Latest News: (loading..)

devine952

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About devine952

Profile Information

  • Real Name
    Rob
  • Gender
    Male
  1. Hi Lech, I have been using your contrib for a month now and I keep getting encoding problems. In particular this affects the following characters: — – ’ ™ “ ” Unless I manually remove them from each products description, the products will not be uploaded to Google base Any tips? Best regards, Robert
  2. Been using 1.5 for almost a month now, but today something strange happened. I went to batch print 3 orders (so nothing excessive) and it froze, hung forever. No one else could access the orders.php, while the batchprint was occuring. Finally I had to restart mysql to get the website to operate normally. Any ideas why this would be happening. Seems to affect only orders history. Other parts of the website were accessible both front and back. My guess, is there is an SQL error in the code that overloaded the orders table? is that possible?
  3. Anyone experiencing a problem in explorer using the Treeview feature on the coupon_admin.php page? It works fine in Firefox, but doesn't seem to work in explorer. I figure it must be some javascript incompatibility or browser setting, but it eludes me. Thanks for reading. Rob
  4. I often get asked the same questions regarding a product and was wondering if there is a contrib that enables customers to ask product questions and then for me to post the reply on the product page for all to see? Best regards, Rob
  5. I just wanted to add that I am getting an encoding error in description field. I don't know why so I have linked the text file. I reduced it to 4 items, so the file won't be too big too look at. Text File
  6. Hi, Great Contrib! I have used the first one for a couple of years and now I have just upgraded to this one. During the install I experienced problems with the end of the SQL file: `url_parameters` varchar(256) NOT NULL, PRIMARY KEY (`id`), UNIQUE KEY `config_filename` (`config_filename`) ) ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ; It wouldn't accept this so I had to change it to varchar(255) and remove ENGINE=MyISAM DEFAULT CHARSET=latin1 AUTO_INCREMENT=2 ; Is this ok? or does it have bad consequences. As I said it is creating my fm-feeds file ok. The other problem is FTP settings when viewing feedmachine_admin.php I haven't used FTP before with google, rather uploading manually. google says uploads.google.com but they don't specify a path. Also when I update, FTP always stays OFF. Is this normal? even after scrolling it to ON, when I update it goes back to OFF. Any help welcome. Regards, Rob
  7. Dear OsCommercers, I have been using OsCommerce for 5 years now and what a great platform it has been, incessantly improving thanks to everyone's contributions. Today, I am addressing the problematic of integrating Paypal Shipping. My company is based in the US but ships all over the world. I have found it easier so far to use Paypal's shipping option which gives me access to UPS and USPS. I also use Paypal as a cc processor, so it is great to have all the info in one place, tracking, order info, etc. so for instance, since Paypal stores label printing history, we will see if the item has already shipped (avoid duplicate ships). So here are the steps we take. 1. print packing slips from oscommerce. 2. pick and pack items 3. Use order# to retrieve paypal transaction ID. 4. log in to Paypal and look up transaction. 5. Click on shipping link. Create Label 6. Go back to OsCommerce and update order to shipped with tracking info. As you can see, this involves going outside the OsC interface and opening another window, logging in, etc. My questions is it possible to integrate Paypal shipping features in such a way that I could have shipping links in OsC that go directly to the transaction details page in Paypal? This in itself would save a lot of time and would resemble the USPS Labels contribution. I would assume the best possible integration would involve using Paypal's API, just like Paypal Payments Pro does for payment. Best regards, Rob.
  8. Hi Brian, Great Contrib. All I need now is someone to do what you have done for paypal payments, to shipping with USPS, UPS and Fedex. And it is about time I made a donation, so I did (from pilotshop.com) Anyway everything is working fine, even though I have a heavily modded site. I am however getting the following error showing at the top of the order page in admin when I attemp a refund. Warning Refund Failed for the following reason(s): No response was received from payment processor. Now I was able to verify that the refund was successful in paypal, but the order page did not update with the refund information. When I add a charge the order page does update. Only for refund do I have this problem. I have wondered if it is on paypal's side, maybe my settings there? or something else. Appreciate your input. Best regards, Robert.
  9. I had a shipping module that I installed, Free Shipping and it no longer works since I updated with the update contrib re issue of capitalization. Tha admin part of modules no longer showing possibility to remove or install modules, so I can't remove it to see if re-installing it would help. Any suggestions?
  10. I am interested in using this contribution if my customers can post events too. I am looking for them to submit events which then are reviewed, much like the review system. any solutions out there?
  11. I have 0.7 version installed. Presently, the module is not forwarding the order number or the phone number. I have read through this forum, but haven't found mention of this anywhere. The issue has really to do with using paypal to print shipping labels, especially with their new multi order shipping feature. So I need the order number to appear on the shipping labels, which I guess would happen since the multi order shipping feature shows a column for order number. So which version of this module forwards the order number over to payal?
  12. I installed this Admin Access Levels contributions successfully and it works great. My OsC installation was originally done in a /catalog folder. I am trying to migrate it to the root directory. Everything has gone perfectly to the exception of the admin side. home/admin/login.php shows blank, so does home/admin/configuration.php I modified the home/admin/includes/configure.php file, but perhaps something is hardcoded somewhere which is not letting the style sheet style.css to run successfully. I am guessing that the culprit is home/admin/application_top.php but haven't figured out more than that. Has anyone else made a home root install with this contrib?
  13. Thanks for your thoughts. I will look into it further. I am now thinking I would want an extra box for excluded items, that would run alongside the restricted items or categories.
  14. I have read through the threads and haven't found any solution for "excluding" items. Right now the CCGV enables you to restrict to certain products (i.e. exclude all others not specified), but I want to do the opposite, exlcude certain products and include all others not specified. The reason for this is that only few of my products don't qualify for discount coupons and would rather specify the 1-2 items that don't qualify than all the others that do. Thanks for any help, I know some others have been looking for a solution for this one too. R.
  15. Newbie in need of help! I have read through the threads and haven't found any solution for "excluding" items. Right now the CCGV enables you to restrict to certain products (i.e. exclude all others not specified), but I want to do the opposite, exlcude certain products and include all others not specified. The reason for this is that only few of my products don't qualify for discount coupons and would rather specify the 1-2 items that don't qualify than all the others that do. Thanks for any help, I know some others have been looking for a solution for this one too. :blink: R.