Jump to content

dilipghadi

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    dilip ghadi
  1. dilipghadi

    [Contribution] POP-UPs MASSAGEed

    I am trying to add the script in PRODUCT_LISTING.PHP, I get an error "Parse error: syntax error, unexpected T_STRING or '<'" and it does not work. I have added code in step 4 & 5 to INDEX.PHP and I nedd to add code in step 6 to my PRODUCT_LISTING.PHP. my original code in PRODUCT_LISTING.PHP is here: case 'PRODUCT_LIST_IMAGE': $lc_align = 'center'; if (isset($HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'])) { $lc_text = '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_INFO, 'manufacturers_id=' . $HTTP_GET_VARS['manufacturers_id'] . '&products_id=' . $listing['products_id']) . '">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT) . '</a>'; } else { $lc_text = '<script language="javascript"><!-- document.write(\'<a href="java script:popupWindow(\\\'' . tep_href_link(FILENAME_POPUP_IMAGE, 'pID=' . $listing['products_id']) . '\\\')">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], addslashes($listing['products_name']), SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'image_enlarge.gif', 'Click to Enlarge') . '</a>\'); //--></script> <noscript> <a href="' . tep_href_link(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image']) . '" target="_blank">' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . $listing['products_image'], $listing['products_name'], SMALL_IMAGE_WIDTH, SMALL_IMAGE_HEIGHT, 'hspace="5" vspace="5"') . '<br>' . tep_image(DIR_WS_IMAGES . 'image_enlarge.gif', 'Click to Enlarge') . '</a> </noscript>'; } break; ------------------------------------------------------------------------------------------- could someone help me to fit the script in step 6 in the above code? Thank you very much in advance
  2. I have these contibutions installed on my site - Master products 1.1.5 by Johnson, Header Tags & CCGV. Recently I installed SEO URLS. Everything works fine EXCEPT the REDEEM button when I click I just get logged out and I see the logon box page of my site. Also if I disable SEO URLs site fails to display category & product pages - giving error - page not found. What i mean is the disable is not working for SEO URLs. But if I uninstall SEO URLs there is no problem with CCGV at all. Please help Thanks
  3. I have these contibutions installed on my site - Master products 1.1.5 by Johnson, Header Tags & CCGV. Recently I installed SEO URLS. Everything works fine EXCEPT the REDEEM button when I click I just get logged out and I see the logon box page of my site. Also if I disable SEO URLs site fails to display category & product pages - giving error - page not found. What i mean is the disable is not working for SEO URLs. But if I uninstall SEO URLs there is no problem with CCGV at all. Please help Thanks
  4. dilipghadi

    test

    testing
×