Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

developer_x

Members
  • Content count

    290
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by developer_x

  1. developer_x

    eWAY UK Payment Module released

    Sounds very good. Will be using it soon for a UK based consumer site!
  2. developer_x

    paypal contribution

    The basic Paypal module is installed in oscommerce by default. All you need is to first configure it and then you may like to install the PayPal IPN module which is officially supported by the osCommerce Development Team: http://www.oscommerce.com/community/contri...arch,paypal+IPN
  3. ***CONTINUED*** Now the problem is that , this line <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> doesn not exist in my index.php file after I installed the Header Tags Contrib. It is becuse one instruction of the header tags replaces <td class="pageHeading"><?php echo HEADING_TITLE; ?></td> <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $category['categories_image'], $category['categories_name'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td> </tr> by <td><h1><?php echo $category['categories_htc_title_tag']; ?></h1></td> <td class="pageHeading" align="right"><?php echo tep_image(DIR_WS_IMAGES . $category['categories_image'], $category['categories_name'], HEADING_IMAGE_WIDTH, HEADING_IMAGE_HEIGHT); ?></td> </tr> <?php if (tep_not_null($category['categories_htc_description'])) { ?> <tr> <td><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '100%', '10'); ?></td> </tr> <tr> <td><h2><?php echo $category['categories_htc_description']; ?></h2></td> </tr> <?php } ?>
  4. I've had installed header tags installed at first. Now I am facing problem installing the category description over the modded store where one main contrib installed is header tags. Such as the category description instructs to: Sever instructions related to this file doesn't cause no problem but the below one does. It says:
  5. Hello, I've installed this contribution over a modded store which has many contributions installed such as Header Tags, SEO URLs and WYSIWYG editor. I've installed Google Site Map module in an inner directory. I get the following error: Generated Google Product Sitemap Successfully ERROR: Google Category Sitemap Generation FAILED! Generated Google Sitemap Index Successfully Array ( [QUERY] => Array ( [PRODUCTS] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 8 ) [CATEOGRY] => Array ( [STATUS] => success [NUM_ROWS] => 1 ) ) [SAVE_FILE_XML] => Array ( [0] => Array ( [file] => c:/web/2006/feb/cocovida/cocovida6/sitemapproducts.xml [status] => success [file_exists] => true ) [1] => Array ( [file] => c:/web/2006/feb/cocovida/cocovida6/sitemapindex.xml [status] => success [file_exists] => true ) ) ) Would love to get somone's advice on how to correct this. :)
  6. developer_x

    Category Fields and sub-categories

    Hi Guillaume, Try either doing forum search or find a similar contrib in the contributions section. In my signature, links are there both for 'better forum searching' and for 'accessing contributions'. Good luck.
  7. developer_x

    Category Fields and sub-categories

    Hi Guillaume, I don't think that is possible. But the best bit is to either do forum searching or find a similar contrib in the contributions section. For better forum searching and for accessing contributions, I have placed links for both in my signature.
  8. I can't say what the error would be without looking at the files. Try re-installing the module if you had taken a back up. Hope that would help.
  9. developer_x

    STS problems / questions

    They are inside includes/boxes. Take a back of each of the file. And then modify them.
  10. developer_x

    export of a table via admin panel

    Well....I should have searched more patiently. Just found this: http://www.oscommerce.com/community/contri...l/search,export
  11. I need to have an automatic system (controllable from web-based admin panel) which would take up data from a specific table of oscommerce database and export and save it in an excel document. It should be a click and copy system so that any non-programmer can use it with ease. Any suggestions?
  12. Ian, if you are still getting that problem, let me know.
  13. So how did you manage to get it done? Would you please post your trick here...so that others would benefit too. :)
  14. developer_x

    Royal Mail Module

    I dont really know what zones are really. Plus do you mean that one can use the above contribution in such way that one can enable( or say make available) any shipping method at a store? If yes, is it ok to use zones as shipping methods? Regards, |rf@N
  15. developer_x

