Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

TorontoON

Members
  • Content count

    43
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Kirk Saunders
  1. Home page is giving error message... Fatal error: Cannot redeclare clean_html_comments() (previously declared in /var/www/html/catalog/includes/functions/clean_html_comments.php:13) in /var/www/html/catalog/includes/functions/clean_html_comments.php on line 13 Have not added the admin part yet. Can anyone help? :huh:
  2. I am unable to get Featured products to work correctly. I have triple checked the install, looks good, but featured products does not work properly. Is this because I previously installed STS? Featured products is only showing some of the products on my main page. Admin seems to work fine and there are no error messages. Please help my main page is held hostage.
  3. I installed featured products v1.5.2 and it installed fine. It does not give any error messages but shows only half of the products and it picks which ones. All featured products are listed in the admin ok. I had previously installed randomize and it was working. Is there a conflict between these two contributions? How can I get control back over :o my featured items?
  4. My shipping.php file is not in the right location. Actually I have a shipping.php file in \catalog\includes\languages\english\shipping.php and another in \catalog\shipping.php this happened due to some contribution I applied. After applying conditions.privacy2 contribution (awesome by the way) the privacy.php and conditions.php files in the english folder are being used (good), but the shipping.php file there is not being used. The shipping.php file in \catalog folder is being used instead. How do I change this so that my three policies are located in the same place and the styles are the same? :blink:
  5. I have tried adding field to EP without success. I am totally green and need to enter length, width and height fields for 3000+ products.
  6. I have installed EP and it is working great. Thanks to all who contributed. A great contribution. I am using Canada Post for shipping and they require product length x width x height. I have those field in my product table. Is there a way to download/upload those fields with Easy Populate? I have looked at the code, but it is over my head. :(
  7. Here are the first couple of mines from my error where the EP does not recognize the model no. This is what EP shows when I try to import... File uploaded. Termporary filename: /tmp/php95UvIK User filename: EP_Split1.txt Size: 86839 | m26090 | 26090.jpg | Creative L | Creative L | | 44.38 | | 10/28/2004 | 10/28/2004 | 99 | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | Creative L | Accessorie | | | GST/HST/PS | Active No products_model field in record. This line was not imported | 18461 | 18461.jpg | SOUND BLAS | SOUND BLAS | | 19.38 | | 10/28/2004 | 10/28/2004 | 99 | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | Creative L | Accessorie | | | GST/HST/PS | Active Here is the notepad version... Model Image Product Name Description URL Retail Price Weight Date Avail. Date Added Quantity Option No. Value Option No. Value Option No. Value Option No. Value Value 2 Option No. Value Value Option No. v_attribute_values_price_3_3 v_attribute_values_name_3_3_1 v_attribute_values_id_3_4 v_attribute_values_price_3_4 v_attribute_values_name_3_4_1 v_attribute_values_id_3_5 v_attribute_values_price_3_5 v_attribute_values_name_3_5_1 v_attribute_options_id_4 v_attribute_options_name_4_1 v_attribute_values_id_4_1 v_attribute_values_price_4_1 v_attribute_values_name_4_1_1 v_attribute_values_id_4_2 v_attribute_values_price_4_2 v_attribute_values_name_4_2_1 v_attribute_values_id_4_3 v_attribute_values_price_4_3 v_attribute_values_name_4_3_1 v_attribute_values_id_4_4 v_attribute_values_price_4_4 v_attribute_values_name_4_4_1 v_attribute_options_id_5 v_attribute_options_name_5_1 v_attribute_values_id_5_1 v_attribute_values_price_5_1 v_attribute_values_name_5_1_1 v_attribute_values_id_5_2 v_attribute_values_price_5_2 v_attribute_values_name_5_2_1 v_manufacturers_name v_categories_name_1 v_categories_name_2 v_categories_name_3 v_tax_class_title v_status EOREOR m26090 26090.jpg Creative Lab Headphone HN-505 Black Creative Lab Headphone HN-505 Black 44.38 10/28/2004 8:00 10/28/2004 8:00 99 Creative Labs Accessories GST/HST/PST Active EOREOR 18461 18461.jpg SOUND BLASTER AUDIGY 2 BLACK DRIVE FACEPLATE KIT SOUND BLASTER AUDIGY 2 BLACK DRIVE FACEPLATE KIT 19.38 10/28/2004 8:00 10/28/2004 8:00 99 Creative Labs Accessories GST/HST/PST Active EOREOR Thanks for taking the time, much appreciated.
  8. TorontoON

    Canada Post Merchant CPC not found

    Thanks again for your help. The box size must be the problem. The default dummy box is the only one there and my test product exceeds it's size, which makes logical sense why I am getting an error. I will adjust it before my next test. Now I need to find out the size of boxes CP uses, or where to get other boxes and their sizes. Seeing how I am selling many products that I have not seen from my supplier of computer products, any suggestion on how to gestimate box sizes? B)
  9. TorontoON

    Canada Post Merchant CPC not found

    Thank you! You are abbsolutely right. i signed up for Venture, which has no connection to on-line selling, even though I throughly explained what I was trying to accomplish. The two are not connected. I now have a setup for online selling. I have configured my setup with CP as best as I can figure out. Not quite sure about all their setting for rates and methods yet, but still I am unable to ship. I get "Item is too large to ship. It is a mouse, 12x12x3 are the package dimentions with 3 kg for weight. This certainly should not exceed any normal shipping sizes. Your help has been instrumental. Wondering if you have any solution or pointers :rolleyes: ?
  10. TorontoON

    Canada Post Merchant CPC not found

    Thanks for responding. Went to the site and tried to log in, but when I signed up for Venture, I did not receive a password, just an account. Did I sign up for the wrong thing? >_<
  11. I have install the Canada Post 3.7 module and have set up an on-line account. My IP is set to 204.191.4.228 Port 30000. When ever I try to process an order I get "Merchant CPC Id not found on server. I called CP and they told me the acocunt was set up. I also tried IP 216.191.36.73 without any success. Does anyone know how to resolve or who to contact at Canada post? Working towards Nov. 1 deadline. Any help would be appreciated. :blink:
  12. TorontoON

    Stylesheet Changes

    I am having the same problem with the boxes on the main page. What is PS? I don't understand why changing a product images background would affect the border of the box. How can I fix the box border color problem? Lost.
  13. TorontoON

    Stylesheet Changes

×