Jump to content

Redsonya

Members
  • Content count

    112
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  1. Actually, there is NO update.html... Just so you are aware.. Not in the latest version that I've downloaded anyways.. Supertracker 3.2b Thanks Christine
  2. Hi Everyone, I see that there has been some new updates to this contribution.. And I would like to update.. But there wasn't absolute clarity on how.. So I figured I'd ask and find out exactly what needs updating from version 3.1 to the new 3.2b.. Is it simply overwriting the supertracker.php file in catalog/includes/classes/supertracker.php ?? Or is there more to this.. etc.. etc.. ? Thanks in advance.. And this contribution is awesome by the way! :) Christine
  3. Redsonya

    [contribution] Star Product

    Hi all.. I just installed this contribution.. And so far I really like it.. But of course.. With things like this.. There is always something that can go wrong.. The problem I am having unfortunately is that in my star product panel in admin.. Two of each product are showing up (duplicates).. Is there a way to fix this? Or is there something in specific causing this? The only thing I can think of is that I have sm, md, and Lg images contribution installed on my store.. And that maybe the extra images may be causing the duplicate product to be showing up in star product's panel.. If this be the case.. I need to know what modifications need to be done in order to fix this.. I'm not sure.. And I don't want to break the cart.. I just need someone's expert help or opinion here.. I thank you very much in advance for your help.. Christine
  4. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Hey, I'm not sure.. And I feel kinda dumb now.. But I think my account with my developers key has to be approved before they let my access key work.. So I'm not positive.. But if this is true.. Then this whole issue is UPS's fault.. And i'll have to wait it out.. Which is pretty stupid in my opinion.. lol But anyways.. I'll let you guys know either way when I find out for certain.. Thank you all again for your help! Christine
  5. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Yes.. I've contacted UPS.. But their response could take up to 3 business days.. pfft.. lol And the version i'm using is from here http://www.oscommerce.com/community/contri...ry/search,70785 and it's from DefelRadar on Feb 7th, 2006. I believe it's version 1.2.3.1 Is that okay? Christine
  6. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Hi Jan.. Thanks for your help.. But just so you know.. I copied and pasted the access key they gave me right from the email to the module in admin.. And the address i'm using is my own.. Just as you said.. I didn't want to complecate matters by putting something other than the address in which i've signed up with UPS .. Ya know? :) So what do you think Jan? You think this is UPS? Or no? Cause i'm lost.. And error like this can't be produced by the shop can it? I'm thinkin this came directly from UPS.. And my instincts say it's UPS's fault here.. But what do I know.. lol I just want it working so I can get moving on my shop and get it done.. Looking forward to hearing back from you.. Thanks again, Christine
  7. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Could somebody please shed some light on this.. It's important that I get this working as fast as I possibly can. Also, I've contacted UPS.. But i'm waiting for email back from them with information pertaining to this issue.. Basically I'm trying to cover all my bases so I don't miss anything. And ultimately find out what the cause of this problem is.. Thank you, Christine
  8. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Hi again guys, I got it all installed.. And everything seems fine.. Until . . . . . . Until I go to check out.. And this is the error I'm getting.. I got myself an access key today.. An XML access key. And all fields are filled out appropriately to my knowledge via the admin/modules/shipping area of my admin section. So is anyone else having this problem? Or do I have to call UPS and find out what's going on? Because this is very strange.. Thanks in advance again, Christine
  9. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Hi again, and thanks for your speedy response, My vendor or my wholesale outlet should I say.. Strictly uses UPS.. So I need quotes and rates to be calculated according to weight and stuff like that on checkout for UPS rates.. And this contribution is the one for the job.. :) I went ahead and finished creating an account with UPS.. I figure this, I won't be actually using it for shipping anything.. So I shouldn't be charged and if a worse case scenario were to pop up.. I will just delete the account asap! Other than that.. I got my own UPS account number which I believe I will be needing here to get this contribution to work once installed.. I thank you for your help also.. It's much appreciated.. :) Christine
  10. Redsonya

