Jump to content

djmatrix

Members
  • Content count

    100
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by djmatrix


  1. hello..

     

    just like to say first of all that this contribution is wicked and has made my life alot easier.

     

    One problem i am having which is not really an issue is when i use the Send Email the success message at the top of the screen does not show the email. I have cross referenced the code with the stock mail.php for the error code and success code that generates this and they are the same, and it does work on the mail.php.

     

    Anybody got any ideas on this.

     

    Also is there a way to make this work with a visitors email address, someone that just signs up for newsletter without creating an account and the email is stored in another table.???


  2. By definition, at least in this contribution, a blog article is one where a customer can respond and an article is where a customer cannot respond so having both in the same article is not possible.

     

    Hello, sorry i think this was misunderstood.

     

    I am not wanting it to be both. In admin you have a choice on the status buttons on each article you write to say whether it is active as an article and a status button for active as a blog.

     

    1. You can have it active as a blog but the article button also has to be active.

    2. You can have it active as a article and not a blog.

    3. But you cant have it active as a blog only as if you switch it off as a article it also does not show as a blog?

     

    It is the 3rd option that i am wondering about. So i can have it just as a blog only and not a article.

     

    Hope that makes sense...lol


  3. Hello and thanks for this contribution it is wicked.

     

    I do have a small problem though. When in admin i have an article that i just want as a blog. Now since there is a status switch for article and blog and thought that this would allow me to either have it as a blog only - article only or have it as both.

     

    For some reason i cant have it as a blog only as when i switch it off as a article it also disappears as a blog. Is there a work round for this?

    Also when a customer adds comments to the blog and they are not logged in it allows them to write in the comments box and when they click on submit it then takes them to login. I then log in and hey wheres my comment gone. The comment i wrote disappears.

     

    Also is there any way of having a blog box seperate to the articles box as i am wanting to use the blog as a kind of latest news and it would be great if i could have the article box seperate to the blog. Still leave it on the main article box as you can switch it off anyway but it would be really good for a seperate blog box that i can control the height so i can show last 5 blog articles.

     

    Any ideas would be wicked on the above..

     

    Thanks


  4. Hello..

     

    I am in the process of upgrading my oscommerce store to 2.3 © (SEC) Add Customer Session Token to Forms.

     

    The problem i am having is that the address_book_process.php

     

    Has anybody else managed to get the following changes done so that the country code selector refreshes like it should.

     

    @@ -20,7 +20,7 @@
    // needs to be included earlier to set the success message in the messageStack
      require(DIR_WS_LANGUAGES . $language . '/' . FILENAME_ADDRESS_BOOK_PROCESS);
    
    -  if (isset($HTTP_GET_VARS['action']) && ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'deleteconfirm') && isset($HTTP_GET_VARS['delete']) && is_numeric($HTTP_GET_VARS['delete'])) {
    +  if (isset($HTTP_GET_VARS['action']) && ($HTTP_GET_VARS['action'] == 'deleteconfirm') && isset($HTTP_GET_VARS['delete']) && is_numeric($HTTP_GET_VARS['delete']) && isset($HTTP_GET_VARS['formid']) && ($HTTP_GET_VARS['formid'] == md5($sessiontoken))) {
        tep_db_query("delete from " . TABLE_ADDRESS_BOOK . " where address_book_id = '" . (int)$HTTP_GET_VARS['delete'] . "' and customers_id = '" . (int)$customer_id . "'");
    
        $messageStack->add_session('addressbook', SUCCESS_ADDRESS_BOOK_ENTRY_DELETED, 'success');
    @@ -30,7 +30,7 @@
    
    // error checking when updating or adding an entry
      $process = false;
    -  if (isset($HTTP_POST_VARS['action']) && (($HTTP_POST_VARS['action'] == 'process') || ($HTTP_POST_VARS['action'] == 'update'))) {
    +  if (isset($HTTP_POST_VARS['action']) && (($HTTP_POST_VARS['action'] == 'process') || ($HTTP_POST_VARS['action'] == 'update')) && isset($HTTP_POST_VARS['formid']) && ($HTTP_POST_VARS['formid'] == $sessiontoken)) {
        $process = true;
        $error = false;
    
