Jump to content

rsthornton

Members
  • Content count

    22
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by rsthornton

  1. I installed the Stripe payment module from the list of options, however, I'm in "Test" mode and continue to get the following error. There has been an error processing your credit card Please try again and if problems persist, please try another payment method. Any Ideas on what would be causing this error?
  2. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    I reinstalled the module and finally resolved the issue, I had to add the Country of Origin option in admin -> Configuration -> Shipping/Packaging Thank you very much for your help
  3. I've installed USPS with Dimensions Support v 6.54.1 and I'm receiving the following error in the Admin section when I go to the "Install Module" page. The file is there, any ideas? Warning: require_once(DIR_WS_CLASSESxml.php): failed to open stream: No such file or directory in /catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 11 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'DIR_WS_CLASSESxml.php' (include_path='.:/usr/local/php5_6/lib/php') in /catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 11
  4. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Are the current USPS & UPS shipping apps not compatible with Phoenix? I follow the install instructions and nothing happens.
  5. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Thanks for all the help, I have removed the module, I have spent too much time trying to get it working. I will try another one.
  6. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    I don't understand this, I made all of those changes and none of it worked. I didn't even get any feedback from the print_r statements. It's like the module just doesn't work at all.
  7. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Any thoughts on where I should look for this issue?
  8. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    The documentation does state to ensure it's set, however, it did not resolve the issue. I'm still not getting USPS shipping options in the cart.
  9. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    There is no longer an option in admin -> Configuration -> Shipping/Packaging to input a postal code, could this be causing my issue? If so, what happen to the field in Phoenix and how can it be placed back in the settings?
  10. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    This is all I see in the Shipping Options of the cart, no shipping options. Delivery To You Delivery Method This is currently the only shipping method available to use on this order. In my settings I have selected the domestic services to be offered as Priority Mail & USPS Retail Ground, neither of these show up and when I click "Continue to Checkout" it stays on the shipping page.
  11. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    I have also noticed that the options I have selected are unchecked and did not save, also the size and fee fields are now empty and some say "Array" in them: Resolved settings not saving, had code in the Admin/module.php file in the wrong location. Now Saving, but not showing up as an option in the cart. Any ideas for this issue?
  12. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Shipping is currently not available for the selected shipping address. Please select or create a new shipping address to use with your purchase.: RESOLVED, had to switch "Allow Orders Not Matching Defined Shipping Zones" to "True" in Configuration - Shipping/Packaging I have also noticed that the options I have selected are unchecked and did not save, also the size and fee fields are now empty and some say "Array" in them: Still Not Saving
  13. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Thank you very much, require_once('includes/classes/xml.php'); is the one that fixed that issue. Now I'm receiving this error, any thoughts about why it will not acknowledge the address? Shipping is currently not available for the selected shipping address. Please select or create a new shipping address to use with your purchase. I have also noticed that the options I have selected are unchecked and did not save, also the size and fee fields are now empty and some say "Array" in them
  14. rsthornton

    Stripe Payment Module Not Working (Phoenix)

    Issued resolved by updating to Stripe SCA Also, when testing the module you must use the Test Card numbers provided by Stripe on their website.
  15. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Sorry ecartz: I receive basically the exact same error. Warning: require_once(/includes/classes/xml.php): failed to open stream: No such file or directory in /catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 11 Fatal error: require_once(): Failed opening required '/includes/classes/xml.php' (include_path='.:/usr/local/php5_6/lib/php') in /catalog/includes/modules/shipping/usps.php on line 11 Artcolnc: Thank you, but, That didn't change anything either.
  16. rsthornton

    USPS with Dimensions Support v 6.54.1 Install Issue

    Thank you, that doesn't seem to be working, I also added the following (in blue) to the Admin/module.php if (tep_not_null($action)) { switch ($action) { case 'save': foreach ($_POST['configuration'] as $key => $value) { tep_db_query("update " . TABLE_CONFIGURATION . " set configuration_value = '" . $value . "' where configuration_key = '" . $key . "'"); } if( is_array( $value ) ){ $value = implode( ", ", $value); $value = preg_replace ("/, --none--/", "", $value); } tep_redirect(tep_href_link('modules.php', 'set=' . $set . '&module=' . $_GET['module'])); break; case 'install': case 'remove':
  17. When I try to access the Admin section of my website I receive the following error: Warning: require(/catalog/includes/classes/action_recorder.php): failed to open stream: No such file or directory in /catalog/admin/includes/classes/action_recorder.php on line 13 Fatal error: require(): Failed opening required '/catalog/includes/classes/action_recorder.php' (include_path='.:/usr/local/php5_6/lib/php') in /catalog/admin/includes/classes/action_recorder.php on line 13 Can anyone provide a solution to correct this?
  18. rsthornton

