Jump to content

ronr1999

Members
  • Content count

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ronr1999


  1. Is there anyway to get a copy of the email that's going to the vendor? I tried adding a second address the the Vendors Email field (with space and with a comma) but that just caused an email error. I really want a copy of what gets sent to the vendor for my records.

     

    RonR


  2. This is referring to MVS - Multi Vendor Shipping

     

    Is there anyway to get a copy of the email that's going to the vendor? I tried adding a second address the the Vendors Email field (with space and with a comma) but that just caused an email error. I really want a copy of what gets sent to the vendor for my records.

     

    RonR


  3. HI Folks! :D

     

    I've run into a pretty serious issue and I dont know even where to begin debugging it. Any suggestions are more than welcome!

     

    For some reason, after I have "installed" shipping options for any particular vendor, I am unable to edit those shipping options. I can enter the edit screen, and change the values but the update just wont work. None of my changes will register in the database.

     

    What part of the code do I need to fix to get this function to work again??

     

    Thanks for your help!!

     

    :blush:

     

    -Thomp

     

    Make sure that you're editing the shipping modules in the "vendors_shipping" folder and not the "shipping" folder.

     

    RonR


  4. In Admin I click on Customers | Orders and get all orders. I change the status search pull down on the right to Processing and get those orders but then clicking on search - All Orders and it comes up blank. I have to click on the Customers | Orders on the left again.

     

    RonR


  5. In admin/orders.php screen I'm missing "Details" button and "Edit" doesn't give me the old edit screen. It appears that Details is now Edit and Edit is missing.

     

    This is using MVS admin/orders.php file right out of the box. Were those features changed from our original ?

     

     

    Thanks

     

    RonR


  6. I've been reading and reading - must be going blind. Think I saw the solution in here - or maybe not?

     

    When I want to print out invoice from admin - the product, model, tax and all price fields are emty!!

    The below line: sub-totals, freight, totals and tax are showing fine?

     

    How can I get the invoice to show what products the customer bought?

    I need to print out these information to my "tax examiner" (don't know the correct word) *s*

    Helle

     

     

    I have the same problem. Any help would be appreciated !

     

    RonR


  7. Notice: Query failed: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's Check/Money Order' AND cqb.qbi_paycart_mod=c.qbi_paycart_mod SQL: SELECT * FROM qbi_paycart AS c, qbi_paycart_payqb AS cqb, qbi_payqb AS qb WHERE c.qbi_paycart_text='Send Cashier's Check/Money Order' AND cqb.qbi_paycart_mod=c.qbi_paycart_mod AND cqb.qbi_payqb_refnum=qb.qbi_payqb_refnum in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 119
    
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 160
    
    Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 176

     

    I've just bought and installed 3.10 and setup and matched products, shiping, and payments.

     

    I clicked on Create iif and clicked on All Customers - Download and get the above error. I get the exact same error clicking on All Previous Orders - Download.

     

    Ideas ?

     

    RonR


  8. This relates to QBI (sorry if it's in the wrong place)

     

    Notice: Query failed: You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 's Check/Money Order' AND cqb.qbi_paycart_mod=c.qbi_paycart_mod SQL: SELECT * FROM qbi_paycart AS c, qbi_paycart_payqb AS cqb, qbi_payqb AS qb WHERE c.qbi_paycart_text='Send Cashier's Check/Money Order' AND cqb.qbi_paycart_mod=c.qbi_paycart_mod AND cqb.qbi_payqb_refnum=qb.qbi_payqb_refnum in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 119
    
    Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 160
    
    Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /home/ron-ri2/public_html/caddybug-usa/catalog/admin/includes/classes/qbi_mysql.php on line 176

     

    I've just bought and installed 3.10 and setup and matched products, shiping, and payments.

     

    I clicked on Create iif and clicked on All Customers - Download and get the above error. I get the exact same error clicking on All Previous Orders - Download.

     

    Ideas ?

     

    RonR


  9. The UPSXML module is missing some code that adds the handling charges. Look for a post from me a page or so back on this subject. The instructions are in the modules.txt file in the distribution as well.

     

    For the line breaks problem, check that you have HTML email turned off (Admin > Configuration > Email Options > Use MIME HTML When Sending Emails => false) and Linefeeds (same menu) set to LF. If you are running on a Windows server try setting Linefeeds to CRLF.

