Jump to content

drs101

Members
  • Content count

    60
  • Joined

  • Last visited

  1. drs101

    [Contribution] SEO-G

    iI seem to have developed a problem with one of my sites overnight, when i connect to the domain like this i get the cookie usage page http://www.xxxxxxx.co.uk if I connect like this http://www.xxxxxxx.co.uk/index.html all is fine, I have had to change the Default Redirect Page to index.html to deal with this, any ideas? Dan
  2. drs101

    Shipping modual edit

    hi all is there a way to edit the shipping modual to allow free shipping to national, international and european? or maybe just change international to european. any help would be great Danny
  3. hi all is this possible? free shipping if order over £100 and in europe have search for a modual but not see anything, any help would be great Danny
  4. drs101

    [Contribution] SEO-G

    not sure what mean about the whosonline script, it doesnt report the correct url that the user is on, no matter what link i click it says im on cookie_usage.php, ill try the safe mode for the reports.
  5. drs101

    [Contribution] SEO-G

    Hi Mark, been using this mod since the begging, now have a few problems with the reports section, I have ended up with 500 pages of reports, now this has made the db bloat to 26mb after deleting the reports its back down to 6mb, is this normal? Also since adding this mod the whose online section doesn’t work properly, if a user is on index.html it will report they are on cookie_uasge.php, And for custom pages that I have added to the site such as prices.php, if I change the url to htm you get taken to the cookie_uasge.php, now I guess this is because the page isn’t generated from the system, is there anyway around this? I’m using version 1.14 and will upgrade this week to the latest version. any help or sugestions would be great. Danny
  6. drs101

    [Contribution] SEO-G

    thanks for looking, and the tips ill try to track down the problem Danny
  7. drs101

    [Contribution] SEO-G

    ok let me try again, i have installed this mod on 3 other sites with no problems. this is my .htaccess file Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*).html$ root.php?$1.html&%{QUERY_STRING} this is the error on all pages Line: 2 Char: 1 Error: Syntax error Code: 0 Page: http://www.ironscience.com/index.php?cPath=2 if i take out the .htaccess file the error goes away, but the mod wont work Danny
  8. drs101

    [Contribution] SEO-G

    ignore, just edited the last post
  9. drs101

    [Contribution] SEO-G

    ok not sure if this helps but when i delete root.php but leave the .htaccess file the error goes away but obviously the mod wont work. just to be clear, this is my .htaccess file now and am using 1.14 cheers Danny #-MS- SEO-G AddedOptions +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*).html$ root.php?$1.html&%{QUERY_STRING} # RewriteRule ^(.*).html$ root.php?%{QUERY_STRING} #-MS- SEO-G Added EOM
  10. drs101

    [Contribution] SEO-G

    yes my mistake, it is the same now but still have this error Danny
  11. drs101

    [Contribution] SEO-G

    im using version 1.14 i just noticed that the code was not the same as what is in your example, so i am now using, not sure where the other came from as i have to many versions of this mod now. but i am still getting the same error with the code below #-MS- SEO-G Added Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase // RewriteRule ^(.*).html$ root.php?$1.html&%{QUERY_STRING} # RewriteRule ^(.*).html$ root.php?%{QUERY_STRING} #-MS- SEO-G Added EOM
  12. drs101

    [Contribution] SEO-G

    ok i have a small problem with a new site i am installing this on, it is all install fine and works but when i upload the new .htaccess i get a page error on all pages, when i remove the .htaccess it goes away. this is the error Line: 2 Char: 1 Error: Syntax error Code: 0 Page: http://www.mysite.com/mypage.html this is the contecnts of my .htaccess file #-MS- SEO-G Added Options +FollowSymLinks RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^(.*).html$ root.php?%{QUERY_STRING} RewriteRule ^(.*)\.html$ $1.php [L] #-MS- SEO-G Added EOM anyhelp would be great Danny
  13. drs101

    [Contribution] SEO-G

    whats the best way to upgrade from version 1.0 ? reinstall everything? or just upload the newer files? cheers Danny
  14. drs101

    [Contribution] SEO-G

    thanks ill give that a go Dan
  15. drs101

    [Contribution] SEO-G

    no when i try to invoke a page .html that isnt there i should get a 404 error, instead i get taken to /cookie_usage.php. when i try to invoke a page .htm that isnt there i do get a 404 error. hope thats clearer Dan
×