Latest News: (loading..)

scanditan

Members
  • Content count

    245
  • Joined

  • Last visited

About scanditan

Profile Information

  • Real Name
    Luke Ray
  • Gender
    Male
  • Location
    Stockholm
  1. Hi Jack, Thx for the contribution. I have downloaded the latest from the 6th March but having problems with specials. We dont have any specials but still the sitemapindex.xml file is still showing the line because of this we are getting an error message from Google saying the sitemapspecials.xml file is empty. I would have thought that if there were no specials, this code would have been left out/deleted from the sitemapindex.xml file so that Google wouldnt be led to the empty file. Or has something gone wrong with just our installation? Many thanks/ Luke
  2. does anyone know if there is a contribution for making a separate shipping and billing address in the create_account.php file?
  3. I have also tried a clean install, still doesnt work! and the latest upload in the contribution section doesnt work, and its this that contains the fix to get it working :-(
  4. I would check to see if: 1) you have made the changes necessary to the top of each page (e.g. contact_us.php) where you want the new title tags to be shown. 2) the includes/header_tags.php file is being written to 3) the includes/languages/english/header_tags.php file is being written to
  5. Unfortunately not. Very weird problem. Turning off SEO fixes the problem, but I just dont want to turn it off :-(. If anyone knows then Im all ears, but in the mean time Ill have to delete the contribution :-(
  6. Unfortunately not. Very weird problem. Turning off SEO fixes the problem, but I just dont want to turn it off :-(. If anyone knows then Im all ears, but in the mean time Ill have to delete the contribution :-(
  7. Unfortunately not. Very weird problem. Turning off SEO fixes the problem, but I just dont want to turn it off :-(. If anyone knows then Im all ears, but in the mean time Ill have to delete the contribution :-(
  8. The install files mention that you may get these errors, despite there not being an error. See if you can make some changes and if these files are being written to, then I would just comment out these lines.
  9. Hi all, I have this contribution running on several stores. I just downloaded the latest one, installed it and its working fine except for the index.php and product_info.php, whenever Im browsing a category or product. The title and descriptions specific to that product/category dont show in the browser. By the way, I am running Ultimate SEO, and I have installed both older and newer versions but the problem always occuring. I searched saw something about changing a couple of lines or moving a couple of line, but couldn't find any more info on this. Please help. It's not often Im lost :-( Luke
  10. Hi everyone, I have searched google for this little issue I'm having. I have been playing around creating some general banners, product banners and category banners. What I notice is that when I create a category banner, it also gets placed under the website banners link (as well as the category banners link). This doesnt happen when I create a product banner (which just gets included under the product banners link). Is this a known issue? Is there a solution out there? Many thanks/ Luke
  11. yes but thats only for people who are online. I want to see the carts of all registered users. any tips?
  12. Hi all, I was very sure there was a contribution for checking the active shopping cart of logged in members from within the admin screen. However, now when I check I cant find one. Can anyone enlighten me? Many thanks/ Luke
  13. I've been running imagemagic for about 2 years now, and have recently changed server. Now when I cache thumbnails to the server (as I have always done), I get the broken image and when I right click on the image I get the following info: Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: Unable to open 'thumbnails/images/coming_soon.jpg.thumb_prod_infoprod_info_100x100_8faa1627ae5eb160887eae0ef74dd16 1.jpg' for writing in xxxxxxxx/imagemagic.php on line 292 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at xxxxxxxx/imagemagic.php:292) in xxxxxxxx/imagemagic.php on line 463 I have not found this problem on this thread. I have checked the CHMOD on the thumbnails directory and its subdirectories and this is set to 777. Can anyone enlighten me? I have turned off the server cache for now so it caches only to the browser. Many thanks! Luke
  14. I have installed this contribution fine, but the problem is that if a customer in a wholesale group logs on, then they can not view the xsell products. Non-logged in customers and logged in customers within the retail group can view these products, but not my wholesale customers. Do you know why this is? Many thanks, Luke