDVD Purchase With-Out An Account SECTION //=========================================================== from the end of the file login_pwa.php to the beginning of the same file. But it doesn't work: After this change, the whole block of text related to proceeding to checkout without loging in just disappears. Why is this? What did I do wrong? (2)Currently, the heading title defined in login.php is used both for the purchase without account as well as when a client opens a new account by clicking the button "my account" in the header. I would like to have a different heading-title for the purchase without account-page. is that possible? (3)Finally, I would like to include a text between the heading title and the first option (which now should be "proceed directly to checkout"). I want this text to appear only in the purchase without account; it should not be displayed when a customer creates an account by clicking the "my account" button in the header. Is there a way I can get this done? I hope someone can help me with these problems. Greetings, Rose
  3. I am looking for a slideshow contribution and after reading posts on the forum think that either the previous-next-contribution (http://www.oscommerce.com/community/contributions,1164/category,all/search,product+next+previous) or the slideshow-contribution (http://www.oscommerce.com/community/contributions,1541/category,all/search,slideshow) seem to offer what I am looking for. Before imlementing one of these contributions I would like to see how they work on a live store. Has anybody installed on of these contribs and could post his URL so that I could see how they look like? Did you have any problems with the contribs? Greetings, Rose
  4. Amanda and Greg, thanks for your help. Amanda, I found the following code in my catalog/shipping.php: // if the customer is not logged on, redirect them to the login page if (!tep_session_is_registered('customer_id')) { $navigation->set_snapshot(); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')); } // if there is nothing in the customers cart, redirect them to the shopping cart page if ($cart->count_contents() < 1) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART)); Should I substitute that code with the code you posted?: // if there is nothing in the customers cart, redirect them to the shopping cart page if ($cart->count_contents() < 1) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_SHOPPING_CART), 'NONSSL'); } // if the customer is not logged on, redirect them to the login page if (!tep_session_is_registered('customer_id')) { $navigation->set_snapshot(); //but if we use PWA and we have stuff in the cart, go to the order info page if ((PWA_ON == 'true') and ($cart->count_contents() > 0)) { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_CHECKOUT, '', 'SSL')); // otherwise just go to the login page } else { tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_LOGIN, '', 'SSL')); } } do I have to make this change in addition to the six steps presented by Greg? Hope to hear from you, Rose
  5. The links all point to existing pages, all the files he claims he cannot find actually do exist. The strange thing is that the add-on didn't require me to do any big changes to my files. all i had to do on installation was to substitute the file catalog/redirect.php with the file which came with the addon, plus add the line require('./redirect.php'); to the file catalog/login.php. The only thing I found strange was that the new redirect.php is nearly empty: the only code in the file is <?php header ('Location: order_info.php?osCsid='.$HTTP_GET_VARS['osCsid']); ?> , while the original redirect.php was a rather long file. Might it be that the guy who posted the contribution included a wrong file? Sorry if this question is really stupid, but i don't know much about coding. And besides, the installation of the add-on itself is so simple that I cannot have done anything wrong, really. Rose
  6. Hi Dave, I couldn't move to a server yet, so I haven't got an URL; should be ready by end of this week. Now, some really strange stuff happens when I install the add-on. I re-loaded an older backup of my store and installed the pwa-contribution again. As the first time, everything works well and the system does exactly what it should do. But things get really weird when I install the "straight-to-checkout"-addon: If I am logged in as a user, I go directly to checkout. But if I am not logged in, I get the "page not found" error: I get it when trying to reach check-out, and I get it when I click on the "my account" button. All other links seem to be working ok. Very weird, isn't it? Do you have any idea what the problem might be? Greetings, Rose
  7. I'm working on a local version and will move my files to a server probably next week. I'll get back to you then, ok? until then, i will upload a backup from yesterday and then install the whole contribution again, maybe i did make some mistakes while installing the original pwa-contribution. thanks for your help; i'll let you know if i cannot get the problem fixed. Rose
  8. Hi Dave, I just noticed that I get different error-messages depending on the language I use. If I use German, the following happens: On my homepage, I click on a product category and get redirected to the category page. There I select a product and click "buy now", which redirects me to my shopping cart. On the shopping-cart page, I click on checkout!, which should bring me to the page checkout_shipping.php. When the browser tries to open that file, he tells me "The page cannot be found" (sorry, it doesn't say 404 error; don't remember why I wrote yesterday that it did); but i checked the catalog-directory, and the file checkout_shipping.php exists. In the english version of my store, the same happens as described above, but additionally I receive following error-messages in my shopping card (these messages appear in the shopping-cart page): Warning: main(includes/languages/english/modules/shipping_estimator.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/veilighe/public_html/store/includes/modules/shipping_estimator.php on line 15 Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/languages/english/modules/shipping_estimator.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/veilighe/public_html/store/includes/modules/shipping_estimator.php on line 15 Does this sound familiar? Any idea how I could solve that problem? Rose
  9. I added the PWA-contribution version 0.82, and everything worked fine, exactly as it should. I then added the latest add-on from March 25th "PWA straight to checkout". The installation of this add-on is extremely simple, so i don't think i can have done too much wrong here. But now when I buy a product and want to proceed to checkout, i get the error "404 - the page cannot be found". De-installing the add-on brings everything back to working perfectly again. Is there anybody else who had this same problem? Anybody out there who can help me? Rose
×