Jump to content

brough

Members
  • Content count

    35
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Russell
  1. I have a problem in admin > Search Model Number Typically, if there are 6 or 7 products with the prefix PCV_14 it returns only three. RC2A much modified. Any suggestions?
  2. Checking that I'm following this...
  3. I have an almost identical problem. 3 sites running RC2A and MIGS were all running fine until I upgraded the server and changed the dedicated IPs. Now it returns the same bad hash error listed above, and returns client to same page as listed above. Did anyone find a solution? Would happily pay programmer.
  4. brough

    CSS Menu

    I have installed CSS Menu with STS - the popouts are not working. This is the page: http://www.motorcycleworkshop.com.au/catalog/ and this is the css: /* css menu mod */ .suckerdiv ul{ margin: 0; padding: 0; list-style-type: none; width: 200px; /* Width of Menu Items */ border-bottom: 1px solid #ccc; font-family: arial; font-size: 11px; } .suckerdiv ul li{ position: relative; background-color: #eee; } /*1st level sub menu style */ .suckerdiv ul li ul{ left: 199px; /* Parent menu width - 1*/ position: absolute; width: 200px; /*sub menu width*/ top: 0; display: none; } /*All subsequent sub menu levels offset */ .suckerdiv ul li ul li ul{ left: 199px; /* Parent menu width - 1*/ } /*All subsequent sub menu levels offset */ .suckerdiv ul li ul li a{ left: 199px; /* Parent menu width - 1*/ background-color: #ddd; } /*All subsequent sub menu levels offset */ .suckerdiv ul li ul li ul li a{ background-color: #bbb; } /*All subsequent sub menu levels offset */ .suckerdiv ul li ul li ul li ul li a{ background-color: #aaa; } /* menu links style */ .suckerdiv ul li a{ display: block; color: black; text-decoration: none; background-color: #eee; padding: 1px 5px; border: 1px solid #ccc; border-bottom: 0; line-height: 2em; } .suckerdiv ul li a:visited{ color: black; } .suckerdiv ul li a:hover{ background-color: gray; color: black; text-decoration: none; } .suckerdiv ul li ul li a:hover{ background-color: gray; color: black; text-decoration: none; } .suckerdiv ul li ul li ul li a:hover{ background-color: gray; color: black; text-decoration: none; } /* The main categories with sub-categories */ .suckerdiv .subfolderstyle{ background: url(images/arrow-list.gif) no-repeat center right; } /* This one colors the sub-folder with other sub-folders */ .suckerdiv ul li ul .subfolderstyle { background-color: #ddd; } /* This one colors the sub-folder with other sub-folders */ .suckerdiv ul li ul li ul .subfolderstyle { background-color: #bbb; } /* This one colors the sub-folder with other sub-folders */ .suckerdiv ul li ul li ul li ul .subfolderstyle { background-color: #aaa; } /* Holly Hack for IE \*/ * html .suckerdiv ul li { float: left; height: 1%; } * html .suckerdiv ul li a { height: 1%; } /* End */ Can anyone help, please?
  5. Solution: Find $mInfo_array = array_merge($admin, $admin_group); Change to: $mInfo_array = array_merge((array)$admin, (array)$admin_group); do same to two other similar lines
  6. I have an identical problem - has anyone found a solution? The same problem is outlined on at least one other EN Oscommerce forum and some foreign language ones too. For instance: http://forums.digitalpoint.com/showthread.php?t=1547680 (not holding breath as this thread is rather old)
  7. brough

    osCommerce STS V2.0 GUI

    later... Well, I tried it. The logins use the format ftp://username:password@hostname/ This login format does not work, hasn't done for ages. So, unfortunately, the program is a dud.
  8. brough

    osCommerce STS V2.0 GUI

    STS Template Easy - this Russian program looks rather cool... but I've not yet tried it. Download page: http://www.oscommerce-template-easy.com/oscommerce-templates-automation-system.html
  9. Matt, any chance of posting the code for the module you changed. I'm having a devil of a job solving the same problem you had. Thanks in advance. Russell.
  10. Ok, it's very late and I'm tired. I had assumed that with a fresh install I need only copy all the files across and bingo it's done. Noooo. The files to be edited are not supplied in the contrib, they need to be edited and uploaded. I'll leave this in place in case some other dummy does the same thing.
  11. I too am having trouble getting the admin to work. Starting with a clean install, I copied all the files into the admin section, uploaded them, installed the SQL, and voila! It broke. When I enter the admin I get: 1146 - Table 'hailwood_oscom.TABLE_MINDSPARX' doesn't exist select * from TABLE_MINDSPARX where id=1 [TEP STOP] phpadmin reports: Showing rows 0 - 0 (1 total, Query took 0.0010 sec) SELECT * FROM `mindsparx_admin` LIMIT 0 , 30 Looks like the table prefix is not right, perhaps. Any clues?
  12. On a modified (and rather ancient) installion of MS2, I upgraded to STS 4.6 from v3. All went well, and STS functions perfectly but the calls to Header Tags Controller do nothing. Here is the site: http://www.dropbears.com/catalog/ (and apologies in advance if it's broken - it's a testbed) And here is the first bit of code in the Blue Hash template which is currently running: <?php DEFINE ('STS_END_CHAR', '$'); ?> <?php DEFINE ('STS_CONTENT_END_CHAR', '$'); ?> <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd"> <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en"> <html $htmlparams> <head> $warning_header$ <!--$headcontent--> <link rel="stylesheet" type="text/css" href="$templatedir$/style.css" /> </head> ................ Any suggestions greatly appreciated.
  13. However, there is an alternative, apparently: http://forums.oscommerce.com/topic/369510-designing-new-themes-the-easy-way/
  14. brough

    [Contribution] STS v4

    I'm using a very old version of STS so I'm not sure if the setup is still the same, but... In sts_templates/mysite/templatename.html add beneath <body> <? include"/home/path/path/catalog/includes/sts_templates/mysite/header.html"; ?>
×