Jump to content

benspun

Members
  • Content count

    96
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Benoit Martin
  • Gender
    Male
  • Location
    Québec, Canada (but presently roaming in Europe and Asia)
  • Interests
    Meditation, buddhism, hinduism & others.
  • Website
  1. benspun

    Interpretation needed, please

    Hi Felix, That means you just have to edit [a_file].php the corresponding file to add to it the content of _[a_file].php E.g. Open /catalog/admin/includes/functions/general.php and add to it the content of _general.php And do the same for /catalog/includes/filenames.php - add to it the content of _filenames.php Does that seem clear? -Ben
  2. benspun

    How Did You Hear About Us - Support

    Hi, I am using How Did You Hear About Us v1.5 since a while and all is working fine, excepted the option "Display Referral options if "ref=###" is set". Ideally, I would love that, if ref=### is set, that the field "How did you hear about us:" doesn't appear, so it would allow me to precisely track the effectiveness of certain links placed at strategic places (e.g. the links which are in my Google Base feeds), and would make 1 field less for the customer to fill. But if I set this option "Display Referral options if "ref=###" is set" to "false" in the Configuration page, then the field "How did you hear about us:" doesn't appear anymore for _any_ customers - while it should stop appearing only for the customers whom have the ref=### set. I tracked down the cause of the problem to the file create_account.php, around line 530 of my file: <!-- // How did you hear about us - rmh referral start --> <?php if ((tep_not_null(tep_get_sources()) || DISPLAY_REFERRAL_OTHER == 'true') && (!tep_session_is_registered('referral_id') || (tep_session_is_registered('referral_id') && DISPLAY_REFERRAL_SOURCE == 'true')) ) { ?> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main"><b><?php echo CATEGORY_SOURCE; ?></b></td> </tr> <tr> <td><table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2" class="infoBox"> <tr class="infoBoxContents"> <td><table border="0" cellspacing="2" cellpadding="2"> <tr> <td class="main"><?php echo ENTRY_SOURCE; ?></td> <td class="main"><?php echo tep_get_source_list('source', (DISPLAY_REFERRAL_OTHER == 'true' || (tep_session_is_registered('referral_id') && tep_not_null($referral_id)) ? true : false), (tep_session_is_registered('referral_id') && tep_not_null($referral_id)) ? '9999' : '') . ' ' . (tep_not_null(ENTRY_SOURCE_TEXT) ? '<span class="inputRequirement">' . ENTRY_SOURCE_TEXT . '</span>': ''); ?></td> </tr> <?php if (DISPLAY_REFERRAL_OTHER == 'true' || (tep_session_is_registered('referral_id') && tep_not_null($referral_id))) { ?> <tr> <td class="main"><?php echo ENTRY_SOURCE_OTHER; ?></td> <td class="main"><?php echo tep_draw_input_field('source_other', (tep_not_null($referral_id) ? $referral_id : '')) . ' ' . (tep_not_null(ENTRY_SOURCE_OTHER_TEXT) ? '<span class="inputRequirement">' . ENTRY_SOURCE_OTHER_TEXT . '</span>': ''); ?></td> </tr> <?php } ?> </table></td> </tr> </table></td> </tr> <?php } else if (DISPLAY_REFERRAL_SOURCE == 'false') { echo tep_draw_hidden_field('source', ((tep_session_is_registered('referral_id') && tep_not_null($referral_id)) ? '9999' : '')) . tep_draw_hidden_field('source_other', (tep_not_null($referral_id) ? $referral_id : '')); } ?> <!-- // How did you hear about us - rmh referral end --> It seems that the different conditions "if" and "else if" are not working properly to display the field "How did you hear about us:" if DISPLAY_REFERRAL_SOURCE is true and ref=### is not set. Anybody would have an idea to re-write these "if" and "else if"? -Ben
  3. Hi Martin, Thanks for your posting of your solution - it's always helpful for others! Have you found the solution to the problem #1? I am having the same issue, the banner doesn't upload, but it works fine if sent manually via FTP. Regards, -Ben
  4. benspun

