Jump to content

miguel_andreas

Members
  • Content count

    23
  • Joined

  • Last visited

  1. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    There is a session id being passed, and from what i can see, all the required data is being passed. I will double check on Monday all of the names of the fields being passed
  2. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Vger, I have now managed to obtain a new hash key from HSBC, however this module is STILL fialing, with CPIResultCode 10, which apparently means "invalid input data" This is a clean install of the hsbc module I am using. The path to the testhash.e file is fine, it appears to be creating a hash, but hsbc seem to be rejecting it. I don't know whether this is an issue with the module itself, or hsbc. Please let me know what is wrong!
  3. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    It is entered correctly, HSBC have confirmed that the hash key is set fine. HSBC claim there is nothing wrong with the hash key. They say the issue is with this payment module. The server is running php in safe_mode but the testhash.e file is in the /nonexec folder, which is available to php, and this module is creating a hash, it just doesn't match what I can create with the same data using commandline access to the server.
  4. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Can someone with a working install of this module, PLEASE contact me, and arrange to send me a copy, as no matter what I do, this module simply does NOT work. Somehow the module is creating a ttally different hash to the one I can create from the commandline
  5. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Force Cookie Use is set to False In the hsbc.php payment file, it has 'MerchantData'=>tep_session_id() which looks like it's passing a session id to HSBC in the MerchantData field.
  6. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Vger, I have just confirmed with HSBC that the hash key is inputted exactly as they have provided it. I have even overwritten the hsbc.php payment module file with the one from the contribution zip file. I'm still getting the "Hacking attempt!" error. I am also getting a CPIResultsCode of 10 HSBC has advised me that as far as they are aware the problem lies with the module, rather than them.
  7. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Vger, I've just checked with HSBC, and they say there's nothing wrong with the hash key. They created a hash using some submitted data, and my client's hash key. I then ran the exact same command as them on the server, and got the same hash as they did. It seems it is just osCommerce that appears to be getting a different hash to the same data hashed by either HSBC or my manually via commandline. Other than setting the currenty to 826 for GBP, and setting the path to the testhash.e file, is there anything else I need to do to the hsbc.php payment module file?
  8. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    Vger, thanks for the info. There's no o/O/0's in the hask key provided. I will check with HSBC that it is valid, however both they and I managed to obtain the same hash using commandline from some submitted data. I'm running osC on a freebsd machine running php in safe_mode. The testhash.e file has been placed into /nonexec to allow anyone on the server access to it if required.
  9. miguel_andreas

    HSBC secure-epayment module

    I am attempting to install this module for a client. The hash and order_hash are different. If I echo the command PHP is running, and the hash that osCommerce creates, and then run the same command myself from commandline, I get a totally different hash to oscommerce. Can someone please let me know how to fix this. HSBC are unable to help, as they do not support php.
  10. miguel_andreas

    Problem with WorldPay 4.0

    Ive just installed worldpay 4.0 from the contributions for a client, but now they are saying that osCommerce no longer mails them to say an order has been placed and what the order was. Please help.
  11. miguel_andreas

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    I'm getting taken to nochex, and back to the site, but the debug emails are all still coming in as "No Response". This is kinda urgent now, as client wants site to go live yesterday.
  12. miguel_andreas

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    I can't see a PM in my profile anywhere. Could you please resend it. (I have added you as a PM Buddy able to message me) (Sorry for being a pain, but Ive never used Invision before)
  13. miguel_andreas

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    Yes, the site is accessible from the web. ENABLE_SSL is set to false it's just the HTTPS_SERVER and HTTPS_COOKIE_DOMAIN that I have duplicated the HTTP stuff in. That was the only way to get nochex to forward me back to the shop. I added the stuff you said to checkout_nochex.php, and got an email to Nochex APC Debug Code (CHECKOUT_NOCHEX.php) <my email address> but it was blank.
  14. miguel_andreas

    [CONTRIBUTION] Nochex APC Payment Module

    I have tried setting the HTTPS_SERVER stuff to the same as the HTTP stuff, and nochex now forwards me back to my test shop once payment is complete However, I'm still receiving the same emails as above, and nothing is showing up in the Noxhex APC for payments.
×