Jump to content

taro_japan

Members
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Taro Tamaki
  • Location
    Tokyo, Japan
  1. taro_japan

    admin login issue

    additional info: I noticed the URL changed before entering admin credential https://------------------/login.php after entering admin credential and hit return https://------------------//login.php?action=process Page stays unchanged. I couldn't log into admin panel.
  2. taro_japan

    admin login issue

    Thanks Burt, sorry I didn't include all information in the first place. 1. I did a clean install 2. I used the latest release (v2.3.4.1) for the installation 3. PHP is 5.6 Steps to reproduce the issue 1. I completed the installation with no problems2. I completed all changes based on instructions on the document (remove install folder, change access right to specific folders/files)3. I clicked on the admin button on the completion page, the system takes me to the admin portal4. After enter admin user name and password, I clicked on login in button5. Nothing happens, the page stays the same (I noticed the url changes quickly but returns to the admin log in page). Would appreciate if someone could shed some light here. Best, Shin
  3. taro_japan

    admin login issue

    Greetings, (this topic was posted to the "security" group, but I was advised to post in this group) This is Taro from Japan. My first time to post in this forum. I completed osCommerce installation but couldn't log in to my admin page. I have spent the past 2 days trying to find out an answer on this forum and Stackoverflow, but I couldn't get my issues resolved, so I decided to share the problem here. Here's what happened: 1. I completed the installation with no problems 2. I completed all changes based on instructions on the document (remove install folder, change access right to specific folders/files) 3. I clicked on the admin button on the completion page, the system takes me to the admin portal 4. After enter admin user name and password, I clicked on login in button 5. Nothing happens, the page stays the same (I noticed the the url changes quickly but return to the admin log in page). Any advice is highly appreciated. Thanks, Taro
  4. taro_japan

    admin login issue

    Greetings, This is Taro from Japan. My first time to post in this forum. I completed osCommerce installation but couldn't log in to my admin page. I have spent the past 2 days trying to find out an answer on this forum and Stackoverflow, but I couldn't get my issues resolved, so I decided to share the problem here. Here's what happened: 1. I completed the installation with no problems 2. I completed all changes based on instructions on the document (remove install folder, change access right to specific folders/files) 3. I clicked on the admin button on the completion page, the system takes me to the admin portal 4. After enter admin user name and password, I clicked on login in button 5. Nothing happens, the page stays the same (I noticed the the url changes quickly but return to the admin log in page). Any advice is highly appreciated. Thanks, Taro
×