     

    Regards

    Jim

     

    Finally got handling charges to work with UPSXML. But, only by adding the fees to vendor config and not from the UPSXML module itself. That has something to do with function: handling_fee. Couldn't figure out how to use that. But heck it works ! I compared the USPS.php and found what is missing from contrib.

     

    Regarding HTML, it was as simple as turning it on in ADmin - Configuration.... d u h

     

    Thanks ! RonR


  10. The emails being sent out are not formatted right - There are no line breaks so they come out similar to this:

     

    I've completed the MVS install ( whew !) over the past couple of days and have the same problem with line breaks. ( it's so very painfull going through 138 pages of this thread !! )

     

    And, UPS and UPSXML has cost + handling problems. Neither will add in handling from the Vendors Manager / +Manage / Vendor Shipping Modules screen like we used to do. I can get UPS to add in the Vendors Handling charges but that doesn't work for UPSXML.

     

    These are my last two problems (so far) and any help would be a nice xmas gift !

     

    RonR


  11. A customer transposed the last two digits of his credit card (visa) and cc_validation.php caught it. At least I think it was cc_validation.php... it might also be: authorizenet.php. I was getting error message: " The credit card number entered is invalid. Please check the number and try again."

     

    ...it must be authorizenet.php... or ?

     

    RonR


  12. If you scroll down & hit CONTINUE it will take you to the "SERVICE OPTION" page. I tried to work around this, but have to quit for now. If anyone else would like to pick it up from here, please do go for it. Hope this helps, Tony...

     

    Tony, thanks for the timely update. If you can get the Service Option to work it would be much appreciated !

     

    Ron


  13. I get the following error when clicking on INSTALL in Admin:

     

    Fatal error: Call to a member function on a non-object in /..../catalog/includes/modules/shipping/fedex1.php on line 178

     

    I haven't changed anything, just installed the files.

     

    Here's line 178:

     

          $osC_Database->simpleQuery("insert into " . TABLE_CONFIGURATION . " (configuration_title, configuration_key, configuration_value, configuration_description, configuration_group_id, sort_order, set_function, date_added) values ('Enable Fedex Shipping', 'MODULE_SHIPPING_FEDEX1_STATUS', 'True', 'Do you want to offer Fedex shipping?', '6', '10', 'tep_cfg_select_option(array(\'True\', \'False\'), ', now())");

     

     

    cURL info:

     

    CURL support: enabled

    CURL Information: libcurl/7.12.0 OpenSSL/0.9.7a zlib/1.1.4

     

    I've been running UPS XMP with no problems...

     

    Where do I start looking to fix this ?

     

    RonR


  14. We ship one large item ($500 / 60lbs ) via UPS and we add $12 handling fee in the UPS module. This is all working well...

     

    Now we want to ship accessories (less than 1 pound weight) either with the large item or by itself. Shipping by itself is the problem. The item is $10 and if we ship UPS then the $12 handling fee is way too much. Is there a way to not charge the handling fee for specified items ?

     

    Thanks

     

    RonR


  15. On my first OSCommerce site I set my clients up with authorize.net. Everything works fine except they went to do a return and I can't figure out how to do it either from OSCommerce or authorize.net. The credit card only shows the last 4 digits on both systems and in order to do a return on authorize.net you have to have the full credit card.

    How do I capture the entire CC for our records?

     

    For a refund with Auth.net you go to virtual terminal and click on Refund then enter the transaction number, the last four digits of the CC, and the expiration date. That's all you need...

     

    RonR


  16. I'm also interested in giving customers discounts but I don't see in these b2b contribs any way to use a "Discount Code". This is where in checkout a customer has a code that they enter that will give them a percent discount.

     

    I don't want to have to go into admin and add a customer to a group.

     

    Thanks

     

    RonR


  17. I'm using payment modules: Auth.net, paypal basic, moneyorder, phone in order

     

    I "Set Order Status" in the payment module in Admin to a different status for each payment method and they all transact fine but all have the default order status set.

     

    I have set 15 different Order Status'. Is there a limit ?

     

    It's not right and I'm not sure where to start looking for this.

     

    Can anyone help ?

     

    RonR

×