Jump to content

Steve9R

Members
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

  1. Steve9R

    [Addon} Modular Front Page

    Still showing up as 1.1.5 on the addons page ??? any thoughts about that news module ? Steve
  2. Steve9R

    [contribution] Total B2B

    any chance of this being ported to support 2.3.1 ??
  3. Steve9R

    [Addon} Modular Front Page

    in the user manual pdf.. it states : The changes to the existing file in this distribution are marked with // Modular Front Page for single line changes and // Start Modular Front Page <code> // End Modular Front Page however in the index.php there are no comments at all ??? ive got it working no problems at all in 2.3.1.. and have added a few extra pages to it too.. works really well.. Steve
  4. Steve9R

    [contribution] Total B2B

    Multiple contributions is your problem.. Read throught the README files and check out the files your overwriting for the two contribs.. you obviously installed Total B2b last.. thats why it works, cause it overwrites the changes that were made by sale maker.. The only way to get both contribs to work is to work out which files both contribs have in common and merge them together.. enjoy! Steve
  5. Steve9R

    [contribution] Total B2B

    1. By default with Total B2b v1.2+ all new users need to be manually activated by admin user in order to purchase.. I agree this is painful unless you're always online and willing to do it.. To work around this, all you need to do is to edit the sql table called 'customers' and change the default value for 'customer_status' from '0' to '1' and all new users will be auto-verified .. 2. No there is no option.. but it wouldnt be too hard to code... just browse through the source.. anything's possible if you try ! :) 3. No.. %discount is not a field within Total B2B or MS2.. it must be integral to the contrib you're looking at.. so you'd probably have to merge all that code to get it to work.. enjoy! Steve
  6. Steve9R

    B2B Suite or Total B2B

    I run Total B2B.. and yes it has user activation / Deactivation.. and has product discounting via groups.. works perfectly for me.. To test them try installing your different choices on a clean MS2 and see what fits your needs best enjoy! Steve
  7. Ah ha.. I worked out how it happened.. Multiple contributions.. not patching manually.. but doing installs via contrib instructions.. no good.. you can install the first contribution on a clean load of MS2.2, but any subsequent ones that you need, need to be manually migrated into the already modified code.. Im off to migrate BTS now.. enjoy! :) Steve
  8. Ok.. I have solved my own problem.. i wiped the entire the site and removed all tables and started again.. MS2 clean install.. TotalB2b 1.2 install.. all working fine.. The only thing i can put it down to could have been that I think i installed the b2b release before the totalb2b one ?.. otherwise.. there was no real reason or difference between the 2 installs.. bizarre.. Steve
  9. BUMP ? Actually the CODE snippet ive put in above isnt the offending code.. but im still drawing blanks as to why im seeing this error.. ? anyone ? Steve
  10. Hi All.. Ive read through hundreds of posts today trying to fix this.. I am only a recent convert across from PhpShop to OsCommerce.. and am setting up a test shop at the moment.. I finally worked my way through all the 'features' and the shop is running fine using Australian AUD currency as primary & USD as Secondary, with TotalB2B 1.2 loaded.. However, when you select a product to view, it loads product_info.php the $content section is perfect, but on the top of the screen above the banner (where the errors normally print in pink), it says "Warning: Missing argument 3 for display_price() in /httpd/www/catalog/includes/classes/currencies.php on line 72" now i know a few threads have discussed this, and ive tried modding the product_info.php to no avail.. I have special prices hide set as false, and only 1 price per product, Ive only setup one discount group, and the standard product pricing... PHP version is 4.3.8 the offending section in product_info.php is a TotalB2B patch (part of the contrib src), and is : //TotalB2B start $query_special_prices_hide = tep_db_query("select configuration_value from " . TABLE_CONFIGURATION . " WHERE configuration _key = 'SPECIAL_PRICES_HIDE'"); $query_special_prices_hide_result = tep_db_fetch_array($query_special_prices_hide); if ($query_special_prices_hide_result['configuration_value'] == 'true') { $products_price = '<span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price_nodiscount($new_price, tep_get_t ax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; } else { $products_price = '<s>' . $currencies->display_price($product_info['products_id'], $product_info['products_price'], tep_ get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</s> <span class="productSpecialPrice">' . $currencies->display_price_nodis count($new_price, tep_get_tax_rate($product_info['products_tax_class_id'])) . '</span>'; } //TotalB2B end can someone give me a clue as to why Im seeing this ? Thanks in advance.. Steve
×