Jump to content

matcollins

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Matt Collins
  1. matcollins

    Wolfen Featured Sets SUPPORT

    Hi All, Apologies if this has been answered previously, scoured the forum but not found anything. At unregular intervals the featured products are turning themselves OFF, requiring me to reset them in the admin panel. A couple of days down the line and 'hey presto' they're gone again. Now I'm not saying it's a bug - as this is a fine contribution - but is there something that could be affecting this? Thanks Matt
  2. matcollins

    Official PayPal IPN Support Thread

    Hi All, I'm having a problem with the oscom paypal ipn contrib in that when orders appear in the admin section, there is no date/time of order listed. This seems to have happened after I performed the modification to 'server time' settings of the store so that orders placed would appear in my time not the server time. This hasn't affected the nochex apc contrib but has affected the paypal ipn. Anyone have any ideas where I can fix this? Thanks Matt
  3. matcollins

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    Hi, I just added the full web address (including the www) to http_server in admin/includes/configure.php and it seems to have done the trick. Might want to try it!! Matt
  4. matcollins

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    I remember having the same problem just before the site went live and fixed it, but I didn't write down how. All of a sudden it's cropped up again. Let's hope someone knows how.
  5. matcollins

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    I too am getting the above error. I have 2 APC transactions in the list and orders are proceeding as normal (I think!!) :'( Is there a fix for this? Matt
  6. matcollins

    Royal Mail Module

    Does anyone know how oscommerce calculates the shipping as my problem is somewhat different. I've placed a post here http://forums.oscommerce.com/index.php?showtopic=129139&hl= which explains it in more detail but basically some products won't affect the cart while others when added give: It's completely bizzare. Matt
  7. matcollins

    Royal Mail Module

    Hi, How are you inputting the weights. I believe they are in kgs, so 350g would be entered as 0.350. I'm getting a similar problem to you but mine is that when multiple items are entered I get the same message. Matt
  8. matcollins

    Bullet in Dhtml Menu Bar

    Hi, Great contribution. How easy would it be to get this working with the following contib http://www.oscommerce.com/community/contri...h,Brandon+Sweet It's an infobox theme that allows you to specify images for the infobox headers. Matt
  9. matcollins

    [Contribution]Paypal IPN - Devosc

    Hi, Just installed this contrib. Everything seemed to go ok but I'm getting the following error when I try and view customer orders in admin. Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in /home/lookgr8/public_html/v2/atlantis/includes/classes/order.php on line 118 What could I have done wrong. I used DW to do the changes. Thanks in advance Matt
  10. matcollins

    Wolfen Featured Sets SUPPORT

    Scratch that. Just changed a setting in the admin panel and they've disappeared. Freaky!!
  11. matcollins

    Wolfen Featured Sets SUPPORT

    Hi all, Great contribution, just installed it in 30 mins. I have 1 problem however! Only using the featured products part of the contrib on the homepage. I have 2 red X image placement boxes below the featured products infobox. Looking through the source for the page: <td><img src="images/pixel_trans.gif" border="0" alt=" " width="100" height="1"></td> </tr> </table> </td> </tr> </table> <IMG SRC="images/info_box_left_shadow.gif" WIDTH=100% HEIGHT=13></table><table border="0" width="100%" cellspacing="2" cellpadding="4"><tr><td colspan="2" valign="middle" align="center"><img src="images/" border="0" alt=" "></td></tr><tr></table><table border="0" width="100%" cellspacing="2" cellpadding="4"><tr><td colspan="2" valign="middle" align="center"><img src="images/" border="0" alt=" "></td></tr><tr></table></td> It looks as though it's trying to include an image on the page but doesn't specify it. Has anyone come across this before, have I missed out some code? Any help appreciated. Matt
×