Jump to content

Galactic

Members
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Franklyn
  1. Galactic

    [Contribution] FCKosc 2.2 Support

    Ok, got the answer to my problem.. Seems some servers don't like this statement: $this->BasePath = 'path/from/webserver/root/to/FCKeditor/'; Some like it just fine without the first "/" and others like it with it.. My installation didn't have the initial "/" and now it does in both locations that you need to adjust the path per the instructions. So, try with and without the leading / and see if that corrects your problem if you run into the same one I have.
  2. Galactic

    [Contribution] FCKosc 2.2 Support

    Ok, getting a message that define_mainpage cannot be found. Here are my server spec's RedHat 3ES, PHP 4.3.10. Have all of the define_mainpage.php files chmod'd to 777 Have made the basepath to the catalog correct in html_output.php This was put on a clean install of osCommerce with only the global registers turned off and the patch for osCommerce applied to it. computrguru sent me a replacement define_mainpage.php for my languages folders. Anyone have a clue on how to fix this? Really would like to get this working. Thanks
  3. Ok, this seems to have gone away once I put it only in the http dir, while running split dir's http / https I was having this problem. Question is, will this happen again once I enable SSL? Question 2 is this: I can upload images and they show up, but if I go to edit the image or do any other modifications to images using this mod, the images get deleted from the server. Anyone know how to correct this problem with jspy?
  4. Ok, running into this error when trying to use Ultra Pics mod and HTML editor. I'll say ok on this, then there is a second one behind it and I say yes on that one also, then it still doesn't function.
  5. Ok, solved this by READING the instructions. There are several files that MUST be edited by HAND, See Below: 24) catalog/includes/languages/english.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_english.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 25) catalog/includes/languages/german.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_german.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 26) catalog/includes/languages/espanol.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_espanol.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 60) catalog/includes/application_top.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_INCLUDES . 'add_ccgvdc_application_top.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 70) admin/includes/application_top.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_INCLUDES . 'add_ccgvdc_application_top.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 71) admin/includes/column_left.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_BOXES . 'gv_admin.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 76) admin/includes/languages/english.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_english.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 77) admin/includes/languages/german.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_german.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion 78) admin/includes/languages/espanol.php (EDIT) Add the following line to the end of the file just before the closing ?> tag require(DIR_WS_LANGUAGES . 'add_ccgvdc_espanol.php'); // ICW CREDIT CLASS Gift Voucher Addittion This is what happens when you try and implement mods at 3am in the morning. :unsure:
  6. Looking for a solution to this error also. I have the Authorize.net mod and STS installed, I've looked at all the files, imported the the gv sql file, check my mysql dp and the table exists, ran the query for below manually and it retuned just fine. So, Where do I look to correc this behavior. Also, I'm getting a link problem with the admin interface for the bottom box link: 1146 - Table 'otatraining.TABLE_COUPON_GV_CUSTOMER' doesn't exist select amount from TABLE_COUPON_GV_CUSTOMER where customer_id = '6' [TEP STOP]
×