Jump to content

xzodiac

Members
  • Content count

    8
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    darko zganjer
  1. Wow.. I just fixed it. I made a directory called "pub" under catalog catalog/pub/ and it is all working. Hope it helps someone else.
  2. Did I forget to ask if anyonehas any ideas whats going on?
  3. So I have this old oscommerce website that I needed up and running again. It is working for the most part but.... When I restored it I am getting and error in Category descriptions. Warning: fopen(/home/xxxxxx/public_html/catalog/pub/temp_html.php) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxxx/public_html/catalog/index.php on line 90 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/xxxxxx/public_html/catalog/index.php on line 93 Personalized Cartoons Warning: include(/home/xxxxxx/public_html/catalog/pub/temp_html.php) [function.include]: failed to open stream: No such file or directory in /home/xxxxxx/public_html/catalog/index.php on line 96 Warning: include() [function.include]: Failed opening '/home/xxxxxx/public_html/catalog/pub/temp_html.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/xxxxxx/public_html/catalog/index.php on line 96 The files they are referring to index.php are 90 $tmp_html_file = fopen (DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC . FILENAME_TEMP_PHP_OUTPUT, "w"); 91 if ($tmp_html_file) 92 fwrite ($tmp_html_file, $category['categories_description']); 93 fclose ($tmp_html_file); ?> 94 <td align="left" colspan="2" class="category_desc"><?php //echo $category['categories_description']; ?> 95 <?php // Include categories description file 96 include(DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC . FILENAME_TEMP_PHP_OUTPUT); ?> osCommerce 2.2-MS2 Apache version 2.2.22 PHP version 5.2.17 MySQL version 5.1.56
  4. Nevermind.. posted the .htaccess files info to stylesheet.css works now..
  5. Hello and thanks for the contribution.. I am using osCommerce MS-2.2 on a Lynix server (all patches up to date) Ihave installed at least 20 contributions with no problems I installed as per instructions.. no glitches to program with it off.. 1] but its not working. when i turn it on the site works...but when i click a link it seems to be redirecting to a page that is not there and the 404 is redirecting to the root page I figured the problem was with Linux 2] I was not sure what you mean by Linux based server capable of mod_rewrite 3] I was not sure if i shoud l re write to match over all the text and not include the tables etc.. on the file.. html_output.php: It was not the same as mine I eddited the files and uploaded along wiht the 2 additional files any ideas?? TIA
  6. xzodiac

    UPS Ground Only

    i waqs just easedopping on the conversation since i had the same problem.. the :lol: suggetion to change the 4 to a 3 worked great.. :lol:
×