Jump to content

suzithepid

Members
  • Content count

    54
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by suzithepid

  1. I found that my error was a faulty install. I stripped everything out and started over again ... twice and finally got it to work. We were on the production server already and the zip code was correct. It had been working. I installed an upgrade to OSC and it broke my postal module. Mine is now working fine after a 3rd install... .
  2. I have been sitting here too long. I JUST realized I am replying to a very old post...geez. I'm getting too old for this stuff.
  3. I sure need to get this figured out fast. The store just got 3 orders in with no postage.
  4. Ben, Thank you for your quick response. I get the following when adding the debugging code: string(377) "<?xml version="1.0"?> <Error><Number>-2147219085</Number><Source>Rate_Respond.DomesticRatesV2;SOLServerRates.Rate_Respond</Source><Description>Invalid XML Element cannot be empty according to the DTD/Schema. </Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error> "
  5. I have the same error and am eagerly awaiting assistance.
  6. When I try to edit the USPS information in the admin section I get the following error on the page: http://storeurl.org/catalog/admin/modules.php?set=shipping&module=usps&action=edit HERE IS THE ERROR: Fatal error: Call to undefined function tep_cfg_select_multioption() in /home/storename/public_html/catalog/admin/modules.php(216) : eval()'d code on line 1 Any suggestions would be helpful. thank you.
  7. I have seen this problem addressed several times. I have followed all the advice and the debug inbound and outbound errors are still happening. Anymore good advice?
  8. I installed the latest OSCommerce with the PAYPAL module. I naturally assumed this would work. I have had nothing but problems with 3 customers now, and there is so much stuff to comb through that 8 hours and 3 days later I still am no closer to a solution. I have posted with legitimate questions and get no response. I am getting phone calls from my clients late at night when they get an order that has no products listed and they are furious with me. I want to get this fixed and because in the past when I installed OSCommerce and used their included modules, things worked flawlessly. Is there someone who can answer my questions? Anyone? I am trying to be diplomatic and politically correct, but I am tired of being bombarded by angry clients. The question....Do I uninstall the existing PayPal module and add the PayPal IPN from 5-8-08 in the contributions? Or do I just update the site by adding the ext folder and the paypal_ipn.php files? Do I remove anything? The instructions are not clear as to whether this is a replacement or an add-on to the existing module that is already present when I installed OSCommerce 2.2 MS2. Is there anything that actually DOES work? I am ONLY using PayPal (US) for payment and UPS for shipping. Thank you again for any assistance.
  9. suzithepid

