Jump to content

The Stig

Members
  • Content count

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by The Stig


  1. Nope that did't work tks for the help

     

    in "database.php"

     

    this is the lines of code

        if (USE_PCONNECT == 'true') {

          $$link = mysql_pconnect($server, $username, $password);

        } else {

          $$link = mysql_connect($server, $username, $password);

        }

     

    This is line 19 "$$link = mysql_connect($server, $username, $password);" from above

    in the config.php is this

     

      define('USE_PCONNECT', 'false');

      define('STORE_SESSIONS', 'mysql');

     

    could that be the problem? as i said the site is working for cats and products so it must be calling from the DB?

     

    Is their only 2 config.php for the path to mySQL? one in catalog and one in admin?

     

    Could it be that my site is not running on https??


  2. OK...hardcode it.

     

    In googlesitemap/index.php find this code:

    tep_db_connect() or die('Unable to connect to database server!');

    and change it to this:

    tep_db_connect(DB_SERVER, DB_SERVER_USERNAME, DB_SERVER_PASSWORD, DB_DATABASE) or die('Unable to connect to database server!');

    If that does not work I don't know what to tell you...it's using the defined constants from your configure.php file...

     

    Nope that did't work tks for the help

     

    in "database.php"

     

    this is the lines of code

    if (USE_PCONNECT == 'true') {

    $$link = mysql_pconnect($server, $username, $password);

    } else {

    $$link = mysql_connect($server, $username, $password);

    }

     

    This is line 19 "$$link = mysql_connect($server, $username, $password);" from above

    in the config.php is this

     

    define('USE_PCONNECT', 'false');

    define('STORE_SESSIONS', 'mysql');

     

    could that be the problem? as i said the site is working for cats and products so it must be calling from the DB?

     

    Is their only 2 config.php for the path to mySQL? one in catalog and one in admin?


  3. It part builds the page and then i get this?

     

    Any clue as to were i have gone wrong please?

     

    1146 - Table 'betheve_mallard.TABLE_PAGES' doesn't exist

     

    select p.pages_id, p.sort_order, p.status, s.pages_title, s.pages_html_text from TABLE_PAGES p LEFT JOIN TABLE_PAGES_DESCRIPTION s on p.pages_id = s.pages_id where p.status = 1 and s.language_id = '1' and p.sort_order > 0 order by p.sort_order, s.pages_title


  4. I have addedcDynamic_Meta_Tags v1.4 and it worked fine no problems

     

    now i have also added url_rewrite_1_2

     

    And the page title stays the same as the catagory ? before i installed the last script the first one worked a treat

     

    I did over right the title include as per the fist script on the new index.php that was in the url_rewrite_1_2 zip

     

    any one know if the 2 can't be done together please?


  5. Hi All new here sooooooo be gentle please

     

    I am about to build my first site for my first client I hope if he likes the demo site I have built lol.

     

    What I need to know is he has a merchant account to take pos card holder not present but I presume he has to apply to say worldpay to have an account for web payment?

     

    I used to sell online some 9 years ago & had my own merchant account but that has lapsed now so he must apply?

     

    Also can any one recommend a card processor that works well with os Bering in mind that the client is based in the UK & his two main customer bases are UK & US?.

     

    Regards

    The Stig

    :unsure:

×