Jump to content

sh1977

Members
  • Content count

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sh1977


  1. Fast Easy Checkout Contrib

     

    Hello all, i've installed everything but am stuck on the checkout side of things.

     

    When i go to checkout i don't see an option to use the Gift Voucher. I have a contrib installed call Fast Easy Checkout, this is conflicting with it.

     

    Just wondering if anyone using Fast Wasy Checkout and Gift Vouchers could post their checkout_shipping.php code up for me to look at.

     

    Of if you know what i'm doing wrong please just tell me :).

     

     

    Regards,

    Scott

     

    P.S i have overwriten checkout_shipping.php with the one supplied from 5.14 and it seems to work. But i loose the fast & easy checkout.


  2. Thanks for you replys Jefs.42 very much appreciated.

     

    I think i'll just leave it as is then if it's mainly a browser issue. If people really want to click or go to the link they will read the flash and follow it from there :).

     

     

    Thanks again Jefs.

     

     

    Scott


  3. Hello All

     

    Could someone help me out with a little problem

     

    Does anyone know why in checkout_success.php the value of

    (int)$orders['orders_id'] always equals zero?".

     

    Some more info.

     

    I'm trying to install iDevAffiliate with % per sale. But when an affiliate makes a sale i'm getting an error in the iDevAiliate admin section.

    The error is

     

    Processing Error!

    Check Cart Integration &

    Processing Code Configuration

     

     

    The helpdesk guy from iDevAffiliate suggested seeing if anyone here might be able to help out.

    Below is his email

     

    I haven't a clue. Every single time the order number is coming back as 0 in the confirmation. We have well over 400 osC users and use that cart ourselves. I've never seen of this or heard of it. The bottom line is when we go into the database to get the order details, it's trying to the details of order #0 which of course doesn't exist.

     

    I'd check the osC forums and ask why the following always = 0.

     

    (int)$orders['orders_id']

     

    I'd say something like, "does anyone know why in checkout_success.php the value of

    (int)$orders['orders_id'] always equals zero?".

     

     

     

     

    Lucky me i always like to be the first one to have a error.

     

     

    Anyone got any ideas?

     

     

    Regards,

    Scott


  4. Hi All

     

    Just wondering if someone could point me to a contrib that may help me

     

    I'm after a shipping contrib that will allow me to have some preset prices but also a quotation system.

     

    So for example for a small item they would get the price right away, but for larger items i would need to quote them a price.

     

     

    Anyone got any ideas

     

     

    Regards,

    Scott


  5. Hello All

     

    I run an online store http://www.up2date.net.au

     

    I'm having trouble finding a good shipping contrib, and i feel i could be scaring some customers off because of this.

     

    Just after some help or suggestions.

     

     

    I'm using a courier service in Australia to deliver my products to my customers.

    The price changes as per the customers location and size and weigtht of the goods.

     

    Does anyone know of a contrib that will factor location, size and weight of the good to give the customer the most correct price.

     

    Also if the item doesn't match any of the above can it change to manual and i get to add the cost in afterwoods.

     

     

    Any help would be great.

     

     

    Regards

    Scott


  6. Hi All

     

    I've install this contrib and all seems to work well.

     

    Google has finally listed my page. Only thing in goole none of my heading are correct.

     

    So i just would like to confirm this is what is meant to be in the xml files

     

    - <url>

    <loc>http://www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=1099</loc>

    <lastmod>2005-06-20</lastmod>

    <changefreq>weekly</changefreq>

    <priority>1.0</priority>

    </url>

    - <url>

    <loc>http://www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=968</loc>

    <lastmod>2005-06-25</lastmod>

    <changefreq>weekly</changefreq>

    <priority>0.3</priority>

    </url>

    - <url>

    <loc>http://www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=786</loc>

    <lastmod>2005-04-28</lastmod>

    <changefreq>weekly</changefreq>

    <priority>0.2</priority>

    </url>

    - <url>

    <loc>http://www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=874</loc>

    <lastmod>2005-04-28</lastmod>

    <changefreq>weekly</changefreq>

    <priority>0.2</priority>

     

    Does the above look right ?

     

     

    This is what google is listing my pages as there are hundereds of these.

     

    www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=1307

    Similar pages

     

    www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=2202

    Similar pages

     

    www.up2date.net.au/product_info.php?products_id=854

     

     

     

    Any help would be great.

     

    THanks

    Scott


  7. Hello Everyone

     

    I've had a good look around and have read alot of discussions but i can't find what i'm after.

     

    I'm wanting to setup muiltple stores completely seperate to each other apart from the customer database. I would like it once a person registers on one store they can then log into any other store without regestering.

     

    Plus one other thing, the ability to have multiple new letters. So for example a customer registers on one store as they register they have the option to get news letters from the others stores.

     

     

    Thanks in advance and i look forward to someones rely.

     

     

    Thanks

    Scott


  8. Hi All

     

    I'm hoping someone can help me with this as I?m this close to finishing my oscommerce web site.

     

    When I click on a product and it goes to the product info screen. I have no carriage returns and everything is one big long sentence. Very messy and hard to read.

     

    Also the products look fine in the admin section when adding them, it's when i go to preview or look at a product as a customer it looses it's formatting.

    If i go back to edit the product all it's formatting still ok. only in preview and in product info is where the problem is.

     

    I have a few mods installed, one of these may be causing the problem. I'm suspecting its 7dana.com-osClite theme mod.

     

    Other mods I have are Big Images, Easy Populate, Header Tags Controller 2.3.9, and Group Discount.

     

    My web page address is http://www.up2date.net.au

     

    Please have a look click on any product you'll see the problem.

     

    Any help will be much appreciated

     

    Thanks

    Scott Harris

×