    Cannot get Linkpoint API to function

    I have been working diligently to get the LinkPoint API to work. (Actually the YourPay module, but am told they are the same). I have done everything they ask...included the .pem file, opened port 1169, and still it won't work. HELP! This is for a very active national shrine and I am really getting frustrated! I turned on debugging and this is what I get: at curl_process, incoming data: host = secure.linkpt.net port = 1129 keyfile = /home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001187356.pem configfile = 1001187356 ordertype = PREAUTH result = LIVE transactionorigin = ECI ponumber = 1002 taxexempt = Y terminaltype = UNSPECIFIED ip = 24.140.125.69 chargetotal = 5.65 cardnumber = ***REPLACED THIS NUMBER*** cardexpmonth = 04 cardexpyear = 09 cvmindicator = provided cvmvalue = 123 userid = 2 name = My Name company = address1 = 1234 My Address NW address2 = city = MyTown state = OH country = US phone = 123-456-789 addrnum = 1234 My Address NW zip = 12345 sname = My Name saddress1 = 1234 My Address NW saddress2 = scity = MyTown sstate = OH szip = 12345 scountry = US Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/lphp.php on line 172 items = debugging = true sending xml string: <order><orderoptions><ordertype>PREAUTH</ordertype><result>LIVE</result></orderoptions><creditcard><cardnumber>***REPLACED THIS NUMBER***</cardnumber><cardexpmonth>04</cardexpmonth><cardexpyear>09</cardexpyear><cvmvalue>123</cvmvalue><cvmindicator>provided</cvmindicator></creditcard><billing><name>My Name</name><company></company><address1>1234 My Address NW</address1><address2></address2><city>MyTown</city><state>OH</state><zip>12345</zip><country>US</country><userid>2</userid><phone>123-456-789</phone><addrnum>1234 My Address NW</addrnum></billing><shipping><name>My Name</name><address1>1234 My Address NW</address1><address2></address2><city>MyTown</city><state>OH</state><zip>12345</zip><country>US</country></shipping><transactiondetails><ponumber>1002</ponumber><taxexempt>Y</taxexempt><terminaltype>UNSPECIFIED</terminaltype><ip>24.140.125.69</ip><transactionorigin>ECI</transactionorigin></transactiondetails><merchantinfo><configfile>1001187356</configfile><keyfile>/home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001187356.pem</keyfile><host>secure.linkpt.net</host><port>1129</port></merchantinfo><payment><chargetotal>5.65</chargetotal></payment> <items> <item> <id>88</id> <description>Set of Four Postcards - Shrine and Grounds</description> <quantity>1</quantity> <price>0.50</price> </item> <item> <id>89</id> <description>St. Dymphna Pocket Token</description> <quantity>2</quantity> <price>1.50</price> </item> <item> <id>33</id> <description>18 inch Stainless Steel Neckchain</description> <quantity>1</quantity> <price>2.00</price> </item> </items> </order> Warning: Variable passed to each() is not an array or object in /home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api.php on line 341 at curl_process, incoming data: host = secure.linkpt.net port = 1129 keyfile = /home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001187356.pem configfile = 1001187356 ordertype = POSTAUTH result = LIVE transactionorigin = ECI ponumber = 1002 taxexempt = Y terminaltype = UNSPECIFIED ip = 24.140.125.69 chargetotal = 5.65 cardnumber = 5424180279791765 cardexpmonth = 04 cardexpyear = 09 cvmindicator = provided cvmvalue = 123 userid = 2 name = My Name company = address1 = 1234 My Address NW address2 = city = MyTown state = OH country = US phone = 123-456-789 addrnum = 1234 My Address NW zip = 12345 sname = My Name saddress1 = 1234 My Address NW saddress2 = scity = MyTown sstate = OH szip = 12345 scountry = US Warning: htmlspecialchars() expects parameter 1 to be string, array given in /home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/lphp.php on line 172 items = debugging = true oid = < sending xml string: <order><orderoptions><ordertype>POSTAUTH</ordertype><result>LIVE</result></orderoptions><creditcard><cardnumber>***REPLACED THIS NUMBER***</cardnumber><cardexpmonth>04</cardexpmonth><cardexpyear>09</cardexpyear><cvmvalue>123</cvmvalue><cvmindicator>provided</cvmindicator></creditcard><billing><name>My Name</name><company></company><address1>1234 My Address NW</address1><address2></address2><city>MyTown</city><state>OH</state><zip>12345</zip><country>US</country><userid>2</userid><phone>123-456-789</phone><addrnum>1234 My Address NW</addrnum></billing><shipping><name>My Name</name><address1>1234 My Address NW</address1><address2></address2><city>MyTown</city><state>OH</state><zip>12345</zip><country>US</country></shipping><transactiondetails><oid><</oid><ponumber>1002</ponumber><taxexempt>Y</taxexempt><terminaltype>UNSPECIFIED</terminaltype><ip>24.140.125.69</ip><transactionorigin>ECI</transactionorigin></transactiondetails><merchantinfo><configfile>1001187356</configfile><keyfile>/home/shrine/public_html/store/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001187356.pem</keyfile><host>secure.linkpt.net</host><port>1129</port></merchantinfo><payment><chargetotal>5.65</chargetotal></payment> <items> <item> <id>88</id> <description>Set of Four Postcards - Shrine and Grounds</description> <quantity>1</quantity> <price>0.50</price> </item> <item> <id>89</id> <description>St. Dymphna Pocket Token</description> <quantity>2</quantity> <price>1.50</price> </item> <item> <id>33</id> <description>18 inch Stainless Steel Neckchain</description> <quantity>1</quantity> <price>2.00</price> </item> </items> </order>
  10. suzithepid

    Cannot get Linkpoint API to function

    Ok, the problem with this one was that the .pem file was not in the correct directory. (DOH!) Once there, the api worked. ( /store/includes/modules/payment/linkpoint_api/1001187356.pem)
  11. suzithepid

    Port 1169 is open but I am still getting the same errors

    This is Linkpoint/YourPay
  12. I am having issues with the PayPal add on that came with OSCommerce. I found the contribution osCommerce PayPal IPN Module v1.0 For 2.2MS2. Do the files replace the present PayPal files in the modules/payment directory, or are they in addition to the existing files? Does the admin for Paypal stay the same and work with the new ipn? The issues I am having include many that were previously addressed such as the order not emailing, and when it does having the storename where the item name should be. I appreciate help on this issue. Thank you!
  13. The latest version of OSC does have a PayPal contribution included. I am in the middle of installing the latest IPN and will let you know how it works. I already had the default IPN working then it broke. I added the files and am hoping it works now. The existing default contribution shows up in the Admin of the latest version of OSC. Suzi
  14. Thank you, Paul. I appreciate your reply! Yes, all three of my clients have orders, but not many. I have completely custom designed their stores with custom graphics, etc, so a clean install will be very time-consuming, but not impossible. I still don't know if the add-on is in addition to the existing PayPal that exists with the package, or in place of it. It doesn't really say. I always do everything on my development machine first, back it up, then send it to the server, so I have several copies of the original store. I definitely appreciate your response.
  15. Ok, it's been hours and so far nothing...so I must be a real dumbbell! I will try the question another way. I installed OSCommerce 2.2 MS2. It has a PayPal module included...which does not work. It does not email the order to my client if a customer doesn't hit the button to return to the store. When they do hit the button, it doesn't update the database with the order. AND the storename is where the item names should be. I am trying to appease my client, but she is not happy and called me late at night after I had already been asleep because she got an order and had no way of knowing what the customer ordered, but had his money. The question....Do I uninstall the existing PayPal module and add the PayPal IPN from 5-8-08 in the contributions? Or do I just update the site by adding the ext folder and the paypal_ipn.php files? Do I remove anything? The instructions are not clear as to whether this is a replacement or an add-on to the existing module that is already present when I installed OSCommerce 2.2 MS2. Again, I am very grateful for any help you might throw my way. I don't need anymore middle of the night phone calls! :o) Suzi
  16. suzithepid

