Jump to content

GLWalker

♥Ambassador
  • Content count

    842
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    37

Posts posted by GLWalker


  1. May be no real issue but one question about the instructions.

    Step 1 says to upload: -> includes/functions/meta_tags.php should be uploaded to your *catalog*/includes/ directory

    In the included files there is only a: includes/functions/meta.php file. Will this cause any problems?

     

     

    The directory structure is correct. It should be meta.php


  2. Hey, this spaw editor seems like it is a good choice over the html area contrib. So has anyone that already has HTML area installed took it down and replaced with spaw? If it was just a matter of replacing for product descriptions, it would be a simple enough undo. But what I currently use the HTML area for is, product descriptions, article manager, email and newsletter and the info pages contrib. anyone know of a global change that would echo the spaw editor instead of the HTML area?


  3. Theres actually another way Ive thought of to do this. Instead of editing the main dynamic.php file, I should just add the database names to the language file. Then it would not involve any editing to the dynamic.php file. But I wonder if it would be quicker if the language file was totally eleminated? It would not make much difference, maybe shave a millisecond of the load time.

    I decided to add this to the database in the first place becuase Ive been working on some site for people that like to be able to control such things, but would have problems editing the launguage.php file.

    And this is just a really nice contribution compared to the header tags controller, IMO, Ive used them both and this one is simple to install, not to bulky, and I think its faster.


  4. Sorry everyone,

    I should have made the code dynamic before I released it. This code should work if the current code does not.

    Open your Mysql manager and insert the following:

     

     

     

     

    INSERT INTO `configuration` VALUES ('', 'Store Description', 'STORE_DESCRIPT', 'The Next Level Of osCommerce', 'Place your sites meta description here, for use with dynamic meta-tags<br>', 1, 40, NULL, '2003-12-05 05:01:41', NULL,'tep_cfg_textarea(');

    INSERT INTO `configuration` VALUES ('', 'Store Index Description', 'STORE_METDEX', 'Productivity Sold Here', 'Place a seperate \r\nindex page meta description here, for use with dynamic meta-tags<br>', 1, 41, NULL, '2003-12-05 05:01:41', NULL,'tep_cfg_textarea(');

    INSERT INTO `configuration` VALUES ('', 'Store Key Words', 'STORE_KEYWORD', 'ecommerce, oscommerce, shopping cart', 'Place your sites meta key words here, for use with dynamic meta-tags<br>', 1, 42, NULL, '2003-12-05 05:01:41', NULL,'tep_cfg_textarea(');


  5. Thank you! How about an updated instructions to go along with your 1.5 contribution. I only ask because I am having a helluva time getting this to work properly. The 1.4 instructions have errors and typos which can make it difficult to install. Your 1.5 version is different and I am thinking that I am just missing something by following the 1.4 instructions.. Is there supposed to be a controls section in the admin now? I cant see it. I have the contr. installed with the <titile>code only in the product_info.php file. click on tools/an item/ to see some goofy title...

    If I put the code into index.php I am seeing broken titles. my site

     

    thanks in advance

    The instuctions from 1.4 worked well for me on my initial install. The only thing you do different with 1.5 is run the datafiles into your SQL server, then you should see a section in admin/configure near the bottem of the page that controles your descriptions and keywords.

     

    I will look back through the instructions and see if there maybe something I had to change along the way, but right off the top of my head I cant think of anything.


  6. You get that error when you don't do step 5 of the readme.txt (change the type for field "set_function" from VARCHAR(255) to TEXT). Once you have done that you have to do a "remove" and then "install" in the admin.

     

     

    Excellent! I changed it in the php file the first time but failed to do it this time around, now I just changed it in the SQL so I wont have to worry about it again.

    Thanks for the help and all you have done with this contribution.


  7. I just added the newest version, I have not had this error before and it only appears when I click to edit the UPS module

    Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/mediafee/public_html/now/admin/modules.php(220) : eval()'d code on line 1

     

    I also have the USPS methods, Fedex XML and the UPS packages installed. The error only shows up with this newest version of UPSXML.

