Jump to content

candocandy

Members
  • Content count

    40
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. candocandy

    AJAX Attribute Manager support

    Hi, IE6 PHP Version 4.4.1 I have just updated to osCommerce 2.2 Milestone 2 Update 051113 Remote Install Thanks
  2. candocandy

    AJAX Attribute Manager support

    Hi, Yes, I even removed and re-installed the contribution, but still getting the same message. Cheers
  3. candocandy

    AJAX Attribute Manager support

    Hi, Installed the latest version of this today and get this message when I edit an Item: 'Session not registered - You cant access this page directly' I saw this referenced earlier in this thread, but with no solution. Anybody help me out. Cheers
  4. Removed and reinstalled and everything working fine. Thanks for your help Steve :D
  5. Yes, I applied the recommended change but it still gives me the same error.
  6. Still no joy, could only find one reference to split page in the latest release notes. Anything else I could check Thanks
  7. Thanks Jack, I will check that out.
  8. Forgot to reference the lines in the Split page results file // check if number_of_pages > $max_page_links $cur_window_num = intval($this->current_page_number / $max_page_links); Line 86 if ($this->current_page_number % $max_page_links) $cur_window_num++; $max_window_num = intval($this->number_of_pages / $max_page_links); Line 89 if ($this->number_of_pages % $max_page_links) $max_window_num++;
  9. Hi, I have installed this into my MS2 version and although I get the Categories to display, as soon as I click on them I get a Split page error. I have carried out the changes recommended by VJ on page 4 of this topic : 1. Copy /catalog/includes/spider.txt (if you haven't done so, earlier), and /catalog/includes/classes/split_page_results.php (rename it to split_page_results_new.php, before copying) from MS2. 2. In split_page_results_new.php, rename all instances of "splitPageResults" to "splitPageResultsNew" (you should find 2). 3. In /includes/modules/link_listing.php: replace, CODE $listing_split = new splitPageResults($listing_sql, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, 'l.links_id'); with, CODE // split-page-results require(DIR_WS_CLASSES . 'split_page_results_new.php'); $listing_split = new splitPageResultsNew($listing_sql, MAX_DISPLAY_SEARCH_RESULTS, 'l.links_id'); But still get the error above Any help would be greatly appreciated. Thanks Steve
  10. candocandy

    Center Shop Problem

    Thanks John, I have tried this to no avail. I think I will try and uninstall the center shop contribution and hard code the centre settings. Cheers
  11. candocandy

