Jump to content

k1w1guy

Members
  • Content count

    64
  • Joined

  • Last visited

  1. Hey Erin, Thanks for the TIP! I think others would like to use your "fix" in the mean time. Can you post how you removed the PRINT ORDER button from the success page? I'm assuming that the PRINT ORDER button will not show up when a customer uses PWA, but is visible and functionable when a customer is logged in, correct? How about a link to your website as well... :blink: Thanks for sharing, Pete
  2. Erin, Fredrik, Did you find out a solution to this problem? I have the same problem. Cutomers using PWA at the Confirm Order (at the end of check out) click on "Print Order" it takes them to the Login Page. Why? There has to be a fix! Any help would be greatly appreciated. Pete
  3. k1w1guy

    USPS Priority Mail prices really high!!

    I appreciate the replies. Actually I had not installed the fixes listed in the USPS Methods Contrib 2.7c. Once I installed the corrections it worked better than it ever had. Thanks, Pete
  4. Shipping a 1.0lb (pound) item from: Golden, COLORADO 80401 United States to Orlando, FLORIDA 32803 United States USPS Priorty Mail is $13.80 UPS Ground is $6.87 Handling Fee is set to $0 Tare Weight is set to 0lbs How can I get the USPS Priorty Mail price lower?????? Pete
  5. k1w1guy

    Order Tracker New Contrib....

    <{POST_SNAPBACK}> That OK. It's nice to know that it is at least working the way it is supposed to. :) Pete
  6. k1w1guy

    paypal shows shipping and handling charge $2? why?

    Check your Admin Area - Modules - Shipping and see if you have a Handling Fee in one or a other of your shipping modules. Pete
  7. k1w1guy

    Order Tracker New Contrib....

    Do you have this module where it does NOT calculate in the shipping??? Compared to to modules "month_sales_1.3a" and "stats_products_puchased-2c" (these run consistantly identical) your orders_tracking_v2.5 module runs several hundres dollars higher each month. I'm assuming it's calculating in the shippin on all orders. Can that be seperated?? Thanks, Pete
  8. k1w1guy

    Fancier Invoice & Packingslip v1.0

    EXCELLENT!! Took all of 20 minutes to install and config. Pete
  9. k1w1guy

    Payment modules not showing

    OK I fixed my own problem but I'm not sure how. Since my catalog folder *is* my document root I had to take out all instences of '/catalog/' and make it root '/' I hope that makes sense. Pete
  10. k1w1guy

    Payment modules not showing

    I'm having the same problem. All I did was rename my admin folder and now I'm just getting this line /html/catalog/includes/modules/payment/ and the INSTALL button to the left which does not work. Here is my Admin/configure.php I have NO CATALOG folder. The catalog folder is my document root. <?php /* osCommerce, Open Source E-Commerce Solutions http://www.oscommerce.com Copyright (c) 2003 osCommerce Released under the GNU General Public License */ // Define the webserver and path parameters // * DIR_FS_* = Filesystem directories (local/physical) // * DIR_WS_* = Webserver directories (virtual/URL) define('HTTP_SERVER', 'https://www.zangopill.com'); // eg, http://localhost - should not be empty for productive servers define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'http://www.zangopill.com'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', ''); define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); // secure webserver for catalog module define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/home/content/k/1/w/k1w1guy/html/'); // where the pages are located on the server define('DIR_WS_ADMIN', '/newname_admin/'); // absolute path required define('DIR_FS_ADMIN', '/home/content/k/1/w/k1w1guy/html/newname_admin/'); // absolute pate required define('DIR_WS_CATALOG', '/catalog/'); // absolute path required define('DIR_FS_CATALOG', '/home/content/k/1/w/k1w1guy/html/catalog/'); // absolute path required define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/'); define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/'); // define our database connection define('DB_SERVER', 'mysql.secureserver.net'); // eg, localhost - should not be empty for productive servers define('DB_SERVER_USERNAME', 'xxxxx'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'xxxxxx'); define('DB_DATABASE', 'xxxxx'); define('USE_PCONNECT', 'false'); // use persisstent connections? define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); // leave empty '' for default handler or set to 'mysql' ?>
  11. k1w1guy

    Payment modules not showing

    Did you RENAME your Admin Folder??? Pete
×