    Any ideas, what to do? I know I could edit the modules.php file but I dont think that would be correct since no other shipping modules are affected.


  8. New version uploaded.

    Changed includes/meta_tags.php to read from database instead of the language file. Took out Definitions in the languages/meta_tags.php and placed them in the database. Removed the second instance of keywords, as it seems to generate more than enough keywords already.

    I have checked the source code on many pages after installing the changes, and it looks like it is working.

    Nothing major, just makes it easier and a bit more integrated.


  9. Can someone tell me where to get rid of the extra form area for the attributes comment? Or is it supposed to look like this?

    otf.jpg

    As you see I have the same input box on each side of the select menu. I have searched all over for duplicate code and can not find anything to remove it.

    Also, there should be a length box in the middle, I have that, I just didnt when I took this pic.


  10. Ok I deleted the 6 link tables and reran the links_setup.php. I still get the error below, This error only shows up on the links.php page, not link_categories.php, or links_contact.php.  Any other suggestions?

    Warning: Division by zero in /home/ravenvie/public_html/admin/includes/classes/split_page_results.php on line 33
    1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'MAX_LINKS_DISPLAY' at line 1
    
    select l.links_id, l.links_url, l.links_image_url, l.links_date_added, l.links_last_modified, l.links_status, l.links_clicked, ld.links_title, ld.links_description, l.links_contact_name, l.links_contact_email, l.links_reciprocal_url, l.links_status from links l left join links_description ld on l.links_id = ld.links_id where ld.language_id = '1' order by ld.links_title limit 0, MAX_LINKS_DISPLAY

     

     

     

     

    This is what the table the above error refers too looks like

    SELECT *  FROM `me_mine`.`configuration` WHERE `configuration_id` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `configuration_title` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `configuration_key` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `configuration_value` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `configuration_description` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `configuration_group_id` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `sort_order` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `last_modified` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `date_added` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `use_function` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%' OR `set_function` LIKE '%MAX_LINKS_DISPLAY%'


  11. Ok I deleted the 6 link tables and reran the links_setup.php. I still get the error below, This error only shows up on the links.php page, not link_categories.php, or links_contact.php. Any other suggestions?

     

     

     

     

     

     

    Warning: Division by zero in /home/ravenvie/public_html/admin/includes/classes/split_page_results.php on line 33
    1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'MAX_LINKS_DISPLAY' at line 1
    
    select l.links_id, l.links_url, l.links_image_url, l.links_date_added, l.links_last_modified, l.links_status, l.links_clicked, ld.links_title, ld.links_description, l.links_contact_name, l.links_contact_email, l.links_reciprocal_url, l.links_status from links l left join links_description ld on l.links_id = ld.links_id where ld.language_id = '1' order by ld.links_title limit 0, MAX_LINKS_DISPLAY


  12. OK this was the first ever install of Links Manager V1.9

    Ive read the forums and changed the code in the admin/includes/split_page_results as stated earlier. The error did not change. I think I may have messed up after running the links_setup.php I then used the update text file to search for and change the table in mysql. Becuase an error showed up there. Can anyone help me with a simple solution or should I delete my database , then restore it and run the setup file again? It looks like stevemitch2 already tried with no success. Do I need to over right all the files for this contribution ?

     

    Warning: Division by zero in /home/ravenvie/public_html/admin/includes/classes/split_page_results.php on line 33
    1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'MAX_LINKS_DISPLAY' at line 1
    
    select l.links_id, l.links_url, l.links_image_url, l.links_date_added, l.links_last_modified, l.links_status, l.links_clicked, ld.links_title, ld.links_description, l.links_contact_name, l.links_contact_email, l.links_reciprocal_url, l.links_status from links l left join links_description ld on l.links_id = ld.links_id where l.links_status = '4' and ld.language_id = '1' order by ld.links_title limit 0, MAX_LINKS_DISPLAY

×