Jump to content

Hendriks

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Jeroen Hendriks
  1. I have exactly the same problem and it drives me crazy. Using tables in emails and newsletters causes large white areas before the table. It looks nice just before you hit the 'send email' button, but when it arrives in your mailbox its very long and stretched. What's wrong, please somebody help? I'm ashamed to send this to my customers, but right now I have to...
  2. Hendriks

    OSC-Affiliate

    Any thoughts on this issue? Especially the last part of the question is important to some of my affiliates. Does it have any effect on the recording of the sales? Thanks, Jeroen
  3. Hendriks

    OSC-Affiliate

    I agree that this extra step would be nice. Let me add that it would also be nice if there was some sort of alert for every new application. Right now there's no really easy way to find out if a new affiliate applied.
  4. Hendriks

    OSC-Affiliate

    What exactly is it they can do. You make it sound like there's some potential harm they can do. Should I be alarmed...?
  5. Hendriks

    OSC-Affiliate

    I agree, it's a bit strange, but there's an acceptable work around. Just set the standard percentage to 0% and give the affiliate another percentage once you've approved his account. Jeroen
  6. Hendriks

    OSC-Affiliate

    I just noticed that not all clicks show a originating URL (they all show the name of the affiliate). Does somebody know why this happens (type of browser, cookies accepted or not, etc)? And does this have any influence on the right assignment of resulting sales to an affiliate? Any help or thoughts would be appreciated. Jeroen Hendriks
  7. Hendriks

    WYSIWYG HTMLArea MS2 V1.7

    Same here. I've installed and copied everything as described in the Step by Step Installation. There's a WYSIWYG editor 1.7 item in the ADMIN/configuration where I can configure the mod. But beside that, there's nothing. No HTML editor in any text box and no item 'define mainpage' in the admin. I'm working with IE 6.0 What did I miss? Any help is appreciated very much. Jeroen
  8. Hendriks

    OSC-Affiliate

    Thanks for your help. I just totally missed the Affiliate-settings under the Configuration section. I only saw the Affiliate section... Sorry for that!
  9. Hendriks

    OSC-Affiliate

    Just installed this great contribution. It looks like it has a lot of potential. After a little testing I noticed a few strange things: - If you change the commission rate for an affiliate, the commission still is calculated using the default 10% - Both summary pages (catalog and admin) keep showing the 10% although it has been changed. - The admin affiliate page shows a rate of 10% (wrong) in the table and x% (right) in the infobox on the right. Am I missing something? Where is the default rate set? I would like to change it. - The commision is calculated for sales that are pending (not delivered yet). How does this work and where can I change it? If everything is working allright, I will translate this contribution into Dutch. Or is there already a Dutch translation I missed? Thanks for any help!
  10. Hi Dreamscape, Thanks a lot. It works like a charm.. Once again, great contibution!
  11. Hello Joe, Thanks for your quick reply. The shipping weight is displayed (i had already made $shipping_weight global). Everything is OK until the weigth of the order exceeds the max weight set in ADMIN. OSC then splits the weight in two equal parts and sets the number of packages to 2. From that moment on $shipping_weight is half the actual weight. The MZMT module then multiplies this with the number of packages (this is the section you're referring to, if i'm not mistaken). My idea was to prevent OSC from splitting the $shipping_weight at all and use the actual weight all the time (and let MZMT *divide* this amount by the number of packages when calculating the shipping costs). This seems more reliable to me than working with a wrong weight... This is why I would like to find out where OSC manipulates this $shipping_weight. Excuse me if my English explanation is a bit fuzzy, I hope you understand what i mean... :unsure: Regards, Jeroen
  12. Thanks Dreamscape for this wonderful contribution. It was just what I needed. The multipackage bugfix fixed the shipping costs, which are OK now. However, during checkout I want to display the right weigth and right now it shows only half the weight. I can't figure out where OSC calculates the $shipping_weight. Does anybody have an idea how to fix this? Thanks a lot. Jeroen
  13. Hello, I'm having exactly the same problem! No errors and no uploaded data. Does anybody have an idea what could be causing this? Thanks, Jeroen
×