Jump to content

msweehoo

Members
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. msweehoo

    Need Easy Populate Help

    Thanks for your help. I'm curious how it worked before and all of a sudden didn't want to again. Anyway, I uploaded the original and still got that last error. But I found another post about it.. So, I commented that line out and removed the last } and its working again. :D Thanks!
  2. msweehoo

    Need Easy Populate Help

    Doing that creates this error: Fatal error: Cannot redeclare tep_tax_classes_pull_down() (previously declared in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/includes/functions/general.php:291) in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php on line 34
  3. Good Evening everyone. I just went into the easy populate module to create a froogle file and I got this error: Parse error: parse error, unexpected '}' in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php on line 46 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php:46) in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate.php on line 644 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php:46) in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate.php on line 645 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php:46) in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate.php on line 646 Warning: Cannot add header information - headers already sent by (output started at /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate_functions.php:46) in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/admin/easypopulate.php on line 647 After I first installed the module I used it without any problems. I haven't really done anything that would affect this so I have no idea what needs to be fixed. HELP! :) Thanks!
  4. Thanks! I didn't see that one when I searched for that error. I guess I'll have to take it out of there until something else comes along. Thanks again! :D
  5. Hello everyone, I just reloaded my site with one of the newer snapshots. Then I loaded the coupon & voucher contribution. I did make a few modifications to get it going but now I'm stuck. In the coupon admin when I go to add a coupon I get an error at the "start date" Fatal error: Call to undefined function: tep_draw_date_selector() in /var/www/html/catalog/admin/coupon_admin.php on line 709 I've only just started doing this stuff so I'm completely lost. Any ideas? Thanks!
  6. Thanks Paul! I just got it working and I love it! :D
  7. Paul, sorry I'm new .. and slow :? hehe.. I just want to make sure I have this right... The first fix you posted is just to make sure that an atribute is selected.. Does the second fix mean that I wouldn't have to include an attribute on every item? What I have been doing to avoid the errors is adding each item with a product attribute and then adding the stock to that attribute. So for instance.. I have a blue widget.. thats all I have. I list it as a blue widget and then add the attribute "blue". Then I stock the item so it shows 12 "blue". When a customer places the item into the shopping cart and does not select "blue" they now get a out of stock message and are instructed to go back and choose a color or size. If I just add the item "blue widget" and show stock in the "stock" box..and do not add the attribute "blue" and add stock to the "blue" attribute THEN I get that ksort error. I hope that makes sense.. I don't want try and install something that I'm not sure how it works :) Thanks!
  8. Joe, That the correct file because I'm not seeing a difference. Its still auto selecting and its not going to the cart properly.
  9. Joe, Absolutely NO IDEA what you just said lol. your mod is the only thing I have added. OSC sits on a new host withnothing else on it.. actually I don't know what caused the error but when I log off and start a new cart that product works fine. But I still have one cart locked up because of that error. So, I dunno.. if it happens again I will note everything. Also the URL for the fix should be: http://vary.net/qtpro/download/patch/product_info.zip
  10. Sorry Joe I didn't read that part.. I am also having problems with items that don't have attributes.. I sell a lot of one of a kinds and have been getting this error when I go to the cart: Warning: ksort() expects parameter 1 to be array, null given in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/includes/functions/general.php on line 104 Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/virtual/site30/fst/var/www/html/catalog/includes/functions/general.php on line 106 1064 - You have an error in your SQL syntax near ') and language_id=1' at line 1 select products_options_id as id,special from products_options where products_options_id in () and language_id=1 Any help is greatly appreciated! Staci
  11. Thanks joe for working on this.. I sell clothes too and this was a must have. Vtec: I am having the same problem and I think I know what is happening.. but because I am a newbie I have no idea how to fix it.. This is what I noticed. If I go into the product and just click add to cart I get the "product not in stock" error. Notice in the cart that the attribute is not listed below the item. The radio button was selected but it doen't register. Now if I go into the product and click a different attribute and then click the top attribute again.. THEN add it to the cart.. all is good. So the problem is with that top radio button.. If anyone has a fix I would love to hear from you. Thanks! Staci
×