    @@ -270,7 +270,7 @@
    <!-- left_navigation_eof //-->
        </table></td>
    <!-- body_text //-->
    -    <td width="100%" valign="top"><?php if (!isset($HTTP_GET_VARS['delete'])) echo tep_draw_form('addressbook', tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK_PROCESS, (isset($HTTP_GET_VARS['edit']) ? 'edit=' . $HTTP_GET_VARS['edit'] : ''), 'SSL'), 'post', 'onSubmit="return check_form(addressbook);"'); ?><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
    +    <td width="100%" valign="top"><?php if (!isset($HTTP_GET_VARS['delete'])) echo tep_draw_form('addressbook', tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK_PROCESS, (isset($HTTP_GET_VARS['edit']) ? 'edit=' . $HTTP_GET_VARS['edit'] : ''), 'SSL'), 'post', 'onSubmit="return check_form(addressbook);"', true); ?><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
          <tr>
            <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0">
              <tr>
    @@ -329,7 +329,7 @@
                  <tr>
                    <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
                    <td><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK, '', 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_back.gif', IMAGE_BUTTON_BACK) . '</a>'; ?></td>
    -                <td align="right"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK_PROCESS, 'delete=' . $HTTP_GET_VARS['delete'] . '&action=deleteconfirm', 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_delete.gif', IMAGE_BUTTON_DELETE) . '</a>'; ?></td>
    +                <td align="right"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_ADDRESS_BOOK_PROCESS, 'delete=' . $HTTP_GET_VARS['delete'] . '&action=deleteconfirm&formid=' . md5($sessiontoken), 'SSL') . '">' . tep_image_button('button_delete.gif', IMAGE_BUTTON_DELETE) . '</a>'; ?></td>
                    <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>
                  </tr>
                </table></td>
    

     

    Thank you for your time..


  5. Hello everybody and what a contribution this is. Nice one..

     

    I have installed complete as the instructions and everything works fine apart from 2 things on the product attribute page.

     

    I have noticed that youcannot edit SORT ORDER or VALUE LENGTH.

     

    OK what it does is this.. I click on edit, the options are available to edit.. I changed them.

     

    When i click update the values for SORT ORDER & VALUE LENGTH revert back to the old settings.

     

    Can anybody please help with this as i am not sure what is happening.

     

    Thank You


  6. Hello Everybody..

     

    My client is wanting a site that will allow there customers to add there own products to his site for a price..

     

    Basically the customer pays per product that they wish to add..

     

    Is there a contribution out there that will do this already.

     

    If No... then do you know anybody that could make such a contribution..

     

     

    Thanks In Advance


  7. Thanks for your contribution - i hope it will work for me as good for most of the ohers here!

     

    But right now I'm facing some bad problems - this is the message that appears when clicking the first link in the admin-area of googlestiemap.php:

    Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in <...confidential....>/includes/functions/database.php:13) in <...confidential....>/includes/functions/database.php on line 13

     

    The path in the error message seems to be exactly the same. I found no double entry of tep_db_connect in my includes/functions/database.php-file. But what I found was, that the same declaration of tep_db_connect() exists once in the catalog/includes-path and once in the admin/includes-path.

     

    As far as I can see I cant turn of the tep_db_connect function in either of the two files because of all other processes and files that need the database.php files.

    Is there anyone that can help me or explain why this is happening?

     

    Thanks in advance....

     

    Uli

     

    I also had this problem and decided to look into it more deeply.... The solution that worked for me was very simple indeed...

     

    In sitemaps_index.php find the following line..

     

    $breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS));

     

    chdir('../');

     

     

    and change to

     

    $breadcrumb->add(NAVBAR_TITLE, tep_href_link(FILENAME_GOOGLE_SITEMAPS));

     

    //chdir('../');

     

    and thats it.... my now works perfect....

