Jump to content

tonyClifton

Members
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Jose Cornide
  1. tonyClifton

    Support Contribution Tpv Banesto

    Hola, tengo el siguiente problema con el m?dulo de tpv de banesto, despu?s de realizar el pago en la pasarela virtual en modo producci?n, al volver al fichero vuelta.php en vez de dar el proceso por finalizado la aplicaci?n vuelve a la selecci?n de forma de pago. Gracias de antemano
  2. It works! at least. And it was my fault as I suspect... :blush: The problem was: - in the function that show the pulldown list to select the zone the sql query is just like this: $zone_class_query = tep_db_query("select geo_zone_id, geo_zone_name from " . TABLE_GEO_ZONES . " where LOWER(geo_zone_name) like 'shp%' order by geo_zone_name"); So, what I did was delete [where LOWER(geo_zone_name) like 'shp%' ] to allow all the zones to be included, not only the ones which begin whit shp. But if you do that you have to delete also the sql bold query: function getGeoZoneID($country_id, $zone_id) { // First, check for a Geo Zone that explicity includes the country & specific zone (useful for splitting countries with zones up) $zone_query = tep_db_query("select gz.geo_zone_id from " . TABLE_GEO_ZONES . " gz left join " . TABLE_ZONES_TO_GEO_ZONES . " ztgz on (gz.geo_zone_id = ztgz.geo_zone_id) where ztgz.zone_country_id = '" . (int)$country_id . "' and ztgz.zone_id = '" . (int)$zone_id . "' [B]and LOWER(gz.geo_zone_name) like 'shp%'[/B]"); if (mysql_num_rows($zone_query)) { $zone = mysql_fetch_assoc($zone_query); return $zone['geo_zone_id']; } else { // No luck… Now check for a Geo Zone for the country and "All Zones" of the country. $zone_query = tep_db_query("select gz.geo_zone_id from " . TABLE_GEO_ZONES . " gz left join " . TABLE_ZONES_TO_GEO_ZONES . " ztgz on (gz.geo_zone_id = ztgz.geo_zone_id) where ztgz.zone_country_id = '" . (int)$country_id . "' and (ztgz.zone_id = '0' or ztgz.zone_id is NULL) [B]and LOWER(gz.geo_zone_name) like 'shp%'[/B]"); if (mysql_num_rows($zone_query)) { $zone = mysql_fetch_assoc($zone_query); return $zone['geo_zone_id']; } else { return false; } } } And that's all. The contribution works fine and it's really good (you'll be able to set all the zones and all the shipping tables you want!). Sorry for all the inconveniences :'(
  3. First of all, I have to apologize for not have read carefully the readme.htm file :blush: Anyway, now I think I know how to setup the shipping tables. I have two zones, and I want to allow free shipping for orders up to 30 $ on one and for 60 $ on the other. So, I think I have to configure the tables just like this: Zone 1: .01:9,30.00:0.00 Zone 2: .01:9,60.00:0.00 which means: for orders from 1 cent to 30(or 60) charge 9, for orders over that value, free shipping. I have setup the tables in this way, but the shipping costs still doesn't appear. I tested with orders about 15, 30, 60, 90.... the shipping costs never appear. The zones are right configured, if I enable the shipping table with the same zones it works fine. I really don't know what I'm doing wrong and I really want to use this great contribution. By the way to solve my problem I set up the shipping as follows (if helps someone): Allow free shipping for orders over 60 (Modules - totalization) Enable flat shipping for 9 dollars for zone 2 Enable shipping table for zone 1, configured in this way: 29.99:9,30:0 Ok, it works, but I think this isn't the best way to set up the shipping costs ;) P.d.: sorry for my english... :rolleyes:
  4. >_< Doh! I changed it, 29.99:9.00,30.00:0. If I choose weight it works fine, but I have the same problem. If you choose count or price no shipping costs are displayed on the checkout shipping page nor added to the order total (checkout_shipping.php).
  5. Hi everyone, new here, but long time instaling and developing osComerce. I installed this great contribution (Thanks dreamscape!) but I found the following, i have read the entire post and it looks it only happens to me :-( so I think I'm doing something wrong... If I set the shipping by weight everything works fine, but if I do it by price no shipping costs are displayed nor added to the order. I think I'm doing everything right, this is the shipping costs table I have configured: .5:5.97,1:6.96,1.5:7.95,2:8.94,2.5:0 Thanks in advance!
×