    OSC-Affiliate

    I have found a minor bug and fixed it, so I thought about sharing it here, so that it can be included in the next release: Fixed error in the popup window that prevented the category ID to appear correctly for the "Build category link" page: in /affiliate_validcats.php, changed line 51 from: echo "<td class='infoBoxContents'> ".$row["categories_id"]."</td>\n"; to: echo "<td class='infoBoxContents'> ".$row["categories_id"]."</td>\n"; (See the ";" that was missing after the " "?) -Ben
  5. benspun

    OSC-Affiliate

    You have to preceed all the ' symbols by a \ , so that, for example, individual's becomes individual\'s Do a search & replace of ' for \' in your text - but _before_ copying it to your php file. Regards, -Ben
  6. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Stephen, You are not in the right topic for that. I'd suggest that you post in a more appropriate topic, you have a better chance to get an answer. Regards, -Ben
  7. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi varn, Great that you found it, thanks for reporting it here! I'll include this in the next release that I'll make at some point in the future, when I'll have more time. Thanks! -Ben
  8. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Robert, It seems like you skipped a step in the configuration, as written on the readme.txt file: ------------- STEP 5: Go To Admin -> Store Feeds and sign-up for whichever accounts you wish to push your store feeds to. Be sure to write down all login information and account info. NOTE: To send a file to Google Base with this feeder, you first have to "Register a new bulk upload file" for every localization of Google Base you wish to sumbit. And to do so, you MUST login in your Google Base account from the login page of each localization (use the links provided in Admin -> Store Feeds). You have 1 Google Base account, but you can only reach the localized sections only through the localized login pages. ------------- As you can see on the message you pasted here, it was trying to connect to Google using the FTP user "username", which is the default one. It has to match your own settings (the user that you created in your Google Base account). Regards, -Ben
  9. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi David, Have you changed the permissions of your folder /catalog/feed to 777 ? Regards,
  10. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Chris, It can take a few hours for Google to process your newly uploaded feed file. Just look at your status in your account. But the work you had to do is done, now you only need to wait a little bit for Google. It shouldn't be long. Regards, -Ben
  11. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Angel, Weird, as it should appear there... It might seem like a silly question (but we need to check it, as that code should really work!): Are you sure that you uploaded correctly the file that you have modified? Normally we put the store feed link the one before last (that is, over "Tools"), like this: require(DIR_WS_BOXES . 'configuration.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'catalog.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'modules.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'customers.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'taxes.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'localization.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'reports.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'storefeed.php'); require(DIR_WS_BOXES . 'tools.php'); but it don't think that it should make any difference... Try it anyways? Otherwise, I don't have any idea why it would not be working.... Regards, -Ben
  12. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Angel, There is not supposed to be any new link under the menu Tools, so it is normal that you don't find any! :) The new links are in a new menu called "Store Feeds". It should be there, since you wrote that you edited the file column_left.php. Regards, -Ben
  13. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi Adam, That is weird. It should indeed output the right file. Is the name change correctly saved in your database? (i.e. when you go back to the admin section, do you see your new name or still "froogle_us_file.txt"?) And what version of the froogle_us.php file are you using? Is it the latest version (of the versions I made - I didn't tried the other ones). The line 14 of it (where it takes the file name) should be: $OutFile = DIR_FS_DOCUMENT_ROOT."feeds/".FROOGLE_DE_FTP_FILENAME; Can you confirm that you have the same line? Regards, -Ben
  14. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    Hi JP, Reading your message I noticed that in your error message you get: File completed: allgojuryunetworktxt (notice the there is no dot "." in the file name) and in your froogle_us.php file the file is named with a dot: $destination_file = allgojuryunetwork.txt; //"CHANGEME-filename-to-upload-to-froogle.txt"; That could well be your problem. Either try putting quote signs " " around the file name, or use (install) the lastest version of Automatic Store Feeds where the file names are given from the administration section and kept in the database (follow the instructions in the readme file to install/upgrade the contribution). Tell us how it goes. Regards, -Ben
  15. benspun

    Automatic Store Feeds Contribution

    I am not using the feed generator for edirectory myself, so I don't know much that feed generator. Perhaps you could try to add some php code in different places of the file, for example: echo "getting the products infos"; echo "creating the file"; etc. at the right places to be able to debug and to follow what the code executes and what it doesn't execute. Please come back here and write how it goes when/of you find a solution, so that it can help others. Regards, -Ben
×