Jump to content

hbcloud

Members
  • Content count

    75
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by hbcloud

  1. hbcloud

    New task for order editor

    I have a problem in that when I create a new order everything is ok except that the total for the line item always displays "0". Any ideas?
  2. hbcloud

    Recover Cart Sales

    How were able to do this? Was it a mod or something that you changed just on your site?
  3. hbcloud

    Recover Cart Sales

    I have the mod installed and it works GREAT! One of the more useful mods out there. The problem I have (as many do) is that sometimes when a customer pays using paypal the transaction does not finalize and then you have what appears to be an abandonded cart even though you've received payment for it. Does anyone know of a way to finalize an order that shows up as a abandoned cart?
  4. hbcloud

    OSC-Affiliate

    I've installed the affiliates contrib and all seems to be working except that if you click on the link to show the pop-up that gives you the product id I see "&nbsp949" under product id. The id is correct, just has the " " in front of it. How can I fix this? Where did I go wrong? Also, in the build a link function is it supposed to show the large image of your product? Is there a way to change that to resize the images to something smaller? Howard
  5. hbcloud

    Link Exchange

    Can someone tell me how to change the way that the links display on the links page after installing the Links exchange mod. I would also like to get rid of the frame that shows up for images on the link page as I dont want to display images there. Thanks.
  6. Is there a way to have the acutal site name in the lsiting be the link? Sometimes, the links themselves turn out to be very long, so I would like to be able to NOT display the actual link and just have the sites name. Also, where can I change the way the links display on the links page? Howard
  7. hbcloud

    Link Exchange

    Hi, Jack, thanks for the reply. Maybe I'm not being clear about which image I'm talking about. Its the one that displays on the links main page before you ever see any actual links. The control in that is in admin->configuration->links controls wether or not an image displays next to the link. Not the picture that displays with the link category. Also, I think I might have broken something. Is the site named in the listing supposed to be a hyperlink to the site or do you always have to have the actual link displayed in the listings?
  8. hbcloud

    Link Exchange

    I spoke too soon, right after I changed it , it was just slow loading. Upon closer inspection I dont see anything that allows you turn off the image that displays on the main link page. The only thing I see is a setting for displaying the images of the links themselves.
  9. hbcloud

    Link Exchange

    Thanks for that, I didn't realize you had to set it to a "2" to make it go away. I would still like to know how to change the layout of the way they display on the page. I would like to have it look more like search engine output. If anyone has any idea...
  10. hbcloud

    Links Manager for osC(MS2) v1.00

    OK, I managed to fix 2 of the 3 problems. The only one I can't figure out is when you click on submit link it opens a page thats looks like the main page with the add link form at the bottom.
  11. I have installed Links Manager for osC(MS2) v1.00 and I have 3 problems with it. When I create a new category I get the error; It still adds the category and I can see it and use it but I can't figure out whats causing the error. Also when I add a link it shows up on the links page but if you click on it it takes you to my main page. I suspect that something might be wrong in the redirect.php but I'm not familiar enough with php to figure it out. One more thing, when you click the button to submit a link it takes you to the main page and the form for submitting a link is at the bottom of that page. I would have expected it to open a new page to display the form for submitting. Thanks in advance for your help. I would just like to say that I am amazed at the amount of help and cooperation that total stangers have given me on these forums. It amazes me everytime I ask for help. Maybe there is hope for the world after all. You guys rock!
  12. hbcloud

    Reciprocal Links Checker

    I have installed Links Manager and I have 2 problems with it. When I create a new category I get the error; It still adds the category and I can see it and use it but I can't figure out whats causing the error. Also when I add a link it shows up on the links page but if you click on it it takes you to my main page. I suspect that something might be wrong in the redirect.php but I'm not familiar enough with php to figure it out. One more thing, when you click the button to submit a link it takes you to the main page and the form for submitting a link is at the bottom of that page. I would have expected it to open a new page to display the form for submitting. Thanks in advance for your help. I would just like to say that I am amazed at the amount of help and cooperation that total stangers have given me on these forums. It amazes me everytime I ask for help. Maybe there is hope for the world after all. You guys rock!
  13. What files do I download to install the CC&GV mod? What's the latest version? I'm confused. :blink:
  14. hbcloud

