Jump to content

john2323

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by john2323

  1. You could have just said that from the begging? This is a support forum and I was asking for help?? I don't get the problem your having? If you don't want me to post thats fine. If I get it changed I will post another contribution then. Thats ok with me to. Just trying to help and make suggestions its weird how your getting defensive about it.
  2. It was a suggestion, and if you don't like it oh well. Not asking you to code my site. Its your contribution it was a simple request. I said thats fine and it is. I will get someone else to change it. No worries. This is a support forum correct? You will be getting questions like this. Anyway I may post the fix after its been done or I may not we will have to wait and see.
  3. Well thanks anyway, I think it would be a two second job to fix for someone like you who knows how. But if you don't have the time. I will just remove it until I can get one of my freelance guys to do it. Thanks anyway, Jamie
  4. So you would edit lets say this line correct? <meta\s*name\s*=\s*"\s*description\s*"\s*content\s*=\s*"\s*@i' If so I have already done this and nothing seems to change?
  5. Ok but thats not the question, can I move them? If so I would like to as I have short titles and would rather them be at the end. In the keyword part they can stay where they are. I would just like to move them for the title. I have messed around with the code a little but nothing I do seems to change their order.
  6. Can I change it so that the sort_a and page_ are at the end? By end I mean after the title.
  7. Any suggestions on the above?
  8. Hi, Yes they are getting crawled but I think they are getting hit with duplicate content, thus the not ranking very well. I have XML sitemaps installed. Thanks, Jamie
  9. Oh I also noticed that I am getting this now: sort_2a | page_2 | Page Title The page titles are correct but I assume the sort and the page part is not. How do I fix this and can it be placed after the page title. Thanks Jamie
  10. Great contribution. Something I did not even think of. My site has some great rankings for some major keywords for the main pages but noticed not much from some of the deeper pages. This should help rank them better as well. All the cat 1 pages have PR but non of the cat page 2s! So this should help huge. Good job!
  11. john2323

    OSC-Affiliate

    Hi, I have an older version of the Affiliate contribution installed and am not sure if it is supposed to do this or if one of the new updates have this feature, please read below. When a affiliate uses a link sush as yoursite.com/tenis-ball.html?ref=3 Is it possible to let that link come in and have it 301 redirected so that it just goes to yoursite.com/tenis-ball.html and does not show the affiliate code? I want the affiliate to still get credit of course but I am running into duplicate content issues with the search engines over this and want to stop it. Any help would be great, Jamie
  12. Oh just fixed the problem. For some reason it had two of the tables active? One was turned to false and one was turned to true. So I deleted the false table and bam good as gold. Do you know why this would happen in the data base? I have had this before now that I remember and it seems to happen from time to time. Thanks again for your help! Great contribution! Jamie
  13. Hi, Thanks for the reply, I get FWR_VALIDATION_ON is not defined! I gather its not turned on. It says it is in the admin. But I noticed when I turn the SEO URLs off it doesn't work either so there must be some sort of error preventing the on off features in the admin? Thanks, Jamie
  14. Hmm Well cant figure out why it was not working I reset the cache and made sure the seo.class.php file is the correct version as well as the rest of the SEO install and still nothing. Any suggestions? I am running the 2.1d as recommended. Thanks, Jamie
  15. Great thanks, that worked! Only thing now is when I activate it nothing changes. I can still get to pages that are entered wrong. No big deal as its probably something I have done, so I will mess around a bit and go over the huge install file! haha Thanks for the help! Jamie
  16. I tried that it some of the SEO URL codes and others are like 8675311, 8675310, 700 and so on. Not sure why but they are all over the map. I did try 16 as 15 is the last once that goes from 1-15 and then they start jumping all over the place. When I tried 16 I received the same error as before. INSERT INTO `configuration_group` VALUES ( NULL , 'FWR URL Validation', 'Validation For Ultimate SEO URLs', '16' ) MySQL said: #1136 - Column count doesn't match value count at row 1 I even went to the end of the number to choose the highest and I added 1 and it still gave me the same error as above except with the new number in it. Number I used is: 8675315 (Think same as first post) and the number in the SQL is 8675314. Any help or suggestions would be awesome! Thanks, Jamie
  17. I get the number: 8675314 so I changed it to 8675315 in the max sort box. Other then that I do not get any numbers. I tried putting both the numbers in the NUMBERHERE part and neither worked. It gives me this error. By the looks of it the rest of the code went in fine, I just couldn't get this to work. SQL query: INSERT INTO `configuration_group` VALUES ( NULL , 'FWR URL Validation', 'Validation For Ultimate SEO URLs', '8675315' ) MySQL said: #1136 - Column count doesn't match value count at row 1 Thanks for any help!
  18. Hi, Just tried to install the SQL using the validation_installer.php and it just sends me back to the index page of the site? Any help would be cool. I checked to see if it installed anything and it did not. Anyway any help would be great. PS: Not sure why people have posted that this is not useful. This is a very important feature and could also prevent your competitors from sinking you! All they have to do is spread a faulty links all over and google will slap your site with a duplicate content filter and your rankings for your site will sink. Also other people talking about your site may miss spell the url and it would be possible for duplicate content ban. So this is VERY important! Thanks, Jamie
  19. I get the same problem. The images do not load and the GD Library is enabled. I used this contribution some time ago and did not have this problem. Any help would be great. Jamie
  20. john2323

    Attribute Qty Product Info

    Well thanks for the help! Jamie
  21. john2323

    Attribute Qty Product Info

    Hi, Well it seems to as it blocks you from being able to change the stock level of the main item when the attributes are active. I think that may have something to do with the error. It doesn't seem to do anything when you update a product with no attributes so I am thinking it has to be something with this contribution. Plus this only started when I installed this contrib. (Site is 4 years old) I hope we can figure out whats wrong as its the only error with it. Thanks, Jamie
  22. john2323

    Attribute Qty Product Info

    Hi Jack, Thanks for your previous reply. I just noticed another small error when I update a product in the catagories.php file and then submit it it sets the main stock level and the attribute levels to 0. Any ideas as to why it would do this? When I try and edit the stock level of the main product (Not Attribute) its blocked out so it shouldn't be resetting anything when I update the file? Anyway any help would be great. Jamie
  23. john2323

    Attribute Qty Product Info

    Hi guys, Never mind, I figured it out. Was a mistake I made on the install of the checkout_process.php page. I skipped over the final step. Thanks anyway and great contribution. Very simple to install unlike a lot of others! Thanks, Jamie
  24. john2323

    Attribute Qty Product Info

    Hi, I just installed this contribution and everything seems to work fine except when a customer purchases an item the total amount in stock goes down but the attribute quantity does not change?? Anyone have any ideas as to why this would be. I installed the latest add to this contribution. Thanks, Jamie
  25. john2323

    Request Product Reviews

    I didn't have a chance to look in the control panel yet but I email my host and they set it up for me! I will take a look in the control panel to see if it is possible to do it myself as there are a few other things I would like automated as well. Anyway thanks for the great contribution I sent out some review emails and have two people add reviews already from them! Thanks again, Jamie
×