Jump to content

Chuki

Members
  • Content count

    18
  • Joined

  • Last visited

  1. Chuki

    Invoice help

    I wanna get rid of all the extra columns for taxes when a product listed. I don't want the percentage listed, or the item cost with tax, and then total cost with tax.. The total tax is shown at the bottom anyway. I've tried it, but I ended screwing it up so I just reverted back to the default one. Thanks for any help.
  2. Searched the boards, searched the contribution database... I want a simple contribution, that will add a part number field to when I add new products, and will also show up on the invoice. Thanks for any help.
  3. I've already changed the model length. From 12 to 24, and even 64. But when i try and upload using EP, it gives me an error saying my maximum length is set to 15. How can I get around this? I'm using version 2.71or2 because it handles the HTML in my descriptions correctly. Thanks for any help.
  4. Going to this Contribution solved the problem. http://www.oscommerce.com/community/contri...ch,EasyPopulate May be something someone oughta change for this version of EP. Don't use much attributes right now, plus I just need to get my catalog up ASAP!
  5. I have excel 2003, but thats irrelevant to the problem. I can manual create a product in osc, download the EP file, without even opening it, and turnaround and re-upload it, and that protion of the HTML script, is like you see above. Its got something to do with how ep is looking at the data when its reading the file, and takes "65 and converts it to ඉ
  6. Nope, not at all..... I have version 2.74 should I try a diffrent version? it seems to only be with HTML I posted above. If I remove the table and just use <br> it works fine. Just seems to be those few peices of HTML script.
  7. I can fix one of the products manually, re-download using EP, and turn around and re-upload and it will come out like that.
  8. Sample Code: Original Code: <table width="65%" border="1" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" bordercolor="#FFFFFF"> Corrupted: <table width=ඉ%" border=ŕ" align="center" cellpadding=Ŕ" cellspacing=Ŕ" bordercolor="#FFFFFF"> All my products use this same style of table, it does not corrupt all of them though. Only certains, it also changes the time date stamp from the date it was too all 0's.
  9. I use HTML code in my product descriptions, and when I upload them. The file looks good, but when I upload it in some products it changes the code. Is there a setting or something that can fix this? Thanks!
×