    Receipt does not show what was ordered

    Please, if anyone has a solution to this, I sure would like to know. I have the same problem. What can be done to solve this?
  17. I found the error!!! Thank you for allowing me to use the debugging code! The user put in an invalid zip code...but it didn't tell me that until I used the debugging code! Perfectly delightful to get this sorted out. Now I am going out to play! Thank you, thank you, thank you! Suzi
  18. Thank you, Ben! I appreciate your help. Here is the code I get. string(1698) "<?xml version="1.0"?> <RateResponse><Package ID="0"><Error><Number>-2147219433</Number><Source>DomesticRatesV2:clsRateV2IDSErrorsFound:clsRateV2: CreateSinglePostage Mail type 2;RateEngineV2.ProcessRequest</Source><Description>Destination ZIP Code is invalid.</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error></Package><Package ID="1"><Error><Number>-2147219433</Number><Source>DomesticRatesV2:clsRateV2IDSErrorsFound:clsRateV2: CreateSinglePostage Mail type 2;RateEngineV2.ProcessRequest</Source><Description>Destination ZIP Code is invalid.</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error></Package><Package ID="2"><Error><Number>-2147219433</Number><Source>DomesticRatesV2:clsRateV2IDSErrorsFound:clsRateV2: CreateSinglePostage Mail type 2;RateEngineV2.ProcessRequest</Source><Description>Destination ZIP Code is invalid.</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error></Package><Package ID="3"><Error><Number>-2147219433</Number><Source>DomesticRatesV2:clsRateV2IDSErrorsFound:clsRateV2: CreateSinglePostage Mail type 2;RateEngineV2.ProcessRequest</Source><Description>Destination ZIP Code is invalid.</Description><HelpFile></HelpFile><HelpContext>1000440</HelpContext></Error></Package></RateResponse> "
  19. suzithepid

    Looking for site with USPS module working

    Same problem here, same error message: An error occured with the USPS shipping calculations. If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner. Account is set up, USPS said we are in production, we are marked in production but something is amiss. Please help...Thanks! Suzi
  20. I am getting this same error. It appears as if everything is working right. We contacted USPS and got the ok, we are in production mode email, but the module is on the fritz. Any help out there, please? This is a national shrine I am working with ... non-profit. An error occured with the USPS shipping calculations. If you prefer to use USPS as your shipping method, please contact the store owner. <<<- error message Thanks, Suzi
  21. I have a retail site and am now setting up a direct-to-dealer site for a client who is using Authorize.net. He wants to be able to allow customers to order merchandise and send checks, or use credit cards to order through Authorize.net. He wants credit card orders to have a 2.5% surcharge for using the card. Is there any way the Authorize.net module can handle this, or does anyone have an add-on? Thanks, Suzi
  22. suzithepid

    Making additional future charges?

    I have been using Authorize.net for a long time. The only way I have been able to do that is to call the customer for credit card number and process through the Virtual Terminal. The way I do this is to assure them we don't keep their sensitive information on file and in order to process the balance we need to have the credit card number again. If you word it correctly, they are thankful that you don't keep their credit card number stored somewhere, and you get a chance to make personal contact with a customer, which is just not done much anymore. You would not believe how it impresses!
  23. suzithepid

    Google with other payment modules...

    I guess I need to be more specific when I post here. Did you have to do anything special to get these two programs to work side-by-side or did they work right out of the initial setup. Can you tell me if there is something I need to do to make these two compatible, if anything?
  24. suzithepid

    Google with other payment modules...

    Has anyone gotten google checkout to work with PayPal? How about with USPS and Fed Ex shipping? I have a client wanting all these options and it is creating all kinds of havoc. I can get one working then the other breaks. I have been working on this since November and am, frankly, about ready to throw in the towel!
  25. suzithepid

    USPS MODULE ERROR

    I am experiencing the same problem. Where did you set the store zip code to get your module to work? I have my zip code set under Shipping/Packaging. Am I missing something?
×