Jump to content

anthonyv

Members
  • Content count

    12
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Anthony
  1. anthonyv

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    Pleeeeeease help :'( Click here for my problem.. Would really appreciate any help as the shop was due to go live last nite and something went wrong after installing this contrib... and being in a rush i made the stupid decision/mistake of not backing up the last few files i edited, hense i don't know what the cause of the problem is...! Thanks in advance.
  2. anthonyv

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    [Please delete this post] Sorry!
  3. anthonyv

    Please help (with table rate shipping)

    Problem solved!! found this which helped: http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...p;hl=table+rate (was the tare weight for me too). Thanks for your help anyways! Ant
  4. anthonyv

    Please help (with table rate shipping)

    Thanks for your prompt response... How/where can i check/change this?
  5. Hi there, I would be extremely grateful if someone could assist me with a little problem i'm having... I have oscommerce installed and running at the following url; http://www.creativei-media.com/clients/autopot/onlineshop/ I am in the process of setting up an online shop on my test server before transferring to another, but in trying to setup the table rate for shipping and then running a few test transactions, i cannot understand why the shipping/delivery cost is not appearing as it should according to my table rate. The shipping charges should be applied as follows: For upto 500g charge 1.50 from 500g to 16,000g charge 7.50 from 16,000g to 30,000g charge 12.50 from 30,000g to 60,000g charge 17.50 for 60,000g or above charge 25.00 I have used the following string for my table rate setting: Shipping Table 500:1.50,16000:7.50,30000:12.50,60000:17.50,100000:25.00 Table Method weight With the above configuration, a purchase of an item, weighing for example, 150g, seems to show the shipping cost as £7.50, when it should be 1.50, and i can't work out why :( I'd be grateful if someone could provide a solution for this... I'm guessing its nothing major, maybe just got the shipping table wrong? Thanks in advance, Anthony.
  6. Hi there, Was wondering if anyone could help me out with a little problem i can't seem to sort out. i need to setup shipping rates by weight (using the rate table), as follows: upto 1Kg = ?5.00 Between 1Kg and 5Kg = ?6.95 Between 5Kg and 10Kg = ?8.50 Between 10Kg and 15Kg = ?10.00 Between 15Kg and 20Kg = ?11.50 Between 20Kg and 25Kg = ?13.00 I tried to use the feature table built in but i couldn't not get it to work. Any guide towards getting that to function correctly, or contributions that would help would be great. thanks in advance. Anthony.
  7. Hi there, i've had a look around the support forums for anyone else who may have had the same problem i'm experiencing but had no joy. i've just installed Printable Catalog 3.4, and i don't have any errors, however, none of my products show up in the catalog(s)...?! URLs to the catalogs are: Printable Catalog view full printable catalog Any help would be much appreciated. thanks! P.S., i've just reinstalled OSCommerce, hense the original database of products etc.
×