Jump to content
  • Checkout
  • Login
  • Get in touch

osCommerce

The e-commerce.

dragon5

Members
  • Content count

    214
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by dragon5


  1. kgt, got a syntax error when installing the 'reports' code.

     

    syntax error, unexpected ')' in /home/xxxxxx/public_html/catalog/admin/includes/boxes/reports.php on line 32

     

     

    admin/includes/boxes/reports.php ----------------------------------------------

     

    line 26

    replace

     

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a>');

     

    with

     

    //kgt - discount coupons report

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_DISCOUNT_COUPONS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_DISCOUNT_COUPONS . '</a>');

    //end kgt - discount coupons report

     

     

    Don't know if this has been visited already, but the fix for me is in BOLD below.

     

    with

     

    //kgt - discount coupons report

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_CUSTOMERS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_ORDERS_TOTAL . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_STATS_DISCOUNT_COUPONS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_REPORTS_DISCOUNT_COUPONS . '</a><br>' .

    //end kgt - discount coupons report

     

     

    Tom


  2. kgt, Everything is working fine locally, BUT, I'm getting a lousy 1064 error in admin on the live site after installing.

     

    Discount Coupons NOTICE: Click here to read the Discount Coupon Codes manual for help editing coupons.

    1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '-12, 12' at line 1

     

    select * from discount_coupons cd order by cd.coupons_date_end, coupons_date_start limit -12, 12

     

    Update for anyone else having this problem.

     

    Found the solution here:

     

    http://www.oscommerce.com/community/bugs,1605

    (look for the post dated april 15 05)

     

    This is a bug in oscommerce

    admin->includes->classes->split_page_result.php file.

     

    Error code :

    Approximate Line : 34

    Function : splitPageResults

     

    LOOK FOR

     

    $offset = ($max_rows_per_page * ($current_page_number - 1));

    $sql_query .= " limit " . $offset . ", " . $max_rows_per_page;

     

    This creates a problem if there is no record in database.

     

    Fix ( Replace the above two lines with this code )

     

    $offset = 0;

    if($current_page_number > 0){

    $offset = ($max_rows_per_page * ($current_page_number - 1));

    }

    $sql_query .= " limit " . $offset . ", " . $max_rows_per_page;

     

     

    Seems to be working now.


  3. Thanks. New problem.

     

    Fatal error: Cannot redeclare class discount_coupon in c:\EasyPHP1-8\www\catalog\includes\classes\discount_coupon.php on line 14

     

    Yes, I read the docs.

     

    Problem:

    Fatal error: Cannot redeclare class discount_coupon in

    ***path to shop***/includes/classes/discount_coupon.php on line 14.

     

    Solution:

    Edit the file includes/classes/discount_coupon.php and comment out the line

    require_once( DIR_FS_CATALOG.DIR_WS_CLASSES.'discount_coupon.php' );

     

    I would do this, but 'require_once( DIR_FS_CATALOG.DIR_WS_CLASSES.'discount_coupon.php' );' is NOT in the file to comment out?

     

    Tom

    using 2.1 & new install of this contrib.


  4. Hello. I am installing this great contrib locally first. My store is live, so errors are not acceptable.

     

    kgt, I have a contrib called 'products extra fields' installed. (gives me fields on product_info pages for text descriptions)When doing the manual edits for 'DC', I ran into a small snag. Your install instructions state:

     

    admin/includes/boxes/catalog.php ----------------------------------------------

     

    line 29

    replace

     

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a>' );

     

    with

     

    //kgt - discount coupons

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a><br>'.

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_DISCOUNT_COUPONS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_DISCOUNT_COUPONS . '</a>' );

    //end kgt - discount coupons

     

    The appropriate section in my admin/includes/boxes/catalog.php looks like this:

     

    // START: Product Extra Fields

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXPECTED, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXPECTED . '</a><br>' .

    '<a href="' . tep_href_link(FILENAME_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS, '', 'NONSSL') . '" class="menuBoxContentLink">' . BOX_CATALOG_PRODUCTS_EXTRA_FIELDS . '</a>');

    // END: Product Extra Fields

     

    }

     

    I'm not sure how to incorporate your code into the 'products_extra_fields' . All other manual edits appear to be simple 'adds', but this one involves integrating with another contribs code.

    Any help would be appreciated.

    Thanks


  5. Well, I bit the bullet and paid Lunarpages for a full restore from a previous day. This seems to have solved the problem. They could not figure out what happened. Fortunately, I went into the db and backed up any customer data that I would lose in the rollback. Lesson learned....... If it 'aint broke', don't fix it! Sure would like to have had the ability to use PHPList though.

     

    Chris, Thanks for your efforts.

    Tom

     

    ps. I have noticed that Lunarpages seems to get a lot of trashing around the web. I need to say, that I have had only a MOST EXCELLENT experience with them for 4 years now.