    Points/Rewards Module

    I have experienced the same problem. When i commented the line which uses this function I got error for another one. And when i commented out that one too, I got the same error for a third one. I have discovered that the coding of all these functions is present in the catalog/includes/modules/order_total/ot_redemptions. I mean they are defined in the wrong place. I don't know in which file of the functions folder these function should be placed but I'm trying my best to figure this out. If someone knows where to place these functions, do let me please. One more question is that has any one succeeded in using this contribution flawlessly without installing CCGV contribution? If yes, I would like to know how they made this possible? Is there any other contribution which rewards points to the customers?
  16. Can I install STS or BTS after installing CCGV? I hope so.
  17. This means that you have not create the table called 'coupon_gv_customer. Below is the query which you should run in mysql to make this table: The query is there in the sql file. Use a good tool such as phpmyadmin to add this table. It indicates that you have pasted the code used to print the button twice. I haven't looked at the code so can't say anything surely. Check out admin/coupon_admin.php file.
  18. developer_x

    addin extra fields

    i have used this contribution to add new fields to product_info.php page. http://www.oscommerce.com/community/contri...1158/category,3 everything work fines for products having images. but if i insert a new product which doesn't have an image,then the extra fields doesn't show up. i think it is due to the fact dat i cud not apply one step to my osc ms 2.2 package. ******************************************* the instruction says: (in admin/categories.php go to) In // copy image only if modified $products_image = tep_get_uploaded_file('products_image'); $image_directory = tep_get_local_path(DIR_FS_CATALOG_IMAGES); if (is_uploaded_file($products_image['tmp_name'])) { tep_copy_uploaded_file($products_image, $image_directory); $products_image_name = $products_image['name']; } else { $products_image_name = $HTTP_POST_VARS['products_previous_image']; } } else { $product_query = tep_db_query(..... We add the new field(s) ..,p.products_size.... ******************************************************************* i can find the line else { $product_query = tep_db_query(..... so i skipped this instruction. but now i am facing problems. :( if any one has any idea plz let me know. i am working on a new contribution n i might upload it once this problem gets solved. Irfan
  19. developer_x

    addin extra fields

    i have used this contribution to add new fields to product_info.php page. http://www.oscommerce.com/community/contri...1158/category,3 everything work fines for products having images. but if i insert a new product which doesn't have an image,then the extra fields doesn't show up. i think it is due to the fact dat i cud not apply one step to my osc ms 2.2 package. ******************************************* the instruction says: (in admin/categories.php go to) In // copy image only if modified $products_image = tep_get_uploaded_file('products_image'); $image_directory = tep_get_local_path(DIR_FS_CATALOG_IMAGES); if (is_uploaded_file($products_image['tmp_name'])) { tep_copy_uploaded_file($products_image, $image_directory); $products_image_name = $products_image['name']; } else { $products_image_name = $HTTP_POST_VARS['products_previous_image']; } } else { $product_query = tep_db_query(..... We add the new field(s) ..,p.products_size.... ******************************************************************* i CAN'T find the line else { $product_query = tep_db_query(..... so i skipped this instruction. but now i am facing problems. :( if any one has any idea plz let me know. i am working on a new contribution n i might upload it once this problem gets solved. Irfan
  20. developer_x

    [Contribution] Product Extra Fields

    oooooooopsssssssss. apologies. :) cheerz, Irfan
  21. developer_x

    [Contribution] Product Extra Fields

    hi nullacht, u have misunderstood me probably. it is not that my product (or the extra fields) never get displayed on the product_info.php page. the only problem i face is during the insertion of new product. if i do not select an image for the new product, the extra fields are not dispalyed at product_info.php page (i.e. on the client side). if i am not wrong the contribution was working perfectly before i tried to show up some data from manufacturers table. i know i sound dumb but there seems no other way out yet. use the contribution which i had mentioned in my earlier post. may be with little luck u succeed in wat we are trying achieve. i will be glad to help u :) btw have u downloaded the default contribution or the latest version of it? cheers, Irfan
  22. developer_x

    [Contribution] Product Extra Fields

    hi rene, i had used this contribution to add new fields to product_info.php page. http://www.oscommerce.com/community/contri...1158/category,3 And it has the bug which i have mentioned in my earlier post. have u used the same countribution? if ur answer is no, kindly mention the url of contribution u used. i might solve the problem :) cheers, Irfan
  23. developer_x

    [Contribution] Product Extra Fields

    hi, could u plz the url of this contribution? i do have one contribution.but the extra field doesn't show up in the product_info.php page if i dont upload an image for dat field while adding a new product. take care, Irfan
×