Jump to content

NerioDavid

Members
  • Content count

    99
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NerioDavid

  1. NerioDavid

    Links Manager II

    Today I have another problem. I realized that after I upgrade to links manager II, the links options under configuration doesn't work anymore. No matter what I set in there, there are no changes reflect at the front end!
  2. How can I make this contribution works for Links Manager II 1.17? The old code for links manager is not working anymore; there will be a "parentid=x" hanging around at the end of the url. And also, when you at the very top of the links category, i.g., you are not in any of the category, entering a first level of the category, then click back button to go back to the links.php; but, the url is rewrite to as http://path/to/my/shop/-links-0.html.
  3. NerioDavid

    Links Manager II

    How can I make this contribution works for Links Manager II 1.17? The old code for links manager is not working anymore; there will be a "parentid=x" hanging around at the end of the url. And also, when you at the very top of the links category, i.g., you are not in any of the category, entering a first level of the category, then click back button to go back to the links.php; but, the url is rewrite to as http://path/to/my/shop/-links-0.html.
  4. How can I make this contribution works for Links Manager II 1.17? The old code for links manager is not working anymore; there will be a "parentid=x" hanging around at the end of the url. And also, when you at the very top of the links category, i.g., you are not in any of the category, entering a first level of the category, then click back button to go back to the links.php; but, the url is rewrite to as http://path/to/my/shop/-links-0.html.
  5. NerioDavid

    [Contribution] Wordpress Article Manager

    Can anyone upload a new version which support the newest wordpress 2.3?
  6. Hi, I have searched the contribution section around want to find the best solution to this question. The [Contribution] Show Sub-categories contribution, even though it states it could highlight the active categories with The Bold Feature, doesn't work. The contribution, Category Box Enhancement, finished the highlight job, but the whole code logic is totally different with the first contribution, so I have some difficulty to merge the two together. Of course there are many other contribution regarding the category box and category menu, but I don't want to replace my current category box with a whole different javascript version or something change too much. I searched the forum, and seem don't find the answer either. Any information is appreciated.
  7. I have posted this question a few days ago. In order to avoid duplicate post, here is the link to my question: http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=270305 Or, if someone can, it may be better to moved it here. Please if some of you can tell me what I thought is right or not? Thanks.
  8. NerioDavid

    Is it the right method to convert osc to UTF-8?

    Thanks for the replying, Milutin. Could you tell me what I can find a complete list of ISO code, e.g, America English is , en_US.ISO_8859-1? And, can I set the mysql 4.0.16 use UTF-8 collation?
  9. Never mind. I have find the problem and solved!
  10. Hi everyone, I got the following warning message on the catalog, every time I create, remove, update or delete a category in the Admin. Warning: implode() [function.implode]: Bad arguments. in /home/perfect/public_html/oscbase/includes/classes/seo.class.php on line 1579 I have this lab site installed at http://perfectillusion.net/oscbase/ the admin is at http://perfectillusion.net/oscbase/admin (if you are interested in, use admin@localhost and password admin to login). There have many contributions installed, so it is a heavy modified OSC. But I installed all the contributions very carefully, so I think there should no major problem. After check the seo.class.php file on line 1579, it seems that it is the stater of the function parse_parameters($page, $params, &$separator). I do enabled all the cache of the SEO links under the configuration section. Do any of you have the same problem?
  11. NerioDavid

    Question Problem with Best Sellers v1.4

    Hi, I really like this contributin. Just found that it does not include in special price. Does anyone can tell me how to include the special price? Thanks.
  12. NerioDavid

    Super Contact us enhancement 1.0

    syntax error, unexpected $end. Hi, After I installed this contributions, I get this error: Parse error: syntax error, unexpected $end in c:\Program Files\xamp\htdoc\oscbase\contact_us.php on line 451 And line 451 is a blank line. I also installed the Anti Robot Registration Validation contribution and set it require code validation on the contact_us page. I have search the internet for this problem, all I get is the three reason: 1. miss curly braces; 2. use short hand <? instead of <?php, and this not enabled in php.ini file; 3. php class definition can't cross multiple file or block... I have carefully check the code and believe none of this reason causes this problem. And the interesting thing is that, the contribution: http://www.oscommerce.com/community/contributions,3925, works fine but this (http://www.oscommerce.com/community/contributions,4029) not! Do any of you have the same problem?
  13. NerioDavid

    Article Manager v1.0

    Yes. I just found this problem too. If the articles under the "top", i.e. without a topic, they will not be shown. However the article count seems to be right!
  14. NerioDavid