  6. Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'xxxxxxxx2_osc4'@'localhost' (using password: YES) in /home/xxxxxxxxx2/public_html/catalog/admin/includes/functions/database.php on line 19

    Unable to connect to database server!

     

    If i use my pw (Not my real data!)

    define('DB_SERVER_PASSWORD', '456789'); I get the above error msg.

     

     

    This lets me into the admin panel, but no farther. (again, not my real data, but this is what it looks like)

     

    define('DB_SERVER_PASSWORD', 'Iwc_5Z4vsB');

     

    also, I do not type Iwc_5Z4vsB as a password for anything.

    I have not installed any pw encryption contrib.

    Tom


  7. Thanks Chris. Even the sys administrators at Lunarpages can't seem to figure this out. I realize that PHPList should not have messed with my passwords, but somehow it did. I even installed to a separate directory just to prevent this type of thing happening!

     

    When I go into my cpanel, admin is password protected and I can change the password but I don't want to mess with the Lunarpages guys until they are done.

     

    No, I am not using an osc contrib for passwords.

     

    The encrypted password in the 'define('DB_SERVER_PASSWORD',' statement in admin/includes/configure.php is still what it has always been. Could this be a conflict? If so, how would this be corrected.

     

    It's been 4 years since I setup my store, so some things I did initially, are hard to remember :) (getting OLD!)

     

    Thanks for your continued efforts.

    Tom


  8. And, since the install of PHPList arbitrarily changed my access password, the access password that is encrypted in configure.php is no longer valid. Since I can't get into the config section of admin, I can't change the password to the new one. Make any sense at all????

     

    Also, I noted that when accessing catalog/admin, the popup password entry box does pop up and this is where I added the new password to get to the admin panel. When I attempt to access any of the apps, I do NOT get the password entry box that I used to, just the 'server not found' error msg.

    Tom


  9. Thanks Chris, but what would that do for me? It would seem, that by the way this is screwing up, that it may have something to with .htpasswrd or httpd.conf? It doesn't appear that the admin side has been corrupted, just the access to it. Ex. 'can't find the server at www.mydomain.comdir_ws_admincategories.php.' admin/categories.php is definitely still available on the server. I'm sure all this goes deeper than my limited understanding, but none of the admin files appear to be corrupted, and thay are all still in the same place thay have been for 4 years. I just can no longer access them. Sure is a pain in the a** to go into the db for customer info for every order!

    Thanks again.

    Tom


  10. Hello. PHPList was installed via Fantastico on my Lunarpages server (in it's own dir.). It trashed the admin side of my store. I can now only get to the /catalog/admin page, but i get 'server not found' when attempting to access any of the selections on the admin page. (customers, tools, etc....) It also changed my admin access password to the password i created when installing PHPList! My store is live and i now have to go into the db to get customer data for EVERY order. Any suggestions/help would be MOST appreciated.

    Thanks

    Tom


  11. QUOTE(dragon5 @ Dec 14 2005, 05:48 PM) *

     

    First, EXCELLENT CONTRIBUTION! Thank You! I have one minor issue. OSC automatically adds the backslash character for any word with an apostrophe, yet the backslash is showing up in my products_extra fields on the product_info pg. ex. what\'s instead of what's Any help would be appreciated.

    Thanks

    Tom

     

    posted the above back in Dec 05 and never received a reply. Anybody have any ideas? Very annoying as some of my 'extra_fields' have long descriptions in them and I am always running into this problem.

    Thanks

     

    I'm still having this problem. Is anyone else?


  12. First, EXCELLENT CONTRIBUTION! Thank You! I have one minor issue. OSC automatically adds the backslash character for any word with an apostrophe, yet the backslash is showing up in my products_extra fields on the product_info pg. ex. what\'s instead of what's Any help would be appreciated.

    Thanks

    Tom

     

    posted this back in Dec 05 and never received a reply. Anybody have any ideas? Very annoying as some of my 'extra_fields' have long descriptions in them and I am always running into this problem.

    Thanks


  13. Hello, I'm getting the following error when trying to run this script: I have the script installed at

     

    /catalog/googleSitemapCategories.php

     

    Internal Server Error

    The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

     

    Please contact the server administrator, webmaster@mysite.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

     

    More information about this error may be available in the server error log.

     

    Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

     

    Any help would be appreciated.

    Thanks


  14. Nice contrib Jack. Thanks. Easy install. I was fooling around with dyn_sitemap.php and removed this line.

     

    strpos($file, 'manufacturer') !== FALSE ||

     

    To my surprise, my Information box showed up on the site map?

     

    # Information

     

    * Shipping Info

    * Testimonials

    * Conditions of Use

    * Contact

    * Site Map

     

    Not a big deal, but was wondering why. I was trying to get my manufactures list to show.

    Tom

×