Jump to content

weaver

Members
  • Content count

    15
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Real Name
    Rauno Riikman
  1. weaver

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Yes indeed I have other contributions installed such as SPPC_Price_Break. I really carefully double checked this change was necessary. But everything is now ok ant that is the main thing. Thanks again for help...:)
  2. weaver

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hi! Thank you and sorry for my little delayed response. Everything seems to be working fine now as I can see...:) In addition, also specials.php had to be changed similar way so query is: $specials_query_raw = "select distinct p.products_id, pd.products_name, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_image, s.specials_new_products_price from " . TABLE_PRODUCTS . " p, " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd, " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c, " . TABLE_SPECIALS . " s, " . TABLE_CATEGORIES . " c where p2c.categories_id = c.categories_id and p.products_status = '1' and p.products_quantity > 0 and p.products_id = p2c.products_id and s.products_id = p.products_id and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and s.status = '1' and s.customers_group_id = '" . (int)$customer_group_id . "'"; and(the line which originally caused difficulties for me) from $specials_split = new splitPageResults($specials_query_raw, MAX_DISPLAY_SPECIAL_PRODUCTS); to $specials_split = new splitPageResults($specials_query_raw, MAX_DISPLAY_SPECIAL_PRODUCTS, 'p.products_id'); Yes, I kow there isn't Hide products changes there but still it needs this fix...
  3. weaver

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Thanks,there can be something wrong with the implementation but I can't figure out what it is. Otherwise it works fine. Here is my slightly altered query: $products_new_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, p.products_image, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, m.manufacturers_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on (p.manufacturers_id = m.manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c using(products_id) left join " . TABLE_CATEGORIES . " c using(categories_id) where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and TO_DAYS(NOW()) - TO_DAYS(p.products_date_added) < '" . NEW_PRODUCT_DAYS . "' and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and find_in_set('".$customer_group_id."', products_hide_from_groups) = 0 and find_in_set('" . $customer_group_id . "', categories_hide_from_groups) = 0 order by p.products_date_added DESC, pd.products_name"; Here under is the basic query from "Hide products from customer groups for SPPC"? $products_new_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, p.products_image, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, m.manufacturers_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on (p.manufacturers_id = m.manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd left join " . TABLE_PRODUCTS_TO_CATEGORIES . " p2c using(products_id) left join " . TABLE_CATEGORIES . " c using(categories_id) where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' and find_in_set('".$customer_group_id."', products_hide_from_groups) = 0 and find_in_set('" . $customer_group_id . "', categories_hide_from_groups) = 0 order by p.products_date_added DESC, pd.products_name"; Both of these queries return multiple linked products for me in the New products page. But if i use the basic query for SPPC it works perfectly in that respect. Ofcourse hiding doesn't work then. $products_new_query_raw = "select p.products_id, pd.products_name, p.products_image, p.products_price, p.products_tax_class_id, p.products_date_added, m.manufacturers_name from " . TABLE_PRODUCTS . " p left join " . TABLE_MANUFACTURERS . " m on (p.manufacturers_id = m.manufacturers_id), " . TABLE_PRODUCTS_DESCRIPTION . " pd where p.products_status = '1' and p.products_id = pd.products_id and pd.language_id = '" . (int)$languages_id . "' order by p.products_date_added DESC, pd.products_name"; $products_new_split = new splitPageResults($products_new_query_raw, MAX_DISPLAY_PRODUCTS_NEW);
  4. weaver

    Seperate Pricing Per Customer v3.5

    Hi! Do somebody know how can I prevent linked products showing in products_new.php when using also contribution "Hide products from customer groups for SPPC"? The problem seems to be related to changed queries of that contribution. Problem may occur in other listings too(specials, reviews). So it don't look nice when same product is multiple times in those pages...:)
  5. weaver

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Yes offcourse, but I was referring previously to maniac101's post above at february 11, so i don't know if he really have worked out a solution... It's a quite serious bug in this contribution that taxes are not recalculated when giving discounts, so it would be nice if somebody who knows this system could fix it greets
  6. weaver

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Thanks for answer. I get some results with the code you provided but can't get it work properly either. I asked help from maniac101 as he had said he probably can get it to work... Greets
  7. weaver

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hi! Did you get the tax calculation to work properly? There is at least couple of people who would be very interested how it could be corrected... I tried to play with the code from royal38 below but couldn't get enough good results. There could be start though.. Thanks
  8. weaver

    NEW! Complete Order Editing Tool!

    Hi! Did you find a solution to this problem with the taxes and discount?
  9. weaver

    [Contribution] Admin Notes

    Have anyone found a solution for this problem? Can't figure it out...
  10. weaver

    [Contribution] STS v4

    Thank you Matt for finding the solution and Bill for the great support! Greets, Rauno
  11. weaver

    [Contribution] STS v4

    Correction, sts_template.html and index.php.html
  12. weaver

    [Contribution] STS v4

    Great, that solves the problem. Making new templates in Dreamweaver works also perfectly...:) But also templates under folder 'full' have the same issues, at least index.php.html and index.php.html have to be fixed if used...Maybe others too. At least I haven't opened these files in editor before putting them to server... Greets, Rauno
  13. weaver

    [Contribution] STS v4

    Hi Bill, Thank you Bill for a quick answer but I don't think it can be server side issue, because I have osC 2.2 + STS2.01 and osC 2.2 + STS4.4 test shops under the same domain working properly without problems. The problem with IE is that it seems to use that 'utf-8' instead of 'iso-8859-1' already but it drops out scandinavian characters from the text, so I think 'iso-8859-1' should be used here. The strange  don't appear in top of the page with Firefox when using previous STS versions, so I assume this bug has to be related either Online Merchant rc1 or STS4.5.3. Probably the same thing (  ) though unseen in IE prevents it choosing the charset right...? Greets, Rauno
  14. weaver

    [Contribution] STS v4

    Hi, I have also installed the fresh new Online Merchant version and STS 4.5.3 and I'm having the same problem ( <!DOCTYPE HTML blah... ) in Firefox. In IE also the scandinavian special characters don't show up, only small square instead. In Firefox they are displayed correctly... I have checked everything couple of times and can't find out the reason for this... Greets, Rauno
×