    New UPS XML Shipping Module available

    Hi Everyone, Hi, I finally am ready to install this contribution.. But I need to ask a few stupid questions first.. Now, according you guys. In order to have this contribution running fully functional, you must have an account with UPS correct ? Now in doing so.. They're askin me for my credit card information.. And all I really need this mod to do is calculate shipping costs.. Because other than that.. I will NOT be doing any shipping or be in need of UPS actually shipping anything for me physically.. The reason being is I have a drop shippment arrangement with my vendors.. So they ship out.. Not me.. And if this is the case.. I need to know will I possibly still be charged by UPS just for using the calculating of shipping? Or what? Or basically, do you get charged period for having an account with UPS? Cause that would really suck if that be the case.. I know these questions sound rediculous.. But I need to know from people who already have accounts on board with UPS currently.. Or am I creating the wrong sort of account? LOL I don't think so.. But still. I need some help here before I make the next step and fully create an account with UPS.. I really appreciate any help here, and thanks in advance, Christine
  11. Redsonya

    Advanced Search in Header

    Hey guys.. I think I got it.. I thought this would be the answer to it.. But wasn't sure if certain missing code like a bracket or something would of messed it up but good.. But so far.. So good! It's working.. Fix is simply removing this: and !tep_session_is_registered('customer_id') And wella! You log in and your search field is available.. :) Thanks guys, and I hope this helps anyone else who may be having the same problem too.. Christine
  12. Hi Everyone, I just installed the Advanced Search in Header yesterday and I got it working great! There were a couple things like some unclosed tags that needed fixing.. But the fix was posted in the contribution as well.. So no big deal there.. Now the problem at hand is this.. Like I was saying.. The contribution is working great.. UNTIL you log into your account on board the shop.. Once logged in.. This search field in header totally disappears.. And is NO longer available at that point.. I don't know if it was designed to be like this.. Or there is some glitch here.. I'm thinking glitch.. Because customers need a search field available to look for things whether logged in or not! lol Ya know what I mean here guys? :P I realize that there are exempt pages like the advanced search page itself in which the search field is no longer showing for good reason.. Over kill.. Fair enough.. But not showing up at all when logged in? Hmmmmm I definately need a fix here.. Below is the main code placed in header, please someone help me.. <?php // // START advanced search header script insertion // // ?> <?php if ( (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'checkout.php')) and (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'create_account.php')) and (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'shopping_cart.php')) and (!strstr($_SERVER['PHP_SELF'],'advanced_search.php')) and !tep_session_is_registered('customer_id') ) { ?> <table align="center" border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="1"> <tr> <td align="center" class="headerNavigation"> <table border="0" width="100%" cellspacing="0" cellpadding="0"> <tr> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="0"> <?php echo tep_draw_form('advanced_search', tep_href_link(FILENAME_ADVANCED_SEARCH_RESULT, '', 'NONSSL', false), 'get"') ?> <table border="0" width="50%" cellspacing="0" cellpadding="1" align="center"> <tr> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="3"> </td> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="3"><?php echo tep_draw_hidden_field('search_in_description','1') . tep_draw_input_field('keywords', '', 'size="10" maxlength="30" style="width: ' . (BOX_WIDTH+30) . 'px"') ?></td> <td class="infoBoxContents" valign="top" colspan="3"> </td> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="3"><?php echo BOX_ADVSEARCH_CAT ?></td> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="3"><?php echo tep_draw_pull_down_menu('categories_id', tep_get_categories(array(array('id' => '', 'text' => BOX_ADVSEARCH_ALLCAT)))) ?></td> <td class="infoBoxContents" valign="top" colspan="3"> </td> <td class="infoBoxContents" valign="middle" colspan="3"><center><?php echo tep_image_submit('button_search.gif', 'Search'); ?></center></td> </table> </form> </td> </tr> </table> </td> </tr> </table> <?php } ?> <?php // // END advanced search header script insertion // // ?> Thanks in Advance, Christine
  13. Redsonya

    coolMenu

    Hi again, I just wanted you to know, that this definately did the trick! LOL And now at least I know what controls what in regards to fixing the look and feel to the category box itself.. Thank you very much for your time and your help T_Love! It's much appreciated! :D Regards, Christine
  14. Redsonya

    coolMenu

    Here you go.. These are two pictures that I'm displaying of how I want my page to look.. And this is how it looks now.. Thanks for your help also.. It's much appreciated.. As you can see.. My menu is currently overlapping the other infobox. In this instance, it so happens to be the manuafacturers getting lapped over.. I believe the fix for this would be finding out how long your would want the infobox to be.. The table widthh and height needs to be munipulated in order for the Dynamic HTML to fit in the box.. But where to find this exactly without making other erros most probably.. You know what I mean? This is my cool menu now. Kinda sucks.. LOL This is how I want my menu to look.. Nice! :) Thank you again, Christine
×