Jump to content

carloshax

Members
  • Content count

    69
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

  1. carloshax

    Custom Computer Creator v9 Support

    Right this is what i have in my admin, could someone tells me if this is how it should be: Options Noted no images Add more options This seems to be ok Pending builds nothing in there Add products I have noted only a back button, you can turn all the green lights on but not remove them. I can see how you actually select them without having to press the back button. Prebuilt systems No images edit products and delete products Both these pages show "There Are Currently No Products In Custom Computer Creator's Database" if you click to add products you get the same as the image above. Queued products nothing in there What do i have to do to show custom computer creator to show on my site, is everything listed how other people have it?. you can see my test store admin here: www.themodhouse.co.uk/test/admin Thanks Carl
  2. carloshax

    Custom Computer Creator v9 Support

    I dont know if i have a problem or if im setting it up wrong. I can see nothing to do with custom computer creator on my test site, how is the quickest way to set it up so i can see something/anything. I also have template pictures missing in admin, and when i go to add new products as i work through the folder to the products i can sellect them by turning the box green but cannot remove them but the main thing is i only get a back button nothing else. Help me please Carl
  3. carloshax

    Custom Computer Creator v9 Support

    Right i have installed this contrib now and have the following problem: When i enter admin and hover over "custom computer" button i see http://www.themodhouse.co.uk/test/admin/FI...d_box=ccc&cID=1, and obviously link does not work. I take it you have to alter settings in admin to be able to see anything different on the site. So any ideas whats wrong with this so i can test the store side of it please. You can see what i mean by looking at my admin as its only my test store but please do not alter anything. www.themodhouse.co.uk/test/admin Thx Carl
  4. carloshax

    Custom Computer Creator v9 Support

    Im just about to try this contrib on my test store, i will let you guys know how i get on. :) Carl
  5. I have installed this contrib but have an problem i cant see mentioned anywhere. when i create an order fill all details in and press update it looks like this: Note the extra totals boxes, after you have pressed update and go and look at the "orders" under the customer heading you get 2 seperate orders linked as one each showing the different final totals. Anyone know if i have done something wrong or if there is a way to solve this. I want to add some of the other bits in this thread but dont want to do it until i have sorted this. Thx in advance Carl PS feel free to look at the admin as its only my test store http://www.themodhouse.co.uk/test/admin Please dont alter settings as i try all contribs here b4 adding to my main store.
  6. carloshax

    family 3.0 problems

    I am getting the same error if setting is set to "random" in admin, error only shows on items that are not in a family. Works ok if setting in admin is set to "seperate". 1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near ') and p.products_id = pf.products_id and p.products_id != '88' select distinct p.products_id, p.products_image, p.products_tax_class_id, if(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as products_price from products_families pf, products p left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_status = '1' and () and p.products_id = pf.products_id and p.products_id != '88' limit 9 i think the problem is on line 33 of modules/family_products.php But i not that knowedgable with php to find code errors. Many Thanks Carl
  7. carloshax

    Feature Product V1.3 Not Working!

    This contribution is a god send, by using this contribution and mixing with a few others i have been able to make my main page look like this: www.themodhouse.co.uk/store contributions used for the featured products box: Featured products products_on_order their is another one but i cant think of it atm so i will have to let you know later. Respect goes to all the people who use their spare time creating contributions to help us ALL out. Thx Carl
  8. how could i use this contrib for latest news 1.1.3 aswell as the rest. Carl
  9. I have installed this contrib fine, however i have noticed if you use the search box it shows all products as out of stock, does anyone know how to fix this Thanks Carl
  10. carloshax

    Feature Product V1.3 Not Working!

    now fixed If anybody else has a problem with this insert the code again in catalog/includes/application_top.php define('FILENAME_FEATURED', 'featured.php'); define('TABLE_FEATURED', 'featured'); For some reason this has to be in both admin and catalog
  11. carloshax

    Feature Product V1.3 Not Working!

    i am having a problem with this contribution, im running ocs2.2-ms2-cvs but cannot find where to put these: * Add the following lines into /admin/includes/application_top.php, each line at the appropriate place in the file, TABLE_* going with the other TABLE_* define lines, etc. define('FILENAME_FEATURED', 'featured.php'); define('TABLE_FEATURED', 'featured'); i just put the above at the bottom of the file anyway. And the one below that i just put at the bottom of the file, dont know if that is right: * Add the following line into /catalog/includes/application_top.php, define('FILENAME_FEATURED', 'featured.php'); define('FILENAME_FEATURED_PRODUCTS', 'featured_products.php'); // This is the featured products page define('TABLE_FEATURED', 'featured'); to note i get this error instead of main page: 1146 - Table 'carl_trade.TABLE_FEATURED' doesn't exist select featured_id from TABLE_FEATURED where status = '1' and now() >= expires_date and expires_date > 0 [TEP STOP] the sql doc was added to database ok, maybe the above code problem is causing that. Please can someone help Thx Ps has application_top in MS2 changed alot since MS1
  12. WYSIWYG 1.7 2.2-MS2-CVS tep_snapshot-20030709 I have set up a test store with the same snapshot so that i can test the contribs b4 i use it on my live store. If it works ok all i do is transfer the updated php files to my live store and add any mysql docs needed. Carl
  13. Just installed this contribution, had no problems at all and works like a charm. Great job and thanks Carl
  14. carloshax

    Product Listing Stock Status 1.0.0?

    I sorted one problem now i get another error when i select a categorie, i am not that good with php so can anyone spot the error here please? Let's See What We Have Here 1064 - You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'select p.products_image, pd.products_name, p.products_id, p.pr select count(select p.products_image, pd.products_name, p.products_id, p.products_status, p.products_price, p.manufacturers_id, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products_description pd, products p left join manufacturers m on p.manufacturers_id = m.manufacturers_id, products_to_categories p2c left join specials s on p.products_id = s.products_id where p.products_id = p2c.products_id and pd.products_id = p2c.products_id and pd.language_id = '1' and p2c.categories_id = '13' order by pd.products_name) as total [TEP STOP] thx carl
  15. carloshax

    Product Listing Stock Status 1.0.0?

    Hi i also have a problem with listing_status-1.0.0, when it is installed main page says "There are currently no products." and if you click a categorie i get the following error: 1054 - Unknown column 'status' in 'where clause' select count(*) as total from categories where status = '1' and parent_id = '1' [TEP STOP] sql tables installed fine, but it could be when i inserted code as i added the code to the bottom of the php file unless it said otherwise. you can see the errors here www.themodhouse.co.uk/trade Thanks in advance for your help Carl
×