    OSC-Affiliate

    Where can I find the downloads for this mod? Don't seem to be having to much luck locating it.
  15. hbcloud

    Automatically send data feed to Froogle

    I get the following errors when tying to run the mod
  16. hbcloud

    Confused

    Not sure exactly where to get the correct files. Can someone point me in the right direction? Thanks
  17. I've been trying to use multiple pages and have never been able to get it to work. If I understand it correctly I should be able to have the model number and then the attrib. info all the way out to 255 columns with the last being eoreor. When I do this the first one loads ok but the 2nd one overwrites evrything and then I have no attribs. Even if I load the 2nd one first it still does not work. If anybody knows why I'm all ears. Howard
  18. Maybe someone can answer this question for me. How can I delete all of the product options and attributes and start from scratch? Thanks
  19. I know that excel only saves the current sheet but can I upload 3 different sheets?
  20. Let me see if I can write this question so that it makes sense... I'm trying to use EP to upload attribs and options. I've downloaded the file from EP and imported it into xcel. It spans three sheets. The first sheet loads after I make changes and add the EOREOR at the end. The second and third sheet will not load and messes up the DB if I try to load them. The first sheet column headers are like this: v_products_model, v_attribute_options_id_1, v_attribute_options_name_1_1, v_attribute_values_id_1_1, v_attribute_values_price_1_1, v_attribute_values_name_1_1_1 and that just repeats until the end of the file (not including the first three). The forth column being were the attribs start and is populated with a "1". On the second sheet the first three columns are the same and "v_attribute_values_id_85_85" starts at "85" with a value of "86" in the column. Should I be able to load the second and third sheet or is EP expecting it all in one file. Any ideas? Anyone?
  21. hbcloud

    Multi_Vendor_Shipping new thread

    So, I guess I can assume from these posts that there is not any mods that will let you specify multiple vendors and calculate the correct shipping. I just want to make sure I don't spend any more time trying to find something thats not there.
  22. John The part I dont understand is why I can load the first text file of 256 columns but the second will not load, even if I try to load it first. I did many hours of testing and trying things that I thought might work however, I was not able to make it work. The best I can do using EP is about 80 of the 196 options. It very frustrating as I am not a programmer, even though I have a pretty good understanding of sql. If I knew how to do it using a spreadsheet I would. Are you talking about just loading into the tables using phpadmin or something like that? Howard
  23. I have 50 products, 196 options (all options apply to all products). I keyed in the option values by hand and wanted to use Easy Populate to create the product attributes. I downloaded the model/attributes text file and imported it into excel and it filled all 256 columns(this was expected). I cleaned up the last couple of rows and added the EOREOR at the end. I saved it as a text file and uploaded it back to the server via Easy Upload(no errors). Now, when I go to the store and view the products it sorts the options backwards. So, I thought, I'll deal with that later and tried to import the rest of the data. For some reason when I (try to) import the 2nd part of the data from the text file it acts as though it loads, no errors are reported in osc, however, it deletes everything from the previous import and your back to square one with NO product attributes. I really dont want to have to key in 196 options for 50 products, if anyone has a clue I'll buy you a beer... :blink: Howard
  24. So, is the proper way to seek help with Easy Populate to post your questions as a reply in this forum?
  25. I have 50 products, 196 options (all options apply to all products). I keyed in the option values by hand and wanted to use Easy Populate to create the product attributes. I downloaded the model/attributes text file and imported it into excel and it filled all 256 columns(this was expected). I cleaned up the last couple of rows and added the EOREOR at the end. I saved it as a text file and uploaded it back to the server via Easy Upload(no errors). Now, when I go to the store and view the products it sorts the options backwards. So, I thought, I'll deal with that later and tried to import the rest of the data. For some reason when I (try to) import the 2nd part of the data from the text file it acts as though it loads, no errors are reported in osc, however, it deletes everything from the previous import and your back to square one with no product attributes. I really dont want to have to key in 196 options for 50 products, if anyone has a clue I'll buy you a beer... :blink: Howard
×