    osCommerce Online Merchant v2.3.4.1 Admin

    Thanks for all your help, I wiped it out and started over with Phoenix
  19. rsthornton

    osCommerce Online Merchant v2.3.4.1 Admin

    Sorry, I inserted "catalog" as a place holder, they actually have absolute physical paths.
  20. rsthornton

    osCommerce Online Merchant v2.3.4.1 Admin

    These are my configure files, maybe I'm not seeing something admin/includes/configure.php <?php define('HTTP_SERVER', 'https://www.site.com'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.site.com'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/admin'); define('HTTP_CATALOG_SERVER', 'https://www.site.com'); define('HTTPS_CATALOG_SERVER', 'https://www.site.com'); define('ENABLE_SSL_CATALOG', 'true'); define('DIR_FS_DOCUMENT_ROOT', '/catalog/'); define('DIR_WS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_WS_HTTPS_ADMIN', '/admin/'); define('DIR_FS_ADMIN', '/catalog/'); define('DIR_WS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/catalog/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_CATALOG_IMAGES', DIR_WS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_BOXES', DIR_WS_INCLUDES . 'boxes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_WS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_LANGUAGES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/languages/'); define('DIR_FS_CATALOG_IMAGES', DIR_FS_CATALOG . 'images/'); define('DIR_FS_CATALOG_MODULES', DIR_FS_CATALOG . 'includes/modules/'); define('DIR_FS_BACKUP', DIR_FS_ADMIN . 'backups/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); define('DB_SERVER', 'server'); define('DB_SERVER_USERNAME', 'username'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'password'); define('DB_DATABASE', 'database'); define('USE_PCONNECT', 'false'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); define('CFG_TIME_ZONE', 'America/Chicago'); ?> catalog/includes/configure.php <?php define('HTTP_SERVER', 'https://www.site.com'); define('HTTPS_SERVER', 'https://www.site.com'); define('ENABLE_SSL', true); define('HTTP_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTPS_COOKIE_DOMAIN', ''); define('HTTP_COOKIE_PATH', '/'); define('HTTPS_COOKIE_PATH', '/'); define('DIR_WS_HTTP_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_HTTPS_CATALOG', '/'); define('DIR_WS_IMAGES', 'images/'); define('DIR_WS_ICONS', DIR_WS_IMAGES . 'icons/'); define('DIR_WS_INCLUDES', 'includes/'); define('DIR_WS_FUNCTIONS', DIR_WS_INCLUDES . 'functions/'); define('DIR_WS_CLASSES', DIR_WS_INCLUDES . 'classes/'); define('DIR_WS_MODULES', DIR_WS_INCLUDES . 'modules/'); define('DIR_WS_LANGUAGES', DIR_WS_INCLUDES . 'languages/'); define('DIR_WS_DOWNLOAD_PUBLIC', 'pub/'); define('DIR_FS_CATALOG', '/catalog/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD', DIR_FS_CATALOG . 'download/'); define('DIR_FS_DOWNLOAD_PUBLIC', DIR_FS_CATALOG . 'pub/'); define('DB_SERVER', 'server'); define('DB_SERVER_USERNAME', 'username'); define('DB_SERVER_PASSWORD', 'password'); define('DB_DATABASE', 'database'); define('USE_PCONNECT', 'false'); define('STORE_SESSIONS', 'mysql'); define('CFG_TIME_ZONE', 'America/Chicago'); ?>
  21. rsthornton

    osCommerce Online Merchant v2.3.4.1 Admin

    I have everything already setup and all products entered, All of my issues started when I had my SSL installed.
  22. rsthornton

    osCommerce Online Merchant v2.3.4.1 Admin

    Thank you ecartz for the suggestions, however, those didn't seem to work either.
×