Jump to content

pauldarthvader

Members
  • Content count

    81
  • Joined

  • Last visited

About pauldarthvader

  • Birthday 05/31/1966

Profile Information

  • Real Name
    Paul Spiers
  • Gender
    Male
  • Location
    UK
  1. Hi My site has been live and working fine for months. Now I am getting the following error on my site Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/iimdfjwt/public_html/includes/seo_cache.php on line 82 Line 82 reads as follows $cache_output .= 'define('' . $name . '', 'products_id=' . $id . ''); ' . "n"; Anyone shed any light on the problem? Thanks Paul
  2. pauldarthvader

    Automatically send data feed to Froogle

    Well i got it working. For anyone else having the same errors, use /home/*******/public_html/........ Put in your server user name where the****** are and complete the address to the folder and file. Off to try my first upload now. Paul
  3. pauldarthvader

    Automatically send data feed to Froogle

    Hi should this line look like this $OutFile = "http://www.ukgadgetsdirect.co.uk/feeds/"; //"CHANGEME-full-path-to-file-with-777-dir-and-file-permissions.fr-outfile.txt"; Or should it contain the filename too? Or should it look like this /home/iimdfjwt/public_html/feeds/ Thanks for trying to help. Paul
  4. pauldarthvader

    Automatically send data feed to Froogle

    Hi I though i had, but must have not saved the settings. Did that now but still getting the same error as above. Paul
  5. pauldarthvader

    Automatically send data feed to Froogle

    Hi Again I thought the error may have been the missing colon in the address. When i added the colon i get the following errors: Warning: fopen(http://www.ukgadgetsdirect.co.uk/feeds/ukgadgetsdirect_co_uk.txt): failed to open stream: HTTP wrapper does not support writeable connections. in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 301 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 302 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 303 File completed: ukgadgetsdirect_co_uk.txt Warning: chmod(): No such file or directory in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 305 Script timer: 0.614818 seconds. Any help would be greatly appreciated.
  6. pauldarthvader

    Automatically send data feed to Froogle

    Hi I think i followed the instructions to the letter, but i am getting the following errors: Warning: fopen(http//www.ukgadgetsdirect.co.uk/feeds/ukgadgetsdirect_co_uk.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 301 Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 302 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 303 File completed: ukgadgetsdirect_co_uk.txt Warning: chmod(): No such file or directory in /home/iimdfjwt/public_html/admin/froogle.php on line 305 Script timer: 0.607069 seconds.
  7. pauldarthvader

    links manager v1.01

    Hi It would help if you posted the code around line 13, and i'll take a look
  8. pauldarthvader

    All Products and Site Map

    Hi Not sure if this thread is still "live" as no replys to the last few problems. Anyway, i started to install all products contribution a few days ago. Ran into a problem but got no reply's to it on the forum so just undid my last step to keep my site working. I am posting here because i notice sitemap contib has some files with the same name as all products. Do i need to completly undo installing all products before adding site map? I the error happened after the step that add the all products link to the catagories box. The error is as follows...... http://forums.oscommerce.com/index.php?sho...ic=39737&st=100 thanks for your help Paul
  9. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Hi Paul :D Thanks. In future i will follow my nose before posting. I looked at the code and wondered it that was the problem. Working fine now. Thanks for your help. Next contrib will be sitemap, so no doubt i'll be back on here soon :'( Paul
  10. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Hi Paul Not using any redirects. .htaccess file reads as follows RewriteEngine On # Change "folder" to your catalog directory name RewriteBase /folder/ RewriteRule ^(.*)-p-(.*).html$ product_info.php?products_id=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-c-(.*).html$ index.php?cPath=$2&%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)-m-(.*).html$ index.php?manufacturers_id=$2&%{QUERY_STRING} Paul
  11. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Bobby Server OS: Linux 2.4.21-4.0.1.ELsmp HTTP Server: Apache PHP Version: 4.3.9 (Zend: 1.3.0) Does this help? Paul
  12. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Bobby I'm still getting 404 errors in rewrite mode. I have checked the .htaccess file, it reads as per the instructions. The address bar reads http://ukgadgetsdirect.co.uk/remote-control-cars-c-36.html for my first cat and http://ukgadgetsdirect.co.uk/bmw-12v-2-cha...-blue-p-51.html for a product in it, but disply is a 404 error. Paul
  13. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Hi Bobby Ok, i know its early so i'm using that excuse lol. When you say clear the cache files, i assume you mean to delete the file seo_english.cacheseo_english.cache which is in the new cache dir i made during the install? I have tried to change to rewrite, but when i do i get 404 errors on every cat and prod. I deleted the seo_english.cacheseo_english.cache file straight after changing the setting. Any ideas what may be wrong? Paul
  14. pauldarthvader

    [Contribution] Ultimate SEO URLs - by Chemo

    Hi Thanks bobby, that seems to have done the trick. And now i see it working, GREAT CONTRIBUTION, HIGHLY RECOMEND! See it working here Gadgets UK Paul
  15. Thanks Jack I'll give it a try. I've tried to install 2 contributions before and had errors both times, so no doubt i'll be back lol. :'(
×