Jump to content
Latest News: (loading..)

Gino D

Members
  • Content count

    28
  • Joined

  • Last visited

About Gino D

  • Rank
    Gino D
  • Birthday December 13

Profile Information

  1. I'm getting this error email: and this error on the webpage: Installed Version: osCommerce Online Merchant v2.3.4 using this module oscom-upsxml-version-1-5-for-oscommerce-2-3-x-z6l1O-DdJp7
  2. Bad Redirect

    Do I need SSL to use AIM? I chose SIM on the advice of the Authorize.net rep tried and I get this error email
  3. Bad Redirect

    I'm using Authorize.net SIM ver 2.0 API ver 3.1 Installed Version: osCommerce Online Merchant v2.3.4 The problem I am getting is once the payment completes on the Authorize page it's not redirecting back to my website and completing the order. I dont see anything in the settings to change and I spent an hour working with my Authorize.net rep for him to finally say it's an issue with my website not sending the information to Authorize.net any suggestions where to look? I attached screen caps of the resulting page. Gino
  4. New UPS XML Shipping Module available

    here is the reply to the question of what was changed: what would cause it to not work, then I change the "0" to "1" and it worked, then stop working, then working fine now. they claim to have made no changes, yet it stopped working after I opened a support ticket, then after updating the ticket to explain I had it working, please change it back, it starts working again. the only change I have made since installing the add on was 0 to 1. I dont feel they are being truthful with me. 1 broken since install 2 I complained to host 3 I made a change-works 4 10 mins later-broken 5 I complained again 6 20 mins later it's working again
  5. New UPS XML Shipping Module available

    Jim, according to server info from the admin area: I had a support ticket with my host and then found the fix. it worked until my host made some changes and now broken again. I have another ticket to them to undo whatever they did that broke it.
  6. New UPS XML Shipping Module available

    armed with google I found this to fix it for me
  7. New UPS XML Shipping Module available

    I dont believe I have an SSL cert on this hosting account. could that be the issue? Does it need one to function?
  8. this is the email I received. no errors? $10.40 is the correct charge for a 6 pound shipment, Insurance should add $4.50
  9. Mine does not show the insurance, nor is it added to the total. it's the same price as Priority Mail with or without insurance. Installed Version: osCommerce Online Merchant v2.3.4 USPS Rate V4 Intl Rate V2_r1.8
  10. New UPS XML Shipping Module available

    Installed Version: osCommerce Online Merchant v2.3.4 UPS XML Rates v1.6.1 for osCommerce 2.3.4 2017-04-11
  11. USPS Priority and Priority Express allow insurance.
  12. I have everything as N except for Insurance is S. When I make a test purchase the insurance is not being added nor is it displayed. Am I doing something wrong?
  13. if I were to offer them, such as Insurance, I would use the S option? and the N option for everything else not offered? what instance would you use the H?
×