Jump to content

Brandi Lee

Members
  • Content count

    29
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  • Real Name
    Brandi
  1. Fixed. Thanks!!!!!!!!! :thumbsup: :D
  2. Hi I really need some help. I have Improve Product Attribute installed allowing me to edit product attributes from the product add/edit screen. It worked perfectly. Now the attribute box does not populate and the view source is showing an 1109 error. Any Ideas?? Here is the code from categories.php: <?php $options = tep_db_query("select products_options_name, products_options_id from " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " where language_id = '" . $languages_id . "' order by products_options_name"); while($options_values = tep_db_fetch_array($options)) { echo "\n" . '<tr><td class=main valign=top>' . $options_values['products_options_name'] . '</td>' . "\n"; echo '<td class="main">' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . "\n"; echo '<select multiple name="attributes[]" size=5 style="width: 136;">'; $suboptions = tep_db_query("SELECT DISTINCT POV.products_options_values_id, POV.products_options_values_name FROM products_options_values POV, products_options_values_to_products_options POVtoPO WHERE language_id = '" . $languages_id . "' AND POVtoPO.products_options_id = '" . $options_values['products_options_id'] . "' AND POVtoPO.products_options_values_id = POV.products_options_values_id ORDER BY POV.POV.products_options_values_id"); while($suboptions_values = tep_db_fetch_array($suboptions)) { $prodoptions = tep_db_query("SELECT * FROM products_attributes WHERE products_id = '" . $pID . "' AND options_id = '" . $options_values['products_options_id'] . "' AND options_values_id = '" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "'" ); if ($prodoptions_values = tep_db_fetch_array($prodoptions)) { $checked = ' SELECTED'; } else { $checked = ''; } echo "\n" . "<option value=\"" . $options_values['products_options_id'] . "_" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "\"" . $checked . ">" . $suboptions_values['products_options_values_name'] . "</option>"; // Changed by SP echo "\n" . "<option value=\"" . $options_values['products_options_id'] . "_" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "_" . $prodoptions_values['options_values_price'] . "_" . $prodoptions_values['price_prefix'] . "\"" . $checked . ">" . $suboptions_values['products_options_values_name'] . "</option>"; } echo "\n" . '</select></td></tr>'; echo "\n" . ' <tr>'; echo "\n" . ' <td colspan=2>' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10') . '</td>'; echo "\n" . ' </tr>'; } ?> Here is the error I am getting from view source: Thanks in advance!
  3. Brandi Lee

    HELP! Improved Product Attribute

    Ok. Think I found the problem, just need the solution. Here is the code from categories.php that calls the product attribute contribution: <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main"><?php echo TEXT_PRODUCTS_WEIGHT; ?></td> <td class="main"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . tep_draw_input_field('products_weight', $pInfo->products_weight); ?></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td class="main">Product Attributes</td> <td class="main"> <tr> <td></td> <td class="main"> <?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' ?>To select multiple items, hold down ctrl or shift and click. </td> </tr> <tr> <td colspan="2"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10'); ?></td> </tr> <?php $options = tep_db_query("select products_options_name, products_options_id from " . TABLE_PRODUCTS_OPTIONS . " where language_id = '" . $languages_id . "' order by products_options_name"); while($options_values = tep_db_fetch_array($options)) { echo "\n" . '<tr><td class=main valign=top>' . $options_values['products_options_name'] . '</td>' . "\n"; echo '<td class="main">' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '24', '15') . ' ' . "\n"; echo '<select multiple name="attributes[]" size=5 style="width: 136;">'; $suboptions = tep_db_query("SELECT DISTINCT POV.products_options_values_id, POV.products_options_values_name FROM products_options_values POV, products_options_values_to_products_options POVtoPO WHERE language_id = '" . $languages_id . "' AND POVtoPO.products_options_id = '" . $options_values['products_options_id'] . "' AND POVtoPO.products_options_values_id = POV.products_options_values_id ORDER BY POV.POV.products_options_values_id"); while($suboptions_values = tep_db_fetch_array($suboptions)) { $prodoptions = tep_db_query("SELECT * FROM products_attributes WHERE products_id = '" . $pID . "' AND options_id = '" . $options_values['products_options_id'] . "' AND options_values_id = '" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "'" ); if ($prodoptions_values = tep_db_fetch_array($prodoptions)) { $checked = ' SELECTED'; } else { $checked = ''; } echo "\n" . "<option value=\"" . $options_values['products_options_id'] . "_" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "\"" . $checked . ">" . $suboptions_values['products_options_values_name'] . "</option>"; // Changed by SP echo "\n" . "<option value=\"" . $options_values['products_options_id'] . "_" . $suboptions_values['products_options_values_id'] . "_" . $prodoptions_values['options_values_price'] . "_" . $prodoptions_values['price_prefix'] . "\"" . $checked . ">" . $suboptions_values['products_options_values_name'] . "</option>"; } echo "\n" . '</select></td></tr>'; echo "\n" . ' <tr>'; echo "\n" . ' <td colspan=2>' . tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '1', '10') . '</td>'; echo "\n" . ' </tr>'; } ?> <!--Improve Product Attributes/Item Editor end --> And here is what the view source says from my browser: <td class="main">Products Weight:</td> <td class="main"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="24" height="15"> <input type="text" name="products_weight" value="0.50"></td> </tr> <tr> <td colspan="2"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="10"></td> </tr> <tr> <td class="main">Product Attributes</td> <td class="main"> <tr> <td></td> <td class="main"> <img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="24" height="15"> To select multiple items, hold down ctrl or shift and click. </td> </tr> <tr> <td colspan="2"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="1" height="10"></td> </tr> <tr><td class=main valign=top>Color</td> <td class="main"><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt="" width="24" height="15"> <select multiple name="attributes[]" size=5 style="width: 136;"><font color="#000000"><b>1109 - Unknown table 'POV.POV' in order clause<br><br>SELECT DISTINCT POV.products_options_values_id, POV.products_options_values_name FROM products_options_values POV, products_options_values_to_products_options POVtoPO WHERE language_id = '1' AND POVtoPO.products_options_id = '1' AND POVtoPO.products_options_values_id = POV.products_options_values_id ORDER BY POV.POV.products_options_values_id<br><br><small><font color="#ff0000">[TEP STOP]</font></small><br><br></b></font> Could this 1109 - Unknown table 'POV.POV' in order clause be an indication of my problem?? Thanks in advance Brandi
  4. Not sure what happened. I have the Improved Product Attribute contribution instaled and everything worked fine until recently. Now when I go to add or edit a product, the page ends at the Product Attribute box. I have changed nothing and it worked perfectly before. Any ideas or suggestions for a better product attribute mod?? Thanks Brandi
  5. Ok. It is magically working. Awesome contribution. Now I just need to find a decent thumbnailer. Thanks! -b
  6. Yeah, I found it. Got it to load my pages, but I do not see the url's being generated. they still look like this: http://www.hotthreads.com/shop/index.php?cPath=36
  7. I hope you're not tired of parse error questions, but I read this entire thead and still cant find the problem. Here is my parse error: Parse error: parse error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING, expecting ')' in /home/hotshop/public_html/shop/includes/functions/html_output.php on line 452 If your need to post the code, I can. The file is too big to post in it's entirety. Thanks -b
×