Jump to content

koltz

Members
  • Content count

    14
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Corey Koltz
  1. Right now I use USPS Labels just fine and when I drop them off, I just drop them off and the lady just goes thru them when she has time. Never had a problem. I would just say stay with the USPS. I don't feel like paying for somebody else's service. It would just add to the markup of the product. Corey
  2. Cool, thanks for the info. I agree, I am unable to integrate the code :(, but hopefully somebody can do this as I think it would be a great addition! Corey
  3. Well that is a step. Are they supposed to contact you back if and when they decide to do this? It seems like they want to help and this would be great. Thanks for calling. Corey
  4. Thanks for the great contrib first. This will save me time! Second, for people who are looking for labels for this, go up on eBay and search 8.5 x 5.5 label(s). I just bought 2 boxes that fit this for 5.05 shipped each box ($10 total). Great rate and then I can use these and just stick them on. Same as the Click N Print labels. Next, any fix for the 2 oz shipping problem? Anyway, I see that problem and it is easy for me to enter the full amount, but would be nice to have that transfer. As for contacting USPS about the auto login feature, I honestly don't think they would mind as it would bring them in more business and customers. Maybe they will make a profit and quit increasing stamp prices. Corey
  5. koltz

    SEO Assistant

    I just did it quickly to get the messages, I used real keywords that are related to and on my site, same with the URL, it was just a quick way to get the info up. Well if you come up with anything, I will monitor the thread for a while still. Corey
  6. koltz

    SEO Assistant

    Jack, Installed ver 1.2, it comes up fine now, but I don't think anything works. Here is what I get for each try: Search Engine Position: I get this on top- Unable to open remote file http://www.google.com/search?as_q=enter+se...=images&start=0. Unable to open remote file http://search.yahoo.com/search?_adv_prop=w...&fl=0&n=100&b=1. And this displays - Google Position Results The site www.8bitclassics.com.com is not in the top 10 for the term enter search word(s) on Google Yahoo Position_Results The site www.8bitclassics.com.com is not in the top 10 for the term enter search word(s) on Yahoo Page Rank: Failed to read url: www.8bitclassics.com (actually does that for any URL I type) Link Popularity: Nothing, just refreshes the screen. Keyword Density: Screen goes blank. I followed the 1.1 to 1.2 update instructions to install. Corey
  7. koltz

    SEO Assistant

    Jack, Sorry that is my fault, I went back and saw that yesterday and noticed the script, but didn't actually put 2 and 2 together to come out that you were talking to me. I thought you meant the original script that I downloaded which I removed the code from. But yes, the code that you had me use instead still brought up the page fine, but whenever I type a URL in PageRank, it gives me an error which I am guessing it is supposed too. Corey I will try the update just in case that might have fixed the problem.
  8. koltz

    SEO Assistant

    All of the code you submitted works uncommented. I left the original code out that was deleted to get the page displayed also. Next step? Corey
  9. koltz

    SEO Assistant

    Ok did what you said, I tried something similar earlier, but deleted require('includes/application_top.php'); also, and didn't do anything. This time I left that in and deleted everything in between that and the ?> and it came up fine, of course it didn't work, but it came up. Now we have isolated it to the actual PHP code on top, is this something that you can look into? I am not familiar with the underlying of osCommerce, but know coding, the problem I have is not knowing the different tep commands. Corey
  10. koltz

    SEO Assistant

    I don't get that far, so not able to help, sorry. The only I would say is check to make sure you have the seo_assistant.php listed under Administrator>File Access>Tools. Corey
  11. koltz

    SEO Assistant

    Could you list what contribs you have installed? I am just thinking since I am pretty much using a stock ms2-max excluding the 32 Final BTS template, maybe we can find something in common. Corey
  12. koltz

    SEO Assistant

    Yes, I understand MS2-Max isn't supported, but since this was the forum thread, I figured I would question anyway. I did what you recommended and renamed couple different admin components, and all of them came up as normal. The only thing I can think of is if the tep_ commands have changed somewhat in the ms2-max edition somehow? It doesn't look like it is getting to the application_header.php line in the code. Corey
  13. koltz

    SEO Assistant

    It is http://www.8bitclassics.com/admin/seo_assistant.php. I verified the data is imported from the SQL statement also. Corey
  14. koltz

    SEO Assistant

    I am not using a straight oscommerce, I am using max-ms2 v1.7 which is based on the latest oscommerce. Anyway, when I click the SEO Assistant link in Admin, I just get a blank page? I am positive I have everything in correct, unless I missed a step somewhere, but went over it twice. Thanks, Corey
×