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    I have post this on another thread, but I thought since I actually use CCGV trad version, I may want to also mention it here. It is http://forums.oscommerce.com/index.php?s=&...st&p=976780. My actually question is how do I remove the "&" in the url when it shows in the browser's address bar?
  15. Just a suggestion. This is a very good and useful contribution! However, I'd thought if it will be added the sub link category functionality in the future? :)
  16. NerioDavid

    [CONTRIBUTION] CCGV (trad)

    Hi, It seems that this trad version of CCGV has no module payment ccerr.php. Why? Is it because of this, so when I input a wrong redeem code in the check out process, I can see no error message?
  17. NerioDavid

    Google Analytics module

    osCommerce Google Analytics module v.1.2.2 for STS? http://www.oscommerce.com/community/contri...earch,analytics. This seems to for the old version of STS. How to install in on STS4.3?
  18. The URL encoding issue: & in the browser's address bar. This problem around for a while, and I don' know how to fix it. When I enabled the "Output W3C valid URLs (parameter string)", which of course I should, then everything is fine except sometimes the urls in the browser's address bar also have the format as "&" in it. For example, almost every drop down list generated by OSC will result an "&" in the browser address bar. I found this could cause some problem, such as CCGV contribution, which rely on the variable value passed through the quiring string, and the "&" cause the contribution can't recognize the variable-value pair in the url! Convert "&" to "&" is good, but only in the body of a html page, when you put url in the address bar of a browser, you should still use "&". To fix this problem, the easy way is to set the "Enable automatic redirects?" to false, then the "&" in the address bar will go away. However, there is a small issue, that is, it seems, for example, every drop down list, such as the manufacturers box or the drop down list on the product_listing page, these urls will in the non-SEO format. It seems that, some SEO format rely on the OSC's redirect mechanism. So, I think the real solution would be in some aspect of the redirection, right? Don't know if anyone else already know the fix to this?
  19. NerioDavid

    Customer Testimonials v1.0

    The URL problem: if you go to my oscommerce lab site, http://perfectillusion.net/catalog/, you will see that I have installed this contribution. However, there is a problem on the URL format. I have installed the SEO URLS, so I want to convert every links to the seo format. How can I make the url, such as http://perfectillusion.net/catalog/custome...estimonial_id=1, to like a static seo url format? The other thing I want to mention is that, in the catalog/includes/boxes/customer_testimonials.php file, line 32, the "tep_get_all_get_params(array('language', 'currency'))" seems cause some problem on url too. If I add it, the url will always append the "$amp;testimonial_id=1" everytime I click the same url. After I delete it, this issue goes away. Can anyone give me some information on this?
  20. Hi, this contribution seems doesn't work on the OSC of 060817 update version. I get a syntax error, unexpect $end in file catalog/tell_a_friend.php at line 291 ( the last line ).
  21. NerioDavid

    RSS Feed 0.8.3 and SEO URLS

    Hello? Anybody has the same problem?
  22. NerioDavid

    Customer Testimonials v1.0

    How to enable SEO urls on this contribution?
  23. NerioDavid

    RSS Feed 0.8.3 and SEO URLS

    Hi, I have get two warnings or one error after installed this. First, the installation is simple. But, if I use the original file I downloaded, which, seems to be a MAC-TEXT format file. After I browser to rss.php, in this case it is on my oscommerce lab site: http://perfectillusion.net/catalog/rss.php, it shows there is a syntax error saying, unexpected T_REQUIRE somethings at the first line which require the application_top.php. The second is after I convert the file into a UNIX-TEXT format, and uploaded it again to overwrite the original one, this time the error goes away, but shows two warnings: Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/perfect/public_html/catalog/rss.php:1) in /home/perfect/public_html/catalog/includes/functions/sessions.php on line 97 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/perfect/public_html/catalog/rss.php:1) in /home/perfect/public_html/catalog/rss.php on line 72 What are these all about? I use this contribution before, this problem never poped up. Strange! :'( Could anyone help me check through this? Thanks.
  24. Thanks. it works beautifully! :D
  25. Thanks Jack! Even though I haven't check to see if that is the way to add a new language, but I thought, at least at this moment, do this will add an option to the admin->Configuration->Links? You mean the links.php under the admin folder, right? And the breadcrumb: If you go to that page on my lab site: http://perfectillusion.net/catalog/jewelry-links-1.htm, hove the mouse over the "jewelry" at the end of the breadcrumb, and watch the status bar of your browser, you will see the url is: http://perfectillusion.net/catalog/links.php?lPath=1. This link should link to the same page you are on right now, I thought since the SEO urls enabled, why it is at non-seo-url format? Maybe this is a problem of the Ultimate_SEO_URLS contribution? Thank you very much for your input!
×