Jump to content

panzz

♥Ambassador
  • Content count

    41
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by panzz

  1. Hi there, I?m running into a problem. The installation worked fine, and I can add categories and links and they are all saved in the proper tables (as I can see via phpMyAdmin). But when I go to the catalog and call the section "links", only the link categories are shown, but no links! Also, in the admin section, there is no entry offer for [option ->] status." What is going wrong? Thanks & Greets from Germany. Panzz
  2. Hi Bobby, have installed the new SEO URL and get an fatal error: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /homepages/14/d13488967/htdocs/includes/functions/html_output.php on line 19 Please help me .... Best, Panzz
  3. thanks bobby, let's work it out next week ... greets, panzz
  4. @bobby I have installed the seo redirect beta3, but always the same error as in beta1 and beta2 for me. When I call poduct url like product_info.php or cname = product not found. greets, panzz
  5. Yes I have try it with the beta2 code. Greets, Panzz
  6. @Bobby I have installed the redirect beta2: The Site loads correct, no error like in beta1: index.php?index.php But when I call a product like this: product_info.php?pName=chastain-the-voice-of-the-cult product_info.php?products_id=229 I have a error = product not found What to do? Greets, Panzz
  7. @bobby p.s. at the 8th february i have installed seo 2.0 greets, panzz
  8. @bobby I don't turn off SEO for several weeks. So I will wait some days, and hope all is going well. Regards, Panzz
  9. @bobby Is there a problem with ultimate seo 2.0 and the meta tag information for each product? I try this one and the reults seems not so good, no meta information? http://www.google.com/search?q=site:trendfabrik.com Can you help? Greets, panzz
  10. I installed the SEO_redirect, after this when I call my Shop Url I got something like this: http://www.trendfabrik.com/index.php?index.php What to do? Greets, panzz
  11. @Bobby Many thanks for the small hint, now it works great. Can I now delete my "seo_cache" Dir now? Thanks & greets, Panzz
  12. @Chemo So i missunerstand the instructions a bit. I try this now, posting back in a few minutes. Thanks & Greets, panzz
  13. @paul yes I do use Version 2.0b - upgrade instructions and always this error message: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /homepages/14/d13488967/htdocs/includes/seo_cache.php on line 47 please help? greets, panzz
  14. Thin this is the right place, please help me.... Tried upgrade form 1.4 -> 2.0, but when I call the install-seo.php I got this error: Fatal error: Call to a member function on a non-object in /homepages/14/d13488967/htdocs/includes/seo_cache.php on line 47 Thanks & Greets, Panzz
  15. Don't work for me, try it local (xampp) and my shop. When I put in the .htccass I got a error. So help me, I'm not a expert. Thanks, Panzz
  16. @Tim Many thanks for the HELP, now it works!!!! :) Have a nice weekend..... Greets from Germany Panzz
  17. @Tim Yes STS is installed... Greets, Panzz
  18. Hi Tim, thanks for the info, so I have the STS installed. Other people have no problem with the PWA, only when I will test the function I got the error with the white/blank page, after I type in the customer details for check out. So is it a OS problem, or a error on my PC MSIE? I checked the function also with Mozilla and had the same error? Hope my english is understandable :D Greets, Panzz
  19. Hi Tim, sorry, I think i'm a little newbee..... How can I check if STS installed or not? Thanks & Greets, Panzz
  20. Hi There, I cannot get past where you enter your info in the PWA account it is just a blank page... Can you help me figure out what went wrong... Thanks & Greets from Germany Panzz
  21. Hi There, I cannot get past where you enter your info in the PWA account it is just a blank page... Can you help me figure out what went wrong... Thanks & Greets from Germany Panzz
  22. Hi Steve, yes example 3, I have upped the wrong file from catalog to the languages folder. Greets, Panzz
  23. Hi@all, everything works now. I have upped a *.php file in the wrong folder. Here is an instruction about this error message, but only in German. Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in .../includes/functions/database.php:13) in ../includes/functions/database.php on line 13 Problembeschreibung Obiger Fehler tritt immer dann auf, wenn die Datei database.php mehrmals in ein PHP-Skript eingebunden wird. Die Fehlermeldung gibt allerdings keine Auskunft dar?ber, wo die Datei ein zweites Mal eingebunden wird. Das macht es u.U. sehr schwer, den eigentlichen Fehler zu finden. Beispiel 1: Mehrmaliges Einbinden der Datei database.php in der Datei application_top.php.Code: require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'database.php'); ... require(DIR_WS_FUNCTIONS . 'database.php'); Beispiel 2: Oftmals wird auch in einer Datei aus dem catalog Ordner (index.php, products_info.php etc.) mehrmals die Datei application.top eingebunden.Code: require('includes/application_top.php'); ... require('includes/application_top.php'); Beispiel 3: Eine weitere h?ufige Ursache f?r den Fehler ist der Umstand, da? Dateien aus dem catalog-Verzeichnis versehentlich in den Ordner includes/langages/sprache hochgeladen wurden. Dies hat dann zur Folge, da? anstatt der Datei mit den Sprachdefinitionen die eigentliche Datei aus dem catalog-Verzeichnis eingebunden wird. Alle Fehler, die oben beschrieben wurden, f?hren zu einer identischen Fehlermeldung. Ungl?cklicherweise sind noch viel schwerer zu entdeckende "Einbindungsketten" denkbar. Greets, Panzz P.S. Many thanks to Steve (241) for the HELP!!!
  24. Please help me someone.... Thanks & Greets Panzz
  25. Hi Steve, now I have a new Problem with the links manager. All works on now fine on my local sytem. I have installed now the Links Manager on my Onlineshop. Installation an all other works fine, but when I click on the links -> Link, I got the following error message: Fatal error: Cannot redeclare tep_db_connect() (previously declared in /homepages/14/d13488967/htdocs/shop/catalog/includes/functions/database.php:13) in /homepages/14/d13488967/htdocs/shop/catalog/includes/functions/database.php on line 13 What is to do??? Thanks & Greets Panzz
×