Jump to content

Len

Members
  • Content count

    45
  • Joined

  • Last visited

  1. Hi, First, can I say how much I like this contribution, its brilliant. Just wondering if it is possible to use the values taken from ot_loyalty_discount.php and use them elsewhere in OSC? Heres an example of what I would like to be able to do:- In account.php I would like to be able to display something like this:- "In the last 'month/quarter' you have spent ?XX.XX with us and this entitles you to XX% discount" So all I need really is the time period, amount spent in that time period and the % discount this entitles the customer to. All these 3 are available at checkout, but can they be made available in account.php? I really hope this can be done, please keep in mind that I don't know a lot of php :blush: Many thanks Len
  2. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, As long as it works ;) Will contact my ISP and see what they have to say (usually not a lot!) Regards Len
  3. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, That seems to have done the trick with density :D regards Len
  4. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, Did as you asked, now I have a pink bar at the top saying 'failed to read url:'. By the way, many thanks for your time on this, really appreciate it Regards Len
  5. Len

    SEO Assistant

    Just tried the google url, same as the ideas- etc When I press the button, the 'monitor lights' both flash on and off then nothing :( Regards Len
  6. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack The url i'm using is :- www.ideas-un-limited.co.uk regards Len
  7. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, I am in the process of upgrading my OSC at the moment so I have OSC MS1 and MS2 on my server, the one your plug-in is attached to is the 2.2 MS2 version. PHP is 4.3.8. I am using the lastest SEO assistant The screen displays fine when I press the 'SEO Assistant' link in the tool box with 3 sections and 3 buttons (search, get page rank & check density). The problem appears when I press either of the 3 buttons, it just sits there and does nothing :( Regards Len
  8. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, I am using OSC does this mean the instructions you gave should not be followed? Regards len
  9. Len

    SEO Assistant

    Hi Jack, Nice looking contrib, many thanks, was easy to install too :) If I press any of the buttons nothing seems to happen? The hourglass pointer attaches to the mouse and there it sits, any ideas? regards Len
  10. Hi Again, Both previous problems still exist, anyone have any ideas? Please developed another one, i think its down to this contribution, but not sure, the error i have now is down to the quick search or advanced search, the error i get is:- 1064 - You have an error in your SQL syntax near 'select distinct p.products_image, m.manufacturers_id, p.products_id, pd.product' at line 1 select count(select distinct p.products_image, m.manufacturers_id, p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, IF(s.status, s.specials_new_products_price, NULL) as specials_new_products_price, IF(s.status, s.specials_new_products_price, p.products_price) as final_price from products p left join manufacturers m using(manufacturers_id), products_description pd left join specials s on p.products_id = s.products_id, categories c, products_to_categories p2c where p.products_status = \'1\' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = \'1\' and p.products_id = p2c.products_id and p2c.categories_id = c.categories_id and ((pd.products_name like \'%jade%\' or p.products_model like \'%jade%\' or m.manufacturers_name like \'%jade%\') ) order by pd.products_name) as total [TEP STOP] Anyone know if this is or could be down to this contribution, my site is live so it would be really nice to have a search facility Help!! regards len
  11. Hi, Have been enjoying myself installing this brilliant contribution (many thanks for writing it). I have been following the path of some others trying to install it onto a pre ms2 version of OSC. All was going well until I hit a problem that hasn't been mentioned. so I'm hoping someone can cure this for me. I'm a definate beginner with php so please be kind :) The admin side is fine now, its just the 'submit a site' file It displays fine(ish) apart from the line:- Website Details FORM_REQUIRED_INFORMATION , I'm assuming that the 'FORM_REQUIRED_INFORMATION' bit is some type of variable/label which has to be defined somewhere? also all the 'Help [?]' java links don't work. Apart from this all is ok, the site submission works fine Would really appreciate some help with this, many thanks in anticipation Len
  12. Len

    Attribute sorter help

    Hmmmm, :oops: Know what the problem is/was , new all along it was me. I, me, on my own with no help, FAILED to copy these over:- Please forgive my stupidity (breaking in a new brain for the village idiot, think I'll keep it, better than the one I'm using now). Apologies for wasting your time. Your mod will speed things up so much Regards Len (the plank)
  13. Len

    Attribute sorter help

    Hi, Just had a look, both the 'catalog' and 'admin' files had blank lines at the bottom, which I just removed, no change though :( One thing, in the text file it states:- For both catalog & admin Which on my 1st attempt I did, below the ?>, errors were reported, so I moved them to above the ?> Did I do wrong? Len
  14. Len

    Attribute sorter help

    Thanks for replying The version i used was the one in the contributions 'download' section the version of oscommerce is 'tep_snapshot-20030115' What I'm finding now is , if I delete an existing attribute (existed before the modification) I get :- I also get this error When I log on as a customer, there is no real panic on this as my little shop is not 'live' as yet All files were uploaded as instructed, and database modifies as well Regards Len
  15. Hi, First, if I've posted this in the wrong forum or it has been answered before, apologies. Just added the attribute sorter/copier to my cart. No error messages reported at all, but, theres always a but. I can find no change at all. So how do you use this addition. Have checked all the areas in the admin bit and checked the 'Product Attributes' section, but nothing seems to be different. Please Help, I really need the add-on to work, I have loads of attributes to attach. On another topic, can I congratulatate everyone involved in creating Oscommerce, it has to be the best cart system I've tried. Its so easy to manouver around both catalog & admin sections. Also I would like to thank everyone that supplies help to the forums, without knowing it you have cured all my problems so far without me posting once, but can't find a solution to this one. With any answers, please keep in mind that I am a beginner with sql, php and cart philosophies. Many thanks in advance Len
×