    Center Shop Problem

    Can anybody out there help me with this please
  12. candocandy

    Center Shop Problem

    Hi, I have been running Center Shop for a while now on my shop I have triedto add a background image to the site but, but instead of showing the image I get bright solid colours of either red or green. I assume that the contribution will look to the Header.php file rather than the css to pick up this image. I have modified the code to: /////////////////// /////////////////// // [0001] BOF: WebMakers.com Added: Center Shop // This goes before any other table of the shop // // Is center Shop ON/OFF ? /////////////////// if ( CENTER_SHOP_ON == 'on' ) { /////////////////// // [0001] Background Color ON/OFF and CellPadding for around the shop? /////////////////// if ( CENTER_SHOP_BACKGROUND_ON == 'on' ) { ?> <table width="100%" cellpadding="<?php echo CENTER_SHOP_PADDING; ?>" cellspacing="0" border="0" bgcolor="/images/cream.jpg"> <tr><td> <?php } /////////////////// // [0001] Shop Width Size and Shop Background Color /////////////////// ?> <table width="<?php echo CENTER_SHOP_WIDTH; ?>" align="center" BGCOLOR="/images/cream.jpg" BORDER="<?php echo CENTER_SHOP_BORDER; ?>" bordercolor="<?php echo CENTER_SHOP_BORDERCOLOR; ?>" CELLSPACING="<?php echo CENTER_SHOP_CELLSPACING; ?>" CELLPADDING="<?php echo CENTER_SHOP_CELLPADDING; ?>" > <tr><td BGColor="/images/cream.jpg"> <?php /////////////////// // [0001] The rest of this <td> statement is located at the end of footer.php /////////////////// For the life of me I cannot figure out why the image is not displaying. Any input would be appreciated :huh:
  13. OK, figured out the issue above. One of the table fields was wrong. Seems to be working OK now. Thanks
  14. Hi, I fixed my earlier problem but now when returning customer, who previously used the PWA function, tries to use it agin it tells them that their e-mail is already assigned to an account. Should their original account not be automatically deleted when this happens. I think the following code in the create account php file relates to it. Can any one see any errors in it that might be causing the accounts not to be deleted. // DDB - 040616 - PWA // if ($check_email['total'] > 0) { // $error = true; // $messageStack->add('create_account', ENTRY_EMAIL_ADDRESS_ERROR_EXISTS); // } if ($check_email['total'] > 0) { //PWA delete account $get_customer_info = tep_db_query("select customers_id, customers_email_address, purchased_without_account from " . TABLE_CUSTOMERS . " where customers_email_address = '" . tep_db_input($email_address) . "'"); $customer_info = tep_db_fetch_array($get_customer_info); $customer_id = $customer_info['customers_id']; $customer_email_address = $customer_info['customers_email_address']; $customer_pwa = $customer_info['purchased_without_account']; if ($customer_pwa !='1') { $error = true; $messageStack->add('create_account', ENTRY_EMAIL_ADDRESS_ERROR_EXISTS); } else { tep_db_query("delete from " . TABLE_ADDRESS_BOOK . " where customers_id = '" . $customer_id . "'"); tep_db_query("delete from " . TABLE_CUSTOMERS . " where customers_id = '" . $customer_id . "'"); tep_db_query("delete from " . TABLE_CUSTOMERS_INFO . " where customers_info_id = '" . $customer_id . "'"); tep_db_query("delete from " . TABLE_CUSTOMERS_BASKET . " where customers_id = '" . $customer_id . "'"); tep_db_query("delete from " . TABLE_CUSTOMERS_BASKET_ATTRIBUTES . " where customers_id = '" . $customer_id . "'"); tep_db_query("delete from " . TABLE_WHOS_ONLINE . " where customer_id = '" . $customer_id . "'"); } } // END Any help would be greatly appreciated Thanks
  15. Hi, I have just installed the PWA contribution, however when trying to view orders placed with it through the admin, I get this error: Parse error: parse error, unexpected T_CASE in /home/stev9321/public_html/sfdm/orders.php on line 76 This is the code it refers to: Line 76 = case 'deleteconfirm': The surronding code is : // start pwa changes $pwa_check_query= tep_db_query("select purchased_without_account from " . TABLE_ORDERS . " where orders_id = '" . tep_db_input($oID) . "'");$pwa_check= tep_db_fetch_array($pwa_check_query); if ($pwa_check['purchased_without_account'] != '1'){ $email = STORE_NAME . "\n" . EMAIL_SEPARATOR . "\n" . EMAIL_TEXT_ORDER_NUMBER . ' ' . $oID . "\n" . EMAIL_TEXT_INVOICE_URL . ' ' . tep_catalog_href_link(FILENAME_CATALOG_ACCOUNT_HISTORY_INFO, 'order_id=' . $oID, 'SSL') . "\n" . EMAIL_TEXT_DATE_ORDERED . ' ' . tep_date_long($check_status['date_purchased']) . "\n\n" . $notify_comments . sprintf(EMAIL_TEXT_STATUS_UPDATE, $orders_status_array[$status]); } else { $email = STORE_NAME . "\n" . EMAIL_SEPARATOR . "\n" . EMAIL_TEXT_ORDER_NUMBER . ' ' . $oID . "\n" . EMAIL_TEXT_DATE_ORDERED . ' ' . tep_date_long($check_status['date_purchased']) . "\n\n" . $notify_comments . sprintf(EMAIL_TEXT_STATUS_UPDATE, $orders_status_array[$status]); } tep_mail($check_status['customers_name'], $check_status['customers_email_address'], EMAIL_TEXT_SUBJECT, $email, STORE_OWNER, STORE_OWNER_EMAIL_ADDRESS); $customer_notified = '1'; } tep_mail($check_status['customers_name'], $check_status['customers_email_address'], EMAIL_TEXT_SUBJECT, $email, STORE_OWNER, STORE_OWNER_EMAIL_ADDRESS); $customer_notified = '1'; } tep_db_query("insert into " . TABLE_ORDERS_STATUS_HISTORY . " (orders_id, orders_status_id, date_added, customer_notified, comments) values ('" . (int)$oID . "', '" . tep_db_input($status) . "', now(), '" . tep_db_input($customer_notified) . "', '" . tep_db_input($comments) . "')"); $order_updated = true; } if ($order_updated == true) { $messageStack->add_session(SUCCESS_ORDER_UPDATED, 'success'); } else { $messageStack->add_session(WARNING_ORDER_NOT_UPDATED, 'warning'); } tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_ORDERS, tep_get_all_get_params(array('action')) . 'action=edit')); break; case 'deleteconfirm': $oID = tep_db_prepare_input($HTTP_GET_VARS['oID']); tep_remove_order($oID, $HTTP_POST_VARS['restock']); tep_redirect(tep_href_link(FILENAME_ORDERS, tep_get_all_get_params(array('oID', 'action')))); break; } } if (($action == 'edit') && isset($HTTP_GET_VARS['oID'])) { $oID = tep_db_prepare_input($HTTP_GET_VARS['oID']); $orders_query = tep_db_query("select orders_id from " . TABLE_ORDERS . " where orders_id = '" . (int)$oID . "'"); $order_exists = true; if (!tep_db_num_rows($orders_query)) { $order_exists = false; $messageStack->add(sprintf(ERROR_ORDER_DOES_NOT_EXIST, $oID), 'error'); } } include(DIR_WS_CLASSES . 'order.php'); Anybody have any idea why this would occur. Thanks
×