Jump to content

Fiber

Members
  • Content count

    73
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Fiber


  1. 20 hours ago, Fredi said:

    Has anyone from the community tried my version with a file manager?

    Yes thanks for that, it works fine in the testshop...handy 🙂
     


  2. @raiwa After install Options Images CE Phoenix 1.6.1. error on product_info.php;

    1054 - Unknown column 'popt.products_options_sort_order' in 'order clause'
    
    select distinct popt.products_options_id, popt.products_options_name from products_options popt, products_attributes patrib where patrib.products_id='6' and patrib.options_id = popt.products_options_id and popt.language_id = '2' order by popt.products_options_sort_order, popt.products_options_name

     


  3. 2 minutes ago, 14steve14 said:

    I believe that the reviews area got a rewrite and update and for some reason the button to write and create a review has been removed.  I asked Gary about this a week or so ago and was told that Its being made available to only the supporters in a module for the product info page.

    yep its is clear now @Heaterbell explain it, so I'am not mad 🙂
    thnx for reply..

     


  4. Error found in

    https://github.com/Denkster/OSCOM-CE-Phoenix_Dutch_language_Nederlandse_taal/blob/603208f9da8fec56552d22a305974d9916e0691b/catalog/includes/languages/dutch/modules/payment/stripe.php#L33

    I have changed:

    define('MODULE_PAYMENT_STRIPE_ERROR_CARDSTORED', 'Fout. De opgeslagen kaartinformatie werd niet gevonden. Probeer het a.u.b. opnieuw en probeer een andere betaalmethode als de problemen aanhouden.');

     


  5. Hoi HansM dat zijn logische fouten en/of errors, zal je nog wel meer krijgen dan idd kopieëren en plaatsen in de betreffende directory van dutch en vertalen. Voordat ik een addon installeer kopieër ik de engelse taalfile's, vertaal ik ze en dan de addon installeren, ben je gelijk klaar  :)


  6. Correction of the above 

    After making modules inactive and remove in admin and reinstall again all was well, but a question. in modules/content see the screenshot, the module is installed and active 

     

     

    Great addon thnx

    post-48270-0-73862000-1480943996_thumb.png


  7. Testing with Store Mode Closed Maintenance BS 1.0 beta3.zip have already installed you're first version, did not have the time to comment and before installing beta3 removed the module's en installed beta3, after testing and add in maintance de language dutch all was good en working. Now after clicking on a product I'am getting this error

    Not Found
    
    The requested URL /xxx/xxx.html was not found on this server.
    
    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
    

    Checking .htaccess and is empty, putting back the master htaccess made previously from version 1, and links are working but the module is not working any more.

×