     

     

    Hope this helps other people with the same problem....


  8. Hi there,

     

    I have succesfully installed on my shop, only 1 thing I can't break through. Articles xcell is doing nothing.

    When I click in the admin, then a list of articles shows up, when I try to click to add a product. the page is loading again en nothing is hapening...

     

    Can somebody help me ?

     

    sorry for my bad english...

     

    i also have this problem... Hope someone can help in this.. I have done all the mysql5 updates and am running the latest OSCommerce store ... RC 2.2

     

    Brilliant contribution though...


  9. i also have this problem...

     

    when i go into change my account i enter the password and then nothing happens.. It accepts the password but no fields show up to change anything.

     

    There is defo a problem somewhere.. does this contribution need register globals on..

     

    My server also uses mysql 4.1.20-standard and PHP 5.1.4

     

    something is a miss somewhere...


  10. Having problems with the update of a note in the admin_notes.php..

     

    OK i create a note.. no problem shows in the list and everytyhing is fine...

     

    When i goto edit the note the note appears i make a change... Press Update... and ehhhh... the note is still there in the list but the title disppears.. When i go view the nots again.. nothing is in there... the note is blank..

     

     

    Any light on this much appreciated..


  11. I have installed the latest version of this module and i have also installed the "SMS You" - Order Notifications by SMS... which works on all payment methods apart from the PayPal payment method..

     

    The contribution is here = http://www.oscommerce.com/community/contributions,2868

     

    This is becuase it requires a change in the checkout_process.php file and as you know PayPal mod has its own... does anybody have this working on theres with the PayPal mod and if so where do i put the code..

     

     

    Thanks in advance...


  12. I am also getting the same problem trying to change password on my account..

     

    When i click edit it asks me for password. which is existing password an then when i click confirm i dont have the ability to change anything..

     

    MySQL version 4.1.19-standard

    PHP version 5.1.4

     

    Cant seem to find the problem.. Could this be anything to do with register globals being turned off at all.. As i have patched the files using register_globals_v1.4a

     

    any news on this would be wicked..


  13. Hello

     

    First of all i would like to say that this is a wicked contribution, nice one.

     

    I am using v1.09 and keep getting an error when adding categories or new links. It still lets me add them but the errors are annoying..

     

    Errors on adding new categories in admin.

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/russell/public_html/admin/link_categories.php on line 111

     

    Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 17

     

    Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 18

     

    errors when adding new links in admin

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/russell/public_html/admin/links.php on line 184

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/russell/public_html/admin/links.php on line 184

     

    Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 17

     

    Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 18

     

    Everything works fine apart from the above shows on the top of the screen.

     

    I am using PHP 5 and MySQL version MySQL 4.1.13-standard

     

    Hope this can be sorted.

     

     

    Its ok i have sorted this problem.. it is mentioned in this topic earlier on..


  14. Hello

     

    First of all i would like to say that this is a wicked contribution, nice one.

     

    I am using v1.09 and keep getting an error when adding categories or new links. It still lets me add them but the errors are annoying..

     

    Errors on adding new categories in admin.

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/russell/public_html/admin/link_categories.php on line 111

     

    Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 17

     

    Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 18

     

    errors when adding new links in admin

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #1 is not an array in /home/russell/public_html/admin/links.php on line 184

     

    Warning: array_merge() [function.array-merge]: Argument #2 is not an array in /home/russell/public_html/admin/links.php on line 184

     

    Warning: reset() [function.reset]: Passed variable is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 17

     

    Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/russell/public_html/admin/includes/classes/object_info.php on line 18

     

    Everything works fine apart from the above shows on the top of the screen.

     

    I am using PHP 5 and MySQL version MySQL 4.1.13-standard

     

    Hope this can be sorted.


  15. There's now a new version (1.3.2) on the contribution page for this that will replace 3 files, seo_assistant.php in the root admin directory, and the 2 (google/yahoo) php files in the modules directory

     

    Ok the above files do fix the links in the google position module.. The problem is it doesn't give you your google position...

     

    Any ideas anybody


  16. Just installed this fabulous contribution.

     

    I do have a problem that has been highlighted already though...The google and yahoo position does not work..... I still have th eother contribution installed called google position which works fine. but for some reason i get nothing with the new one.. just a message saying

     

    The site www.google.com is not in the top 127 for the term dance vinyl on Google

     

    even though it is listed 40 in the list it produces...

    any ideas anybody...

     

     

    Ok the above problem is with the latest 3 files added to the contribution. The links are all there and work when you click on them but it doesnt give you your position.

     

    Any ideas on this anyone...


  17. Just installed this fabulous contribution.

     

    I do have a problem that has been highlighted already though...The google and yahoo position does not work..... I still have th eother contribution installed called google position which works fine. but for some reason i get nothing with the new one.. just a message saying

     

    The site www.google.com is not in the top 127 for the term dance vinyl on Google

     

    even though it is listed 40 in the list it produces...

     

     

    any ideas anybody...


  18. I have had this PayPal contrbution installed for some time now and have found it to be excellent....

     

    I bow down before you and thank you for your contribution :thumbsup:

     

    I have a slight concern however... On the odd occassion i get an order that has come through and goes on to status "Pending". Obviously the payment was not successfull..

     

    The peoblem i have is. Is this because the person paying is not doing something right on PayPal or is it something to do with PayPal or the contribution...

     

    The items are still left in there basket which is what should happen...

     

    Any help on this issue would be gratefull... Also i would like to hear from anybody who has had this problem, and how they deal with it...

     

    Any help would be most appreciated...


  19. OK my head is fried...

     

    I have the contribution working apart from 1 thing. For some reason if my product is out of stock it will not add to wish list.

     

    I click on wishlist and it just goes to the wishlist screen saying "No products are in your Wishlist"

     

    I have followed the instructions to the letter and it works fine if i have stock. But this kind of defeats the object for what i want to use if for..

    Top contribution by the way.... Please hep me get it to work...

     

    If you need snippets of code then i can send them to you....

     

     

    Ok i have found where it is going wrong.... I have some code in products_info.php that basically says if the product is out of stock then do not display ADD TO CART button but display OUT OF STOCK image (no action)... Here is the code..

     

    </td>

    </tr>

    <tr>

    <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2" class="infoBox">

    <tr class="infoBoxContents">

    <td><table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="2">

    <tr>

    <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

    <td class="main"><?php echo '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCT_REVIEWS, tep_get_all_get_params()) . '">' . tep_image_button('button_reviews.gif', IMAGE_BUTTON_REVIEWS) . '</a>'; ?></td>

    <!-- Begin Wishlist Code -->

    <td align="center" class="main"><?php echo tep_draw_hidden_field('wishlist_action', 'add_wishlist') . tep_image_submit('button_wishlist.gif', IMAGE_BUTTON_ADD_WISHLIST, 'onClick="document.cart_quantity.action=\''. tep_href_link(FILENAME_WISHLIST) . '\';document.cart_quantity.submit();"'. ' action=add_wishlist'); ?>

    <!-- End Wishlist Code -->

    <?php if ($product_info['products_quantity'] > 0 ) { ?>

    <td class="main" align="right"><?php echo tep_draw_hidden_field('products_id', $product_info['products_id']) . tep_image_submit('button_in_cart.gif', IMAGE_BUTTON_IN_CART); ?></td>

    <?php } else { ?>

    <td class="main" align="right"><?php echo tep_image_button('button_out_of_stock.gif', IMAGE_BUTTON_OUT_OF_STOCK) ?><td>

    <?php } ?>

    <td width="10"><?php echo tep_draw_separator('pixel_trans.gif', '10', '1'); ?></td>

    </tr>

    </table></td>

    </tr>

    </table></td>

    </tr>

     

    Does anybody havea workaround as the out of stock image is vital..

    The wishlist only seems to work